Jméno Ellen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
259
4.10.13 16:14

Je to nádherné jméno. Když jsem otěhotněla, byla jsem přesvědčená, že čekám holčičku a bude se jmenovat Ellen…No a máme Davídka:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15080
4.10.13 16:14

Já si při vyslovení tohoto jména vždy vzpomenu na dědu, když bědoval, tady je ale elént. Takže mi můj mozek automaticky připojí ELLEN bordelářka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
4.10.13 16:15

Mě se moc líbí. A ty dvě el jsou super. S jedním je to obyčejné, a Elena se mi nelíbí. Takže za Ellen :palec: Jinak já mám Elli. Dvoum L zdar :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
4.10.13 16:18
@Sibyla0 píše:
Kdyby jsi měla zájem, známe s @nikol.ondrášovka spoustu krásně znějících německých jmen ;) :mrgreen:

jojo přesně tak, až oči přecházejí :mrgreen: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15
4.10.13 16:26

Krásné jméno..neskutečně ženské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
4.10.13 16:29

Elen a Elena ok, ale ta zdvojená písmena? to se mi nelíbí vůbec. ani kdybys měla odpovídající příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
4.10.13 16:37

Mně se líbí, ale nehodí se ke každému příjmení. Znám jednu rodinu a mají holčičku s jménem Ellen Černá, což je třeba celkem pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
4.10.13 16:37

Elen se mi líbí, je to moje favoritka na jméno, ale čekáme kluka:-) Zdvojené -L se mi nelíbí. Říkat se dá všelijak, člověk vždycky na něco přijde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
4.10.13 16:38
@mammy píše:
Mně se líbí, ale nehodí se ke každému příjmení. Znám jednu rodinu a mají holčičku s jménem Ellen Černá, což je třeba celkem pěkný.

mě to připadá spíš jak pěst na oko, nezdvojený ale ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
4.10.13 16:42

My chtěli taky Ellen, ale jak tak koukám je to pomalu každá třetí holčička (Elen/Elena/Ellen)…Jinak jméno se mi teda líbí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
4.10.13 16:55

Já si ji moc přála a možná by mi i vyšla, ale přítelova sestra se jmenuje Marianna Ellena, tak bohužel. Chtěla jsem i tu Mariannu. Nakonec je to stejně jedno, máme Alexe. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
4.10.13 16:57

Chlap chtěl taky Elen nebo Eleanor. Nedovolila jsem. Nelíbí se mi to, přijde mi to takový. Nevím. Divný. A se dvěma L ještě horší. Ale dneska je to trend. Jednou bude třeba in Nikkolla nebo Pettra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
4.10.13 16:58

Nelíbí, stejně jak jiná zbytečně „vylepšená“ jména (Emma, Nelly atd.), ale říkat se jí dá všelijak, v podstatě různé varianty té Ell…takže Eli, Elí, Elíku, Elčo, Elenko :nevim: Švagrová ji má a používá nejvíc většinou tyhle, když o dcerce mluví, tak jako „naše Ell“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159
4.10.13 17:07

Mame doma… nakonec s jednim L, ale vybojovala jsem si, alespon Elen ne Elena… jde nam to pekne k prijmeni Elen Šteffkova

sama si rika Elí, Belda, Elenka, Elinka… ja o ni obcas mluvim, jako o Elce…

takze za me :palec:, co taky jinyho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
4.10.13 17:16

Z naší skupiny jí mají hned dvě holky, je to fajn jméno ;) @Seizdra panebože Eleanor ne, on asi neviděl Zámek hrůzy co? :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure