Imunita

91
31.5.10 20:25

imunita

ahoj holky chtěla jsem se vás zeptat jestli někdo z vás nepodstoupil léčbu v imunologické laboratoři v podolí. Léčím si buněčnou imunitu a užívám prednison, chtěla jsem se zeptat jak dlouho jste se tak léčily a jestli se vám výsledky nějak zlepšily. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.2.13 22:23

oslabená imunita a zánět štítné žlázy

Moc zdravím a předem se omlouvám za anonym, ale nevím kdo z okolí to může číst. Vloni v září jsme v 6tt přišli o miminko, následovaly odbšry krve u obvodního(moje iniciativa), kde mi zjistil aktivní protilátky na toxo + zánět štítné žlázy, takže od října lítám po doktorech. A výsledek? Na imuno+alergologii mi zjistili nějaké alergie (hlavně podzimní pyly) a sníženou imunitu - mj. sníženou hodnotu CD4lymfocytů, takžeme dr poslala na infekční. Tam včera hodinový výslech, 4 zkumavky krve a mj sdělení, že tyto lymfocyty mají snížené osoby HIV pozitivní. Padlo to na mě jako blesk z čistého nebe a od včerejška nespím a pořád na to myslím. Výsledky budou za 14 dní, ale na HIV mě přeci kontrolovali v těhu - negativní oba testy, jedinej chlap se kterým jsem v životě spala je můj současný manžel. Dr mi řekla, že jí to taky přijde nepravděpodobné, ale…
Nemohou ty lymfocyty souviset s tou štítnou žlázou (je to v mém případě autoimunitní onemocnění, takže bojuju sama proti sobě), nebo nemá někdo z vás podobné zkušenosti z výsledky. Moc dík za všechny reakce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.13 22:34

Nejsem doktor, něco podobného jsem zažila před lety, co se týká těch lymfocytů.
Nakonec mi byla prokázána porucha humorální imunity. člověk vyrábí 4 imunoglobuliny, já vyrábím plně jen dva, u dalších dvou mám téměř nulu. Nejdřív jsem brala různá imunologické prášky, teď jsem 4 rokem na injekcích imunoglobulinu, dostávám 2 krát měsíčně. Díky tomu funguji, nesmím mezi nemocné, ani do větších kolektivů. Moje těhotenství bylo plné otazníků ze strany doktorů. Dopadlo nakonec dobře, i když jsem rodila 34tt a strašili mě kapačkama.

Třeba Aduš

• Citovat
  • Upravit
753
2.2.13 13:16

@beruškaJ ahoj já jsem při první návštěva měla hraničně pozitivní hodnoty takže mě nechali bez léčby a museli jsme jen dodržovat kondom styk. Za dva měsíce jsem jela na kontrolu a zničeho nic obrat o 360 a šílené výsledky, takže taky prednison jedenkrát denně 5 mg. Po dvou měsích opět kontrola a vše v normě takže určitě vydrž ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
11.2.13 08:50

Ahojky tak, já jsem vydržela rok a půl a nevím jestli to pomohlo, ale ted se těšíme z 15měsíční holčičky. Takže po 7 letech bojů máme radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty