Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@smutná máma my mame. nabytek je super pro deti, ale mame vetsi stenu, ale rozhodne bych pockala az jim pujde planovac.je to za prve krade videt jak to vypada a za drue vam to rovnou udela seznam, ktere dily koupit.muj pritel tam byl s planem a uz tak tam stravil asi dve hodiny nez mu vse vydali. nedovedu si predstavit, ze by ten seznam nemel
jinak tenke supliky jsou super na ponozky sspodni pradlo a na kreslici potreby, vetsi supliky se skvele hodi na tricka a kalhoty.na hracky mame stredni skrin bez dveri, pak lnihovnicku s dvermi a dve skrinky na stenu. vysokou skrin ma na bundy atd a uvnitr ten drateny kosik a rucniky. vedle ma jeste tri ty stoly, ve dvou z nich velky suplik na velke hracky napr na pisek. jeste ma stredni skrin na dalsi obleceni.ted se nedostanu k fotce ale kdyz si vzpomenu dam ji sem
Zdravim, jeste jsem se na tento nabytek nebyla podivat, ale zajima mne, jestli je realne, aby tyto 2skrinky stacili na obleceni pro 1dite zatim male, ale planuji je mit i v budoucnu pro studenta…?
Mate je nekdo?
Diky
@lucynka25 máme tu se šuplíky a dvířka a kní stejně velkou bez šuplíků. Syn 2 roky v tom má vše. Navíc se ke skříni dá dokoupit nástavec, kdyby bylo časem třeba víc prostoru. Zatím má v šuplíčkách hračky ![]()
@lucynka25 máme to šuplíkové vysoké a jedno nízké, ale máme to pouze na hračky a kraviny okolo, takže si nejsem jistá, taky záleží kolik věcí dítě má, naše dvouleté má velkou vestavěnou skříň k prasknutí
(staré, nynější a budoucí věci)… Ale musím říct, že je to velmi hezké, povedené a zatím to drží
Plánovač nefunguje už sakra dlouho… v obchodě jsem ho teda nezkoušela ![]()
Funguje vám někomu?
@Bejbyy Teď jsem zkusila, mně jo. Nemáš problém s Flash Playerem?
@selia no tak asi jo, tož jak se vzbudí chlap, poženu ho to spravit, díky za info
Prosím, o zkušenost s lavicí stuva. Máme 3 vedle sebe u stěny v podkroví a uvažuji, že na ně ušiji podložky včetně zádových opěrek. Myslíte, že má smysl do toho investovat peníze a čas? My tam ještě nebydlíme, tak se nemohu rozhodnout. Díky moc za názory.
@small.pilot ahoj,z mé zkušenosti bych ušila. My máme 1 lavici a já ji opravdu používám k sezení, když si malá hraje v pokojíku. Až bude větší, využije i ona…
Do děcáku jsem si kupovala v Ikee hotové závěsy, co mi zbyla látka, jak jsem je zkracovala, tak z té jsem šila náhrad. potah na lavici. A ladíme