Ikea STUVA

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1289
10.5.15 08:14

@smutná máma my mame. nabytek je super pro deti, ale mame vetsi stenu, ale rozhodne bych pockala az jim pujde planovac.je to za prve krade videt jak to vypada a za drue vam to rovnou udela seznam, ktere dily koupit.muj pritel tam byl s planem a uz tak tam stravil asi dve hodiny nez mu vse vydali. nedovedu si predstavit, ze by ten seznam nemel :-D jinak tenke supliky jsou super na ponozky sspodni pradlo a na kreslici potreby, vetsi supliky se skvele hodi na tricka a kalhoty.na hracky mame stredni skrin bez dveri, pak lnihovnicku s dvermi a dve skrinky na stenu. vysokou skrin ma na bundy atd a uvnitr ten drateny kosik a rucniky. vedle ma jeste tri ty stoly, ve dvou z nich velky suplik na velke hracky napr na pisek. jeste ma stredni skrin na dalsi obleceni.ted se nedostanu k fotce ale kdyz si vzpomenu dam ji sem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
10.5.15 15:19

@mattez díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22830
25.5.15 16:11

Zdravim, jeste jsem se na tento nabytek nebyla podivat, ale zajima mne, jestli je realne, aby tyto 2skrinky stacili na obleceni pro 1dite zatim male, ale planuji je mit i v budoucnu pro studenta…?
Mate je nekdo?
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
25.5.15 16:30

@lucynka25 máme tu se šuplíky a dvířka a kní stejně velkou bez šuplíků. Syn 2 roky v tom má vše. Navíc se ke skříni dá dokoupit nástavec, kdyby bylo časem třeba víc prostoru. Zatím má v šuplíčkách hračky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
25.5.15 17:26

@lucynka25 máme to šuplíkové vysoké a jedno nízké, ale máme to pouze na hračky a kraviny okolo, takže si nejsem jistá, taky záleží kolik věcí dítě má, naše dvouleté má velkou vestavěnou skříň k prasknutí :mrgreen: (staré, nynější a budoucí věci)… Ale musím říct, že je to velmi hezké, povedené a zatím to drží

• Citovat
  • Upravit
10248
11.10.15 11:00

Plánovač nefunguje už sakra dlouho… v obchodě jsem ho teda nezkoušela :nevim:
Funguje vám někomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
11.10.15 11:12

@Bejbyy Teď jsem zkusila, mně jo. Nemáš problém s Flash Playerem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
11.10.15 11:14

@selia no tak asi jo, tož jak se vzbudí chlap, poženu ho to spravit, díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
5.3.16 22:06

podložka

Prosím, o zkušenost s lavicí stuva. Máme 3 vedle sebe u stěny v podkroví a uvažuji, že na ně ušiji podložky včetně zádových opěrek. Myslíte, že má smysl do toho investovat peníze a čas? My tam ještě nebydlíme, tak se nemohu rozhodnout. Díky moc za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
6.3.16 06:31

@small.pilot ahoj,z mé zkušenosti bych ušila. My máme 1 lavici a já ji opravdu používám k sezení, když si malá hraje v pokojíku. Až bude větší, využije i ona…
Do děcáku jsem si kupovala v Ikee hotové závěsy, co mi zbyla látka, jak jsem je zkracovala, tak z té jsem šila náhrad. potah na lavici. A ladíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný