Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobry den před 2 rokami jsem zakoupila postel jménem trysil (už se neprodává) postel jsme museli rozložit kvůli stěhování no bohužel když jsme ji chtěli složit zpátky tak to neslo byly jsme skoro u konce no když jsme chtěli přidělat čelo na ram tak se to cele rozpadlo je nám lito ji vyhodit prosim o pomoc
Buď jste leví a neumíte to ani pořádně složit a nebo je to holt šmejd a složit to znova ani nejde. Takže si to buď nějak homo Domo oprav a spoj nebo sběrný dvůr. Nevím co tady čekáš za pomoc.
Zajedte někam a kupte si spojovací materiál a tím to spojte, aby to drželo ![]()
Levnější věci jsou fakt shit a demontáž holt ve zdraví nepřežijou
Máme tu stejnou, teď už jenom teda na občasné přespání ro návštěvy a byla demontovaná a znovu smontovaná hned 2× a stále perfektně drží, takže to jde
Nemáte někde prohozené díly nebo špatné šroubky? ![]()
@Cenarius ano byla to nejlevnější postel stala asi 5tisic a ne levá nejsem v tomhle jsem strasne dobra všechen nabytek stavit sama už od svým 10ti let:)
@Cenarius píše:
Buď jste leví a neumíte to ani pořádně složit a nebo je to holt šmejd a složit to znova ani nejde. Takže si to buď nějak homo Domo oprav a spoj nebo sběrný dvůr. Nevím co tady čekáš za pomoc.
@Daisy98 píše:
Máme tu stejnou, teď už jenom teda na občasné přespání ro návštěvy a byla demontovaná a znovu smontovaná hned 2× a stále perfektně drží, takže to jdeNemáte někde prohozené díly nebo špatné šroubky? Nene
@Daisy98 píše:@Daisy98
Máme tu stejnou, teď už jenom teda na občasné přespání ro návštěvy a byla demontovaná a znovu smontovaná hned 2× a stále perfektně drží, takže to jdeNemáte někde prohozené díly nebo špatné šroubky?
nene sroubky mame v poradku když se postel rozlozovala všechny sroubky jsem schovala do boxu plastového tam je spise problém v tech dverenich picovinek které drží ram postele ( netusim jak se tomu říká) vůbec to ten ram nedrží
@EvaEpic ano já vim aj na ikea stránkách to mají podle návodu jsem jela:)