Ikea trysil postel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20.6.23 04:17

Ikea trysil postel

Dobry den před 2 rokami jsem zakoupila postel jménem trysil (už se neprodává) postel jsme museli rozložit kvůli stěhování no bohužel když jsme ji chtěli složit zpátky tak to neslo byly jsme skoro u konce no když jsme chtěli přidělat čelo na ram tak se to cele rozpadlo je nám lito ji vyhodit prosim o pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20839
20.6.23 05:28

Buď jste leví a neumíte to ani pořádně složit a nebo je to holt šmejd a složit to znova ani nejde. Takže si to buď nějak homo Domo oprav a spoj nebo sběrný dvůr. Nevím co tady čekáš za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
20.6.23 07:36

Dvě minuty na google :nevim: ZDE návod na složení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
20.6.23 08:23

Zajedte někam a kupte si spojovací materiál a tím to spojte, aby to drželo :lol:

Levnější věci jsou fakt shit a demontáž holt ve zdraví nepřežijou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
20.6.23 09:04

Máme tu stejnou, teď už jenom teda na občasné přespání ro návštěvy a byla demontovaná a znovu smontovaná hned 2× a stále perfektně drží, takže to jde :) Nemáte někde prohozené díly nebo špatné šroubky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.23 11:01

@Cenarius ano byla to nejlevnější postel stala asi 5tisic a ne levá nejsem v tomhle jsem strasne dobra všechen nabytek stavit sama už od svým 10ti let:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.23 11:07
@Cenarius píše:
Buď jste leví a neumíte to ani pořádně složit a nebo je to holt šmejd a složit to znova ani nejde. Takže si to buď nějak homo Domo oprav a spoj nebo sběrný dvůr. Nevím co tady čekáš za pomoc.
@Daisy98 píše:
Máme tu stejnou, teď už jenom teda na občasné přespání ro návštěvy a byla demontovaná a znovu smontovaná hned 2× a stále perfektně drží, takže to jde :) Nemáte někde prohozené díly nebo špatné šroubky? Nene
@Daisy98 píše:
Máme tu stejnou, teď už jenom teda na občasné přespání ro návštěvy a byla demontovaná a znovu smontovaná hned 2× a stále perfektně drží, takže to jde :) Nemáte někde prohozené díly nebo špatné šroubky? :think:
@Daisy98
nene sroubky mame v poradku když se postel rozlozovala všechny sroubky jsem schovala do boxu plastového tam je spise problém v tech dverenich picovinek které drží ram postele ( netusim jak se tomu říká) vůbec to ten ram nedrží
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.23 11:13

@EvaEpic ano já vim aj na ikea stránkách to mají podle návodu jsem jela:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný