Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobré ranko,
nemáte prosím někdo doma saunu?? Jaké zkušenosti máte, jaký ty?? Infra nebo normální?? Jaká firma?? Jste spokojení?? Nebo to byl špatný tah?? Moc děkuji předem za odpověď.
Máme normální finskou, ja bych brala radši Infrasaunu ale Te krom mě nikdo neholduje. Dělal nám to známý. A je u nás plné vyuzivana.
A asi blbý dotaz, finská jaký je rozdíl, ta je s párou?? Pokud ano, neplesnivý Vám barák či byt?? A kde ji máte??
Nasi maji infra, pres zimu je vyuzivana porad, miluje ji i jeden kocour.
@achroust píše:
A asi blbý dotaz, finská jaký je rozdíl, ta je s párou?? Pokud ano, neplesnivý Vám barák či byt?? A kde ji máte??
finská je suchá na kamna.
pak může být infa, ta je na infrazářiče.
s párou je pára.
Holky, nemáte náhodou zkušenost s takovýma těma sauna-komůrkama z Mozntfield? Viděla jsem to v novinách a přišlo mně to super, ale nevím, jestli taková „hobby verze“ plní svoji funkci?
Ahoj, my mame rohovou infra saunu v pokoji pro hosty. V zime je vyuzivana dost, v lete mene, ale je dobra, kdyz je clovek nachlazeny, pri bolesti zad, i rpo deti vhodna, za nas ANO. A hobby verze svou funkci plni dobre…
@achroust píše:
Ne, finská je právěže suchá. Máme ji v garáži, chodíme se pak osvěžit do bazénu ven (v létě) nebo do sněhu (v zimě) takže jsme chtěli dobrý přístup ven.
Hm my přemýšlíme, že ji dáme do koupelny, nevyužitý prostor. Tak zvažuji všechny možnosti. Děkuji moc za odpovědi
Ahoj,
taky bych byla spíše pro infrasaunu. Nemáte někdo infrasunu pro 1 osobu? Ráda bych, aby nezabírala moc místa, ale zase infrasauna pro 2 má taky své výhody ![]()
Řeším podobný problém, chtěla bych ji na míru a na sezení, stačí nebo blbý nápad??
Mam pro jednu osobu infra saunu a staci to. Jsem rada ze tam mam klid ![]()
Mám klasickou finskou, byla to dávná náhodná výhodná koupě v setu se sprchovým boxem vedle. Dva roky v tom nikdo nebyl, říkala jsem manželovi že to snad časem i vybouráme… Pak jsem začala být nemocná a teď jsem v ní pečená vařená, hrozně mi to pomáhá. Sednu si tam s časákem a je to.
Ahojte, můžu se jenom zeptat, jak je možné, že má někdo doma saunu, kterou nepoužívá?? Já ji mít doma, chodít tam min. obden.
Jinak mohu se zeptat, za kolik zhruba jste si saunu domů pořizovali?? Děkuji!!