Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte těhulky
chtěla jsem se zeptat co říkáte na jméno Ellen? líbí se vám a jak byste dceři říkali zkráceně? Díky za odpovědi
Mě se zdvojená písmena nelíbí, tak když už, tak Elen/Elena. A zkráceně, co třeba E? ![]()
Nelíbí. Vážně to jméno dáš nebo nedáš kvůli názoru ostatním? ![]()
Kdyby jsi měla zájem, známe s @nikol.ondrášovka spoustu krásně znějících německých jmen
![]()
Taky nejsem zastánkyní zdvojených písmen, navíc ve jméně Ellen mi to bije do očí ještě nějak víc než třeba u jiných… ale Elen s jedním L se mi líbí, znám Eleny dvě a jméno je to opravdu hezké… pokud se ti teda aspoň trošku hodí i k příjmení… Elen Nováková nezní úplně lákavě ![]()
Také se mi nelíbí ty zdvojená písmenka ve jméně, je to asi nějaký dnešní trend nebo co ![]()
Jinak Elenka je hezké jméno. A říkat jí můžete třeba Eli, Elinko, Eluško…
Mě by se víc asi líbila Ella.
A jinak bych jí asi zkráceně říkala Eli.
@ivet89 píše:
Ahojte těhulkychtěla jsem se zeptat co říkáte na jméno Ellen? líbí se vám a jak byste dceři říkali zkráceně? Díky za odpovědi
Ahoj
my máme dcerku Ellu a říkáme ji různě, Eli, Elino, Elo, Eleno
Jsme ráda že jsm eji takové jméno daly chtěly jsme Elišku ale těch je hafo ![]()
Elen se mi líbí, ale také jsem pro jedno L. Jen nevím, na co zkracovat už takhle krátké jméno… když tak El. Ale asi se mělo jednat o zdrobnělinu, ne?
Ellen není moc hezké, spíš jako by to bylo chlapské jméno
ale Elena, je moooc pěkné
prostě El bych jí říkala zkráceně ![]()
Hezké, známá má Elišku a říkáme jí Elí, Elísku nebo Eldo, což je dost podobné:)