Ikea STUVA

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1289
16.10.14 11:06

Ikea STUVA

Chtela bych koupit tento nabytek do detskeho pokoje, jake mate zkusenosti, je kvalitni? Cenove neni nijak extra levny tak bych nerada za dva roky usela kupovat novy.. Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5487
16.10.14 11:20

Ahoj, my máme toto: http://www.ikea.com/…s/S49032839/ a :palec: :palec: Samo to není jako vestavná skříň, co máme od truhláře na míru, ale rozhodně to není šmejd jako např. Skonto, čehož lituju doteď. Takže za mě spokojenost, napískáš si barvy jaký chceš, což je super, poskládáš si to také jak chceš a bytelný to je. Stoupnu si na to i já (60kg) a nemám nejmenší obavu, na Skonto se opírám pouze špičkou jedné nohy, lezu-li náhodou někam nahoru. Takže doporučuji za sebe a koupila bych znovu. 6 litrů za tolik skříněk mi přišlo dobrý. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
16.10.14 11:22

@maminka159 Aha, tak já, jelikož nemám micinky, jsem s tím naopak hodně spokojená. Žádný madla netrčí v luftě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
16.10.14 11:23

@mattez Osobně bych do něj už nešla. Máme 3 roky.Na pár let, jako přechodový než se koupí studentský pokoj ano, ale na dýl ne.Jak říkáš zas tak levný to není. Já osobně mám Ikeu ráda jako doplnky, světla atd, ale nábytek moc kvalitní podle mě nedělají. Myslím z kvalitního materiálu. Ale nechci se někoho dotknout. Máme ještě postel a to stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
16.10.14 11:28

A jak dlouho je mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
16.10.14 11:29
@mau-mau píše:
Ahoj, my máme toto: http://www.ikea.com/…s/S49032839/ a :palec: :palec: Samo to není jako vestavná skříň, co máme od truhláře na míru, ale rozhodně to není šmejd jako např. Skonto, čehož lituju doteď. Takže za mě spokojenost, napískáš si barvy jaký chceš, což je super, poskládáš si to také jak chceš a bytelný to je. Stoupnu si na to i já (60kg) a nemám nejmenší obavu, na Skonto se opírám pouze špičkou jedné nohy, lezu-li náhodou někam nahoru. Takže doporučuji za sebe a koupila bych znovu. 6 litrů za tolik skříněk mi přišlo dobrý. :palec:

Skonto je jako prodejna nabytku jo? no a jak dlouho mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
16.10.14 11:33
@Edita27 píše:
@mattez Osobně bych do něj už nešla. Máme 3 roky.Na pár let, jako přechodový než se koupí studentský pokoj ano, ale na dýl ne.Jak říkáš zas tak levný to není. Já osobně mám Ikeu ráda jako doplnky, světla atd, ale nábytek moc kvalitní podle mě nedělají. Myslím z kvalitního materiálu. Ale nechci se někoho dotknout. Máme ještě postel a to stejné.

no tak my mame malyho necely dva roky, tak aby to vubec vydrzelo nez se koupi studentsky pokoj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
16.10.14 11:37

A kde jinde nabytek nez ikea detskej? o nicem hezkym prave nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
16.10.14 11:45

My máme a já jsem spokojená velice, hrozně moc se mi líbil. Jinak s nábytkem v Ikee je to kus od kusu..v máme postel, tak je super, vydrží spoustu věcí :lol: ale třeba konferenční stolek mě vytáčí, je na něm vidět každá kapička i malýho otisk ruček a hned se poškrábe, děs běs a to stál dost peněz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
16.10.14 11:48
@nunik píše:
My máme a já jsem spokojená velice, hrozně moc se mi líbil. Jinak s nábytkem v Ikee je to kus od kusu..v máme postel, tak je super, vydrží spoustu věcí :lol: ale třeba konferenční stolek mě vytáčí, je na něm vidět každá kapička i malýho otisk ruček a hned se poškrábe, děs běs a to stál dost peněz…

A jak dlouho mate? a daji se lepit samoleoky na tu Stuvu nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
16.10.14 11:49
@maminka159 píše:
A to já běžně taky, dělají to občas stále, ale už to není 3× denně jako když to bylo nové. Spíš jen, když mě načapou uklízet prádlo :D. Jinak hračky z toho ven netahají, myslím, že do dětského pokoje asi není lepší nábytek. Jen je podle mě fakt lepší dát malou skříňku na střední, než tu úplně vysokou. Ty střední drží parádně.

jako ze vubec nekupovat tu uplne nejvyssi skrin jste myslela? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
16.10.14 11:50

Taky jsem ji chtěla, kamarádka jí má a odradila mě, má s tím problémy, skřín rozviklaná apod. Tak jsem šla do tohoto: http://www.bradop.cz/76-casper

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
16.10.14 11:57

@mattez máme jí skoro rok a půl, pokojíček jsme měli udělaný dost dopředu…máme na ní nalepený samolepky rybiček, co původně patří do koupelny, a sundat jdou v pohodě…já jsem opravdu spokojená, a už jsme skříně i stěhovaly a neviklají se nám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.14 11:58

My máme stuvu a paráda. Kluci jí mají už skoro třetí rok a ani se nehnula a to máme na těch vysokých ještě přidělané ty malé skříňky. A další malé přivrtal manžel na stěnu.
Teď mě nadchla ta nová sestava s postelí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
16.10.14 11:59

@mattez Tak to asi vydrží, u nás bude ještě asi dědit dcera i když uvažujeme nad něčím jiným. Samozřejmě podle financí, ale už to nebude jako nový, hrany se odlupujou, materiál kvalitní není. Co musím uznat, tak že to mají variabilní, člověk si to může poskládat jak chce- i barevně. Ale to je tak všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný