Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Dobrý den, prosím o radu zkušenější - koupila jsem v obchodě vlňáčky Disana a zapomněla jsem se zeptat, zda je mám před prvním použitím impregnovat
asi ano, že
je to možná stupidní dotaz, ale doteď jsem jako svrchní používala PUL kalhotky, takže nevím.
Tuším že zrovna u Diasan píšou, že naimpregnované jsou, ale já i tak impregnovala.
Omlouvam se zakladatelce za OT,ale …
Neporadil by mi tady nekdo take s tim,jake se delaji NEJVETSI LATKOVKY A KALHOTKY(anebo AIO) ???
Potrebuji pro dvouapulletou dceru jen jako nocni pojistka,mala ma cca 16 kilo a trochu vypoukle brisko ![]()
A zakladatelko,
cervene vlnacky DISANY plus zavazovaci Disany mam cca tri dny,oboji jsem prala a ty vlnacky i impregnovala v te lanolin.kure..
Zavazovacky byly suche hned(susicka
),zato vlnacky schnou stale na frote rucniku a nejak se jim nechce…
Farska no velkou plínu neporadím, zatím nemám zkušenost.
VLňáčky disany schnou fakt dost dlouho, já teda suším normálně pověšené na šnůře ve stínu, no a teď když venky tak hezky fouká, tak taky uschnou raz dva.........no dobře tak dva tři. ![]()
Katy2 píše:
VLňáčky disany schnou fakt dost dlouho, já teda suším normálně pověšené na šnůře ve stínu, no a teď když venky tak hezky fouká, tak taky uschnou raz dva.........no dobře tak dva tři.
Tak stejne diky:-)
A jak to,ze nedbas doporuceni vyrobce NEVESET JE
![]()
Jestli se vazne nejak nedeformuji,jdu je dat hned ven
![]()
farska píše:Katy2 píše:
VLňáčky disany schnou fakt dost dlouho, já teda suším normálně pověšené na šnůře ve stínu, no a teď když venky tak hezky fouká, tak taky uschnou raz dva.........no dobře tak dva tři.hmm no zdeformované je fakt nějak nemám, opravdu je mám v pohodě, jako i když je dávám jen vyvětrat, tak je normálně pověsím a nechám plandat ve větru.
Tak stejne diky:-)
A jak to,ze nedbas doporuceni vyrobce NEVESET JE![]()
![]()
Jestli se vazne nejak nedeformuji,jdu je dat hned ven![]()
![]()
![]()
Já na nich právě nenašla, jestli jsou nebo nejsou nalanolinované, ale pro sichr je nalanolinuju. Děkuju