Impotence u kuřáků

17.3.21 11:24

Impotence u kuřáků

Ahoj, mám otázku celkem mě děsí jako kuřáka to riziko impotence co se píše na krabičkach na internetu atd. Tak by mě zajímalo jestli víte o někom kdo by to měl přímo tímhle způsobené nebo jak velké je to riziko popřípadě jestli to riziko je až v pozdějším věku. Děkuju za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
17.3.21 11:25
@ADAM00000000 píše:
Ahoj, mám otázku celkem mě děsí jako kuřáka to riziko impotence co se píše na krabičkach na internetu atd. Tak by mě zajímalo jestli víte o někom kdo by to měl přímo tímhle způsobené nebo jak velké je to riziko popřípadě jestli to riziko je až v pozdějším věku. Děkuju za odpovědi

Já bych s chodícím popelníkem ani nechodila. Se smraďochem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
17.3.21 11:32

Buď v klidu, kouřím 10 let a impotentní nejsem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
17.3.21 11:42

Jo, určitě bude pár odpovědí z e-mimina více vypovídajících o skutečnosti, než lékařské statistiky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
17.3.21 11:44

@ADAM00000000 nekur a nemusíš se tím trápit  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.21 11:46

@klamonožka Co se týče kouření tak jsem ještě nezažil nikoho kdo by měl nějakou z těch nemoci kterou kuřákům hrozí a to okolo sebe mám 90% kuřáky proto se ptám jak to je u ostatních ta impotence je jediná věc které se nějak obávám tak jestli se s tím někdo už setkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.3.21 11:48
@ADAM00000000 píše:
@klamonožka Co se týče kouření tak jsem ještě nezažil nikoho kdo by měl nějakou z těch nemoci kterou kuřákům hrozí a to okolo sebe mám 90% kuřáky proto se ptám jak to je u ostatních ta impotence je jediná věc které se nějak obávám tak jestli se s tím někdo už setkal.

Já znám hodně těch, co se prohulili k CHOPN. To už tě pak nějaká érekce zajímat nebude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.21 11:48

@Cenarius Není to tak jednoduché snažil jsem se přestat ale nemám dostatečně silnou vůli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.3.21 11:51
@ADAM00000000 píše:
@Cenarius Není to tak jednoduché snažil jsem se přestat ale nemám dostatečně silnou vůli

A jak moc je motivující, že potencionálním partnerkám smrdíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
17.3.21 11:52
@ADAM00000000 píše:
@Cenarius Není to tak jednoduché snažil jsem se přestat ale nemám dostatečně silnou vůli

A vyhlídka, že budeš mít za pár let problém se sexem, pro tebe není dostatečnou motivací?
https://www.erekce.cz/…ni-a-erekce/
(je to nějaký částečně reklamní článek, ale jsou z něj dokonce odkazy na odborné studie, proto ho sem dávám)

Řekla bych, že stěžovat si v hospodě, že jim nestojí, si ti asi tvoji kamarádi nebudou, i kdyby to tak bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.21 11:56

@Russet Jakoby ještě jsem se s takovou nesetkal a mám momentálně už dlouhou dobu přítelkyní takže tohle pro mě není moc motivační

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.3.21 11:57
@ADAM00000000 píše:

Jo, kouření poškozuje cévy. Ale klid, nejspíš tě dřív zabije, než učiní impotentem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.3.21 11:59
@ADAM00000000 píše:
@Russet Jakoby ještě jsem se s takovou nesetkal a mám momentálně už dlouhou dobu přítelkyní takže tohle pro mě není moc motivační

Ona hulí taky, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.3.21 12:00
@ADAM00000000 píše:

:lol: Jakože nikdo z kuřáků, co kolem sebe máš, nedostal nikdy infarkt, mrtvici, neměl žádný druh rakoviny a nikdo z nich nemá CHOPN (zpočátku tzv. kuřácký kašel), což jsou všechno nemoci, na jejichž vniku se kouření dost zásadně podílí. Tak to je zajímavá medicínská anomálie. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.21 12:01

@Bábrdl Ten kašel ano ale zbytek nikdo z mého okolí neměl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat