Špína v domácnosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1767
15.10.14 10:22

Spina v domacnosti

Ahoj, zajimal by me vas nazor. Priznam, ze jsem celkem uklizeci maniak. Ne, ze by me to nejak extra bavilo, ale mam rada cistotu a uklizenou domacnost, nekdy si u toho i hezky vycistim hlavu, ale delam to proto, ze chci mit doma poradek a citit se tu dobre. Ted v nedeli jsem byla s manzelem a triletou dcerou na navsteve u moji babicky a byla jsem v soku z toho, jaky mela v dome neporadek ve smyslu vsude vrstvy prachu, proste hnus. Babi uz je stara a ma problemy s klouby, tak neocekavam, ze by uklizela, ale bydli v domku s tetou, ktera se o ni stara a temer kaszdy vikend jim jezdi pomahat i sestrenice. Manzel obvykle brbla, ze to doma s uklidem prehanim, ale ted sel s malou do pokoje sestrenky pujcit si nejake hracky od syna sestrenice a to jsem slysela same :„nesahej na to, je to zaprasene, musim to nejdriv umyt“. Navstevu jsme zkratili na hodinu, jelikoz manzelovi se spustila silena ryma, ma alergii na prach a ja zacala kaslat a to tak, ze prakticky bez prestavky. Za chvili se nam narodi miminko a ja si neumim predstavit, ze ho tam pak privezu po sestinedeli ukazat… :nevim: Vim, ze mam na tyto veci prehnane naroky, ale toto byl fakt extrem. V pokoji sestrenice jsem byla nasposledy v lete a mela tam neskutecny bordel a treba i povleceni v posteli bylo takove hodne „zajete“ a to tam spi s sestiletym synem…pro me nepochopitelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
15.10.14 10:25

Tak jim tam uklid :nevim: moc nevim, o čem tady vlastne diskutovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
15.10.14 10:25

Ty hele, pokud je uklizeni tve hobby, tak jim zajed pomoct misto toho, abys je tu pranyrovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
15.10.14 10:27

U nas je zvykem, že prababičce pomáhá s úklidem celá rodina. Přišlo by mi divný ji nepomoci a pak si stěžovat, že tam má bordel. Jestli je to pro tebe takový problem, tak ji privezte na návštěvu k vám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
15.10.14 10:28

CO na to napsat no?.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
15.10.14 10:29

A jaký názor by si chtěla slyšet? :nevim: z toho co si napsala usuzuji jediné - buď tam nejít vůbec, nebo zatnout zuby a jít tam nejdřív uklidit (než půjdu s miminem na návštěvu) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
15.10.14 10:34

Tak hlavne v zajmu vlastni babicky bych tam naklusala a aspon ji zbavila domacnost od toho nejhorsiho prachu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
15.10.14 10:34

Naší babičce je skoro 80 roků a každou sobotu tam dojde někdo z rodiny ji pomoc uklidit, setřít podlahy, utřít prach a všechno co je třeba a to toho ona sama zastane dost. Nikdy by mě nenapadlo něco takového tady napsat a pomlouvat vlastní rodinu i když je to rodina od partnera :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
15.10.14 10:42

Podívej se, já jsem taky maniak do úklidu. Miluju uklízení a SAVO je můj nejlepší kamarád, ale o co tady předvádíš ty, mi přijde trochu mimo… Pokud je babička stará, tak co kdyby jsi jí jako milá a starostlivá vnučka pomohla? Hm? To tě nenapadlo? :think: :think: :think: :think: Mě by teda hanba fackovala, kdybych to takto přešla a nakonec ji tady pomlouvala :think: :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
3701
15.10.14 10:45
@Krasavicaa píše:
Podívej se, já jsem taky maniak do úklidu. Miluju uklízení a SAVO je můj nejlepší kamarád, ale o co tady předvádíš ty, mi přijde trochu mimo… Pokud je babička stará, tak co kdyby jsi jí jako milá a starostlivá vnučka pomohla? Hm? To tě nenapadlo? :think: :think: :think: :think: Mě by teda hanba fackovala, kdybych to takto přešla a nakonec ji tady pomlouvala :think: :think: :think: :think:

Přesně tak, souhlasím s tímto názorem!
To je zas dikuze jednou! :roll: Chudák babička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
15.10.14 10:46

@Althya Tak babiččce občas ukliď. Máš k ní přeci stejný vztah jako tvoje sestřenice, třeba už toho mají s tetou plný zuby. Péče o babičku není snadná, to nejde zvládat v jedné osobě, chce to se střídat. Nepomlouvala bych je, ale konala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4049
15.10.14 10:47

No tak na druhou stranu, pokud tam bydli i teta a sestrenice s ditetem, tak by ji tam mely uklizet ony ne? Nechapu, proc by tam mela jezdit zakladatelka uklizet, kdyz jsou tam dve dospely zensky. Asi jim jdou ruce dozadu. A zakladatelko, co na to tvy rodice? Nebo resp. rodic, kteremu je babicka mamkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4049
15.10.14 10:49

Me by zase hanba fackovala tam bydlet a nechat to tam jak v prasecarne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
15.10.14 10:50
@marcellia píše:
No tak na druhou stranu, pokud tam bydli i teta a sestrenice s ditetem, tak by ji tam mely uklizet ony ne? Nechapu, proc by tam mela jezdit zakladatelka uklizet, kdyz jsou tam dve dospely zensky. Asi jim jdou ruce dozadu. A zakladatelko, co na to tvy rodice? Nebo resp. rodic, kteremu je babicka mamkou?

Ty asi rodičům a prarodičům nepomáháš, co? :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4049
15.10.14 10:51

No a pokud maji spolubydlici babicky plny zuby pece o ni, tak se muzou odstehovat ne? Tohle mi hlava nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný