Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky upozornuju ze tohle video neni dobry pro slabší povahy. Koluje to facebookem.Jsem z toho velice šokována je mi z toho zle, chtela bych slyšet vas nazor co si o tom myslite? Je to legalni v nejake ordinaci se takto chovat k miminku? nepochopim ten klid te matky, nebo je to jen fake video? Je to hrozny. Nechau jak takove video muze vubec vzniknout i kdyz jsem slysela coz mi pripada velice hloupe ze je to,,normalni,, cviceni
Jeste do ted se z toho klepu cela.Zde je odkaz: https://www.facebook.com/photo.php?…
@Senorita už to tu jednou proběhlo.. normální to u nich asi je, ale pro nás tedy hnus…
Tak já se na to raději koukat nebudu, stačilo mi ve zprávách slyšet, jak ten hajzl, co málem zabil miminko dostal jen 4 roky!!! jednou jsem si přečetla o utonulém miminku v pračce, co se nedávno stalo a dodnes na to myslím
a to jsem si říkala, jak já nebudu žádná citlivka!!! a houby!
Nevydržela jsem to shlídnout celý, je to hnus, jak mě s.re že jsem zvědavá, a musím rozklikávat odkazy
![]()
@Senorita - já na to nekoukla, ale viděla jsi někdy reakci dítěte na Vojtovu metodu, která se cvičí u nás? Pláč, vztek..Ale víš co? I když to malé bylo hodně nepříjemné, cvičila jsem s ní..A třeba by mě za to na druhém konci světa odsoudili.. V každé zemi jsou jiné standardy a matky většinou dělají to, co jim doporučí lékaři.
Nevím, jestli je to u nich normální. Doktor nosí dítě jak králíka v jedný ruce, hlavička mu visí dolu a pak jde vidět, že ta mamča ho drží opatrně a opatrně pokládá
@Králičice no ja ti nevim, ale videla jsem jak ho nesl hlavou dolu jak kus hadru, jen aby presel k druhemu pultu- to se mi jako forma cviceni nezda ![]()
Na tento odkaz klikat nebudu… viděla jsem nedávno video jak se doktor chová k maličkatému novorozenci.. hází tam s ním na pultu jak s hadrem..hází mu hlavičkou jak kdyby to byla panenka.. miminko pláče a pláče.. viděla jsem jen pár vteřin a musela sem to zavřít protože se mi chtělo brečet..byla to hrůza.. tak pokud je to stejné video pak bych toho chlapa asi zabila
![]()
jsem to otevřela a po pár vteřinách jsem to chtěla zavřít a v tom fofru jsem si shodila celej net. To je hnus.
@svycarka - nekoukala jsem.. na to nemám žaludek
Takže i když vím, že tu píšu o něčem, co jsem neviděla- chtěla jsem jen poukázat na to, že co my víme, co je u nic běžné..