Impotence u kuřáků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
17.3.21 20:44
@debra.morgan píše:
to je strašná blbost. ;)

jsem nekuračka, takže není. :P

• Citovat
  • Upravit
106397
17.3.21 20:53
@ADAM00000000 píše:
Ahoj, mám otázku celkem mě děsí jako kuřáka to riziko impotence co se píše na krabičkach na internetu atd. Tak by mě zajímalo jestli víte o někom kdo by to měl přímo tímhle způsobené nebo jak velké je to riziko popřípadě jestli to riziko je až v pozdějším věku. Děkuju za odpovědi

Podle mne minimální, zadnyho neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106397
17.3.21 20:56
@Russet píše:
A jak moc je motivující, že potencionálním partnerkám smrdíš?
Treba taky kouří a nemusí to řešit.
@Bábrdl píše: :lol: Jakože nikdo z kuřáků, co kolem sebe máš, nedostal nikdy infarkt, mrtvici, neměl žádný druh rakoviny a nikdo z nich nemá CHOPN (zpočátku tzv. kuřácký kašel), což jsou všechno nemoci, na jejichž vniku se kouření dost zásadně podílí. Tak to je zajímavá medicínská anomálie. :mrgreen:

Ty první choroby může mít snad i nekuřák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106397
17.3.21 21:01
@Russet píše:
Spíš se tím nikdo nechlubí. Protože na začátku to je frajeřina, pak závislost a pak nutné zlo. Že kuřáci umírají dřív, mají jiné další nemoci, jsou náchylní k nachlazení a smrdí, to není motivace. Tak co už? Nestojící pé. ro.
To taky není pravda s tím nachlazením
@Russet píše:
Kuřák ti neřekne, je to fuk a přestaň. Sám bojuje s myšlenkou to skončit. Jak potupné je u nás u kanclu schovávat se za keříky a odbíhat na rauchpauzu a pak se tvářit jakoby nic. Přitom to páchne na dálku.

Proč se musí schovávat, nemají nárok na pauzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
17.3.21 21:03
@Hanka1 píše:
jsem nekuračka, takže není. :P

taky jsme nekuřačka a?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26578
17.3.21 21:12
@Venetia píše:
To taky není pravda s tím nachlazením.

No je, to jsou proste cisla. Ze treba ty to mas jinak neni dukaz niceho. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.21 12:05
@ADAM00000000 píše:
@klamonožka Co se týče kouření tak jsem ještě nezažil nikoho kdo by měl nějakou z těch nemoci kterou kuřákům hrozí a to okolo sebe mám 90% kuřáky proto se ptám jak to je u ostatních ta impotence je jediná věc které se nějak obávám tak jestli se s tím někdo už setkal.

Tak pokud je toto jediná věc, které se jako kuřák obáváte? 8o A to i vzhledem k tomu, co je všeobecně známo a kolik různých výstražných a děsivých upozornění je na krabičkách? Ale jako je fajn, že když už jsou ty cigaretové krabičky takto pěkně zdobené, že se alespoň někdo obává :lol:, toto byl nejspíš účel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.3.21 16:50
@debra.morgan píše:
taky jsme nekuřačka a?

Proti gustu… :poblion:

• Citovat
  • Upravit
36556
18.3.21 17:03
@Venetia píše:
Ty první choroby může mít snad i nekuřák

Může. Na jednoho nekuřáka s infarktem jsou tři kuřáci. U rakoviny plic je to 90 kuřáků a 10 nekuřáků (většinou s jinou expozicí, chemický průmysl, doly) do každé stovky.

A teď cvičení z logiky. U kuřáka je větší pravděpodobnost, že přežije infarkt. Proč?

Příspěvek upraven 18.03.21 v 17:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
18.3.21 17:07
@ADAM00000000 píše:
@Bábrdl Ten kašel ano ale zbytek nikdo z mého okolí neměl

No tak ten nepěkný kašel, je první fáze CHOPN.

Nicméně pokud se nebojíš dýchat arsen, dehet a formaldehyd a máš pocit, že nejsou karcinogenní a nepoškozují cévy, tak proč se bojíš impotence? Stejně jako nevěříš, že ti poškodí tepny a postarají se ti o pěknou trombózu a infarkt, prostě nevěř tomu, že ti poškodí drobné pletence cévek ve tvé chloubě. Problém vyřešen. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106397
18.3.21 17:09
@Bábrdl píše:
Může. Na jednoho nekuřáka s infarktem jsou tři kuřáci. U rakoviny plic je to 90 kuřáků a 10 nekuřáků (většinou s jinou expozicí, chemický průmysl, doly) do každé stovky.

A teď cvičení z logiky. U kuřáka je větší pravděpodobnost, že přežije infarkt. Proč?

Příspěvek upraven 18.03.21 v 17:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106397
18.3.21 17:09
@Venetia píše:

Omyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
18.3.21 17:11
@Venetia píše:
Protože má zadehtovany plíce :D

Jak tě zadehtované plíce ochrání před smrtí? Naopak, při srdečním selhání potřebuješ kyslík. Tak proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106397
18.3.21 17:12
@Bábrdl píše:
Jak tě zadehtované plíce ochrání před smrtí? Naopak, při srdečním selhání potřebuješ kyslík. Tak proč?

Blbě jsem si to přečetla
Proč přežije infarkt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
18.3.21 17:15
@Venetia píše:
Blbě jsem si to přečetla
Proč přežije infarkt?

To je taková oblíbený logický rébus. :mrgreen:
Ale je to fakt pravda. Pokud vezmeš skupinu lidí, kteří dostali infakrt, tak častěji budou mezi přeživšími kuřáci. Částečně jsem napověděla už v tom původním postu. Ale to je jen jeden faktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí