Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A holky když tak hezky píšete..Chceme kupovat malému matraci. Už teď spí s námi v posteli a nemůžeme se vejít:-)nemáte nějaký tip nebo radu na co hlavně si dát pozor při výběru? Přeci jenom ji bude mít od 4 měsíců a pak tak dlouho co matrace vydrží:-)Děkuji jste moc hodné.
A bavíme se o matraci do postýlky nebo postele?
Jinak každej ti napíše nco jinýho, já taky tápala a nakonec koupila kokos-molitan-kokos.
Zrovna před pár dny nám došla nová
taky jsem nakonec zvolila kokos-molitan-kokos
ošahala jsem v obchodě, koupila skoro za půlku v eshopu ![]()
jako žádný vychytávky neporadím
, to je prostě co člověku sedí ![]()
Kup co je ti sympaticke. Pokud se bavime o male postylce, tak ted je IN kokosova matrace, ja mam kokos-molitan-pohanka a obe dcery spi stejne u nas v posteli a starsi se nejradsi kouli do mezery mezi matracema ![]()
Mame kokos-molitan-pohanka a spokojenost. Ale ted bych radeji sla do neceho jako je studena/lina pena.
Já myslím už právě do velké postele. Osobně mám radši matrace tvrdší..Asi zkusim obvolat pár obchodů co poradí. Nemám možnost někam zajet, malej děsně pláče v autosedačce:-)Ale stejně je potřeba tu matraci fakt vošahat, hold asi budu muset ještě chvilku počkat a pak s malým vyrazíme na výlet. Kdyby se aspoň tolik neroztahoval:-) No nic, taťka půjde spát na zem:-) Díky holky