Imazol krém x imazol krém pasta

92
7.10.13 21:45

imazol krem x imazol krem pasta

Holky, prosim o radu… prcka trapi 4.den dost velike opruzeniny. Zkusila jsem Rybilku, Ondrejovku, Sudokrem i Bepanten… pudr… omyvat hermankem, zadne vlhcene ubrousky… porad nic… zadne zlepseni… td zkousime Imazol jenze mi byl doporucen jeden z techto dvou… uz mam doma oba a nevim jestli ten krem nebo tu krempastu. Nevite? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2528
7.10.13 21:49

@sisinkaaa Krempasta ta zaručeně zabere, krém mi vůbec nepomohl :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877

Imazol krem pasta, nám skvělě zabírá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462

Dávala jsem krémpastu a během jednoho dne bylo po problémech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4635
7.10.13 21:50

Mě doktorka na vlké opruzeniny doporučila imazol krem pasta, ale upozorňovala mě že nanášet jen ve velmi slabé vrstvičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
7.10.13 21:50

Já používala krémpastu. Pochopila jsem, že v podstatě je to to samé, jen ta krémpasta je taková hutnější a nesetře se tak snadno. Už po pár natřeních byl vidět rozdíl. Ať je to brzo pryč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
7.10.13 21:52

Ono to pokožku strašně vysuší, takže ve druhé fázi to pak zase mazat nějakým hodně mastným krémem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
7.10.13 21:52

Za nás krém pastu. Maximální spokojenost i při ošklivých opruzeninách. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
7.10.13 21:59

Dcera má taky dost „velkou opruzeninu“…nejdřív jsem střídala Sudocrem a kalciovou mast…postupně se to zhoršovalo, tak jsem dneska koupila Imazol krémpastu…zatím jsem ji natřela 2× a zatím není vidět žádné zlepšení. Teď večer ji ta „opruzenina“ začala bolet. Mám tedy zkusit ještě počkat jeden den a mazat Imazolem nebo už jít radši k doktorce, co s tím a co to vůbec je? Má rudé oba pysky a okraje toho začervenání jsou maličkaté pupínky, pár pupínků má i zespodu na půlkách zadečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.10.13 22:03

Hlavně ne heřmánek. Větrat, co nejvíc na vzduchu -TUDÍŽ BEZ PLÍN, omývat černým čajem. Imazol v opravdu tenké vrstě, žádné pudry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
7.10.13 22:05

Mám „krém pasta“ a zabírá spolehlivě i na fakt velké opruzeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
7.10.13 22:07

Krempasta je lepsi a zabira fakt skvele, akorat opatrne s tim, neni to zrovna nejsetrnejsi a nemel by se pouzivat casto ;)
u nas kdyz byla velka opruzenina, namazala jsem hlavne na noc imazol a a to jeste vrstvu bepathenu, rano to bylo podstatne lepsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5526
7.10.13 22:19

Krempasta skvela, krem na nepomahal.
Nemyslim ze se nesmi pouzivat casto. Me ho lekarnice doporucovala jako,,neskodne,,
reseni opruzenin. Nema kortikoidy nic. A samozrejme natiram jen kdyz je fakt treba. Pouzivame od miminka, ted uy jen obcas kdyz se spatne utre na nocnicku, plynky mame uz jen na noc. Takze mazu na noc pokud je potreba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
7.10.13 22:21

My na noc dáváme Imazol krempasta a přes den měsíčková mast na opruzeniny od Weledy. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí