Matrace pro děti

123
4.10.13 18:28

Matrace pro děti

A holky když tak hezky píšete..Chceme kupovat malému matraci. Už teď spí s námi v posteli a nemůžeme se vejít:-)nemáte nějaký tip nebo radu na co hlavně si dát pozor při výběru? Přeci jenom ji bude mít od 4 měsíců a pak tak dlouho co matrace vydrží:-)Děkuji jste moc hodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
4.10.13 18:30

A bavíme se o matraci do postýlky nebo postele?

Jinak každej ti napíše nco jinýho, já taky tápala a nakonec koupila kokos-molitan-kokos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
4.10.13 18:45

Zrovna před pár dny nám došla nová :lol: taky jsem nakonec zvolila kokos-molitan-kokos :palec: ošahala jsem v obchodě, koupila skoro za půlku v eshopu :)
jako žádný vychytávky neporadím :nevim:, to je prostě co člověku sedí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
4.10.13 18:51

Taky mám kokos molitan kokos… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
4.10.13 18:51

Kup co je ti sympaticke. Pokud se bavime o male postylce, tak ted je IN kokosova matrace, ja mam kokos-molitan-pohanka a obe dcery spi stejne u nas v posteli a starsi se nejradsi kouli do mezery mezi matracema :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
4.10.13 18:56

Mame kokos-molitan-pohanka a spokojenost. Ale ted bych radeji sla do neceho jako je studena/lina pena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
4.10.13 20:05

Já myslím už právě do velké postele. Osobně mám radši matrace tvrdší..Asi zkusim obvolat pár obchodů co poradí. Nemám možnost někam zajet, malej děsně pláče v autosedačce:-)Ale stejně je potřeba tu matraci fakt vošahat, hold asi budu muset ještě chvilku počkat a pak s malým vyrazíme na výlet. Kdyby se aspoň tolik neroztahoval:-) No nic, taťka půjde spát na zem:-) Díky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí