Impregnovat kočárek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4.4.12 21:03

impregnovat kočárek?

Ahojky chtěla jsem se zeptat jestli některá impregnujete kočárek?, myslím korbičku tak mě to nějak napadlo, kolikrát si totiž zapomenu vzít pláštěnku anebo když spadne jen pár kapek nebo mrholí tak mi přijde zbytečné vytahovat pláštěnku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
4.4.12 21:15

Ony ty korby snad jsou nepromokavý, já myslim, že není potřeba impregnovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
4.4.12 21:22

Já jsem to udělala, chtěla jsem zkusit, jestli by se trošku míň špinil a aby se na něm nedělaly mapy. No, nějaký efekt tam bude, ale žádný zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101460
4.4.12 21:23

Já to tedy zatím nedělala (v dešti nejezdím :oops: ) ale někdo doporučoval tekuté sklo, nebo bych zkusila impregnaci na sportovní bundy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
4.4.12 21:25

Vzala jsem na to sprej co je na boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.12 21:26

Nevím no jen mě to tak napadlo prostě nějak o ten kočárek pečovat aby byl pořád pěkný :think: nebo jestli třeba někdo používáte nějaké ošetřující přípravky :nevim: přece jen jak se korba pořád sklápí a odepíná se potah tak se tam čas tvoří jakoby praskliny na jednom místě tak mám strach aby se to pak nějak nešíslo nebo tak něco :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
4.4.12 22:12

JA na kocarek mam sprej primo od prodejce kocarku , vzdy po vyprani impregnuju

• Citovat
  • Upravit
2249
25.7.15 15:22

Právě jsem vyprala potah kočárku, docela drsně jsem ho vydrhla kartáčem a vodou s práškem na praní a tam mě napadlo, jestli jsem nesedřela i tu impregnaci a přemýšlím, jestli jej něčím znovu nepostříkat. Myslíte, že můžu použít takový ten sprej, který se používá třeba na bundy nebo textilní obuv? Mám strach, abych kjočárek neponičila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí