Impregnují se nové vlňáčky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
60
27.8.10 13:07

Impregnují se nové vlňáčky?

Dobrý den, prosím o radu zkušenější - koupila jsem v obchodě vlňáčky Disana a zapomněla jsem se zeptat, zda je mám před prvním použitím impregnovat :oops: asi ano, že :lol: je to možná stupidní dotaz, ale doteď jsem jako svrchní používala PUL kalhotky, takže nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101531
27.8.10 13:13

Jojo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.8.10 13:16

Tuším že zrovna u Diasan píšou, že naimpregnované jsou, ale já i tak impregnovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.8.10 13:24

Omlouvam se zakladatelce za OT,ale …
Neporadil by mi tady nekdo take s tim,jake se delaji NEJVETSI LATKOVKY A KALHOTKY(anebo AIO) ???

Potrebuji pro dvouapulletou dceru jen jako nocni pojistka,mala ma cca 16 kilo a trochu vypoukle brisko :lol:

A zakladatelko,
cervene vlnacky DISANY plus zavazovaci Disany mam cca tri dny,oboji jsem prala a ty vlnacky i impregnovala v te lanolin.kure..
Zavazovacky byly suche hned(susicka :mrgreen: ),zato vlnacky schnou stale na frote rucniku a nejak se jim nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.8.10 13:30

Farska no velkou plínu neporadím, zatím nemám zkušenost.
VLňáčky disany schnou fakt dost dlouho, já teda suším normálně pověšené na šnůře ve stínu, no a teď když venky tak hezky fouká, tak taky uschnou raz dva.........no dobře tak dva tři. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.8.10 13:34
Katy2 píše:
VLňáčky disany schnou fakt dost dlouho, já teda suším normálně pověšené na šnůře ve stínu, no a teď když venky tak hezky fouká, tak taky uschnou raz dva.........no dobře tak dva tři. :mrgreen:

Tak stejne diky:-)
A jak to,ze nedbas doporuceni vyrobce NEVESET JE :jazyk: :jazyk: 8-)
Jestli se vazne nejak nedeformuji,jdu je dat hned ven :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.8.10 13:41
farska píše:
Katy2 píše:
VLňáčky disany schnou fakt dost dlouho, já teda suším normálně pověšené na šnůře ve stínu, no a teď když venky tak hezky fouká, tak taky uschnou raz dva.........no dobře tak dva tři. :mrgreen:

hmm no zdeformované je fakt nějak nemám, opravdu je mám v pohodě, jako i když je dávám jen vyvětrat, tak je normálně pověsím a nechám plandat ve větru. :lol:

Tak stejne diky:-)
A jak to,ze nedbas doporuceni vyrobce NEVESET JE :jazyk: :jazyk: 8-)
Jestli se vazne nejak nedeformuji,jdu je dat hned ven :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
27.8.10 14:42

Já na nich právě nenašla, jestli jsou nebo nejsou nalanolinované, ale pro sichr je nalanolinuju. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí