Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, koupila jsem z mmb bundu, měla být nenošená. Má ale na kapuci kaz, zřejmě už z výroby - natrhlý povrch softshellu. Máte někdo tip na opravu, aby se to dál nepáralo?
Díky ![]()
Já bych tam nažehlila nějakou nažehlovačku, aby to nebylo vidět.
@AniNevim jde to. Musí se teda opatrně a radši na nižší teplotu delší dobu, ale jde to.
Tady taky nažehlujou http://obleceni.mimishop.cz/…e-stahovanim
@AniNevim hlavně bacha při nažehlování, já nažehlovala na flísovou mikinu a měla jsem jen malej hadr, přes který jsem to nažehlovala a sáhla jsem si žehličkou na flís a šup, vypálený kus na mikině během vteřiny ![]()
@tatranka1 To myslíš impregnaci? Impregnační uni sprej mám i doma, je to z boku na kapuci, moc vidět to nebude. Tou impregnací by to mohlo držet… ![]()
Co s bundou se řeší, chtěla jsem aspoň slevu, paní se zatím neozvala. Tvrdí, že o vadě nevěděla a chtěla ji nafotit. Bunda je jinak celkem pěkná, pokud se to nebude párat, parádu nadělá.
@tatranka1 píše:
Impregnaci ne.Je to takové lepidlo ve spreji. Měli jsme ho, vzorek, a zalepili s ním prořízlé goráčové kalhoty a super
Aha, to jsem nevěděla. Zkusím sehnat, děkuju.
Ahoj, nemáte radu na opravu kolena na softshellkach? Dle diskuze výše jsem dohledala lepidlo aquasure, nema nekdo zkusenost?
Dík a přeji hezky večer ![]()
@Elishka1 já jsem na radu paní, která mi šila softshellky pro syna, propálenou díru na koleni, opravila zažehlovací záplatou z obou stran.