Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máme dva roky a nepozoruji nic, že by se to někde rozpadalo, skříň je taky v pořádku. Já jsem moc spokojená.
@Mišela1 píše:
Máme dva roky a nepozoruji nic, že by se to někde rozpadalo, skříň je taky v pořádku. Já jsem moc spokojená.
a vy ate i vysokou skrin? chtela jsem presne tu vysokou postavenou na te male, jak to maji v kombinacich.
@maminka159 píše:
Vysokou postavenou na malé. Obráceně ano, ale větší na menší by se stavět neměly, aspoň v návodu je tato možnost přeškrtnutá…
tak ja si to spletla, ono je to jen ta velka skrin a dolu supliky a nahore dvere, vypadalo to jako dve zlvlast na sobe
omlouvam se
Ahoj, máme bílou Stuva velkou skříň dole se šuplíky a jednu tu nižsí skříňku - dole šuplíky a nahoře volné police cca 2,5 roku. Sestava je stabilní, nic se neviklá a ani neodlupuje. Jsem spokojená.
TAky jsem nad tímto nábytkem uvažovala, líbí se mi variabilita, ale nechci bílý nábytek. Spíš hnědá v kombinaci s nějakou barvou a narazila jsem na toto: http://www.montero.cz/…prehled.aspx .
@mattez mame, tedy kluci maji v pokojicku tri roky a nelituju, vypada to porad stejne jak jsme to koupili.
To viklani tedy moc nechapu, co tu nekdo pise. Od jiste vysky by se mel kazdy nabytek kotvit ke stene, pokud to udelate nemuze se hybat prece nic ![]()
Dekuji vam za nazory
rozhodla jsem se, ze ho koupim
jeste prosim o radu, co vse musim koupit za jednotlive casti? Ram + supli + predni cast supliku nebo dvirka nebo jen ty desky dovnitr a to je vse? zadne sroubky kolejnicky nic? a v kazdem tom ramu je moznost dat jakykoliv pocet tech supliku? jako yslim ti ted kdyz je to ten ram napr vysky 64cm tak tam muzu dat max 4 ty male supliky nebo treba dva male a jeden velky nebo jeden velky (maly suplik a 16cm)..myslim si to spravne? a je potreba jeste nejake sroubky nebo dalsi veci? Dekujuuuu
Teda kde jste to nasla ten odkaz? no ja bych se tam nedostala prave, vyzvedaval by to nekdo jinej..a vy jste myslela horni suplik jako aby nebyl nahore suplik a pod tim dira? nebo proste ani kdyz je tam nekolik supliku pod sebou myslite
@maminka159 a vy yslite, ze je to osklive na pohled nebo ze se to spatne otvira? mne to zrovna vychazi ze by prave jedna byla jen suplikova..
@maminka159 píše:
funkční v pohodě, jen pohledově mi to přijde zvláštní
A mohu jeste jednu otazku, prosim, myslite, ze by se dal postavit ten velky suplik (jak je z toho bud stolek nebo ten suplik s kolecky) a na nej tu skrinku 64cm? tu nejmensi? Ze by to na sobe drzelo? ma to nejake uchyty jak pridelat nabytek k sobe?
@maminka159 Tak treba to jen na sebe postavit..nevim. muzu jeste dotaz, enmate nahodou zeleny a modry ten nabytek? chtela bych videt realnou barvu, na tom internetu se mi zda dost kriklava, ale tipuju, ze ve skutecnosti nebude..bohuzel se do ikei nedostanu, jen to vyberu a vyzvedne to pritel, tak abych vedela jak kombinovat barvy..diky..kdyby jste nahodou mela fotku, rada se mrknu
@mattez mame modrou a zelenou a kriklave jsou akorat na detsky pokoj. Nerekla bych kriklave ale takove hezky jasne ![]()
A nemuzete mi sem dat fotku nekdo?
musim k tomu koupit koberec tak abych vedela jaky ![]()
Ahoj maminky, chtěla bych vybavit dcerce -7 měsíců -pokojíček STUVA nábytkem. Plánovač na stránkách momentálně nefunguje a nejde jim ani na Černém mostě přímo v Ikea. Mám si přijet s hotovým vymyšleným návrhem. Prosím tedy o nějakou inspiraci, jak máte vaše dětské pokojíčky. Všem předem děkuji za rady, popř. inspirativní fotky.
(přebalovací pult mám)