Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Pěkný den. Prosím o radu. Nemáte někdo zkušenost s nějakým preparátem na zvýšení imunity u dětí. Mám dva hošíky ve věku 6 let a 3roky,a jsou pořád na hromádce
Existuje něco co opravdu zabírá? Díky za pomoc
Tohle téma je pro mě taky aktuální. Na netu i u kamarádek jsem vyčetla/slyšela dobré ohlasy na Preventan, sama ho dávám staršímu teprve asi týden. Každopádně jsem zvědavá, co ti holky poradí ![]()
Já kupuju Imunoglukan,je to od 3 let,řekla bych že pomáhá.Rozhodně není kluk tak často nemocný jak byl.
Ten mi taky poradila doktorka,říkala,že si ho maminky chválí. Díky za radu.
Akorát je opravdu hnusnej,dávám to klukovi do trochu pití a vypije to ani to nepozná ![]()
Imunoglukan, že je hnusnej? Trochu nasládlej až bez chuti. My ho ani nezapíjíme.
![]()
Teď u nás v diskusi mluvíme o „Spirulině“ Zkus si o ní něco pohledat na netu.
Imunoglukan u nás nezabral, bohužel… (přestože nám ho dporučila MUDra). Po 2 měsících pravidelného užívání mi malá onemocněla tak, že jsme měli 2× ATB. Mám (zatím) dobrou zkušenost s Colostrem, konkrétně s tímto preparátem http://www.pilulky24.cz/…-ig-cps-120/. U Colostra totiž záleží na tom, kolik obsahuje účinných látek. Koupíš i levnější preparáty Colostrum, ale mají méně účinných látek. Tolik moje zkušenost s preparáty na zvyšování imunity ![]()
Já chci zkusit Colostrum a adrink Aloe Vera. Zatím váhám zda od LR, nebo NWA…studuju to pořád dokola a nerozhodla jsem se:-( Nemáte někdo zkušenost s těmi to přípravky od těchto firem?
Já bych taky zkusila colostrum a osobně mám dobrou zkušenost s preventanem, hodně mi pomáhal se i doléčit, ale příjde mi, že po nějaké době přestane účinkovat ![]()
Tak já dávám Multi-tabs immuno kid,je to na posílení imunity,jsou to malinové tablety a zy se cucají a mají vybornou chut,mě to doporučila dr. a dávám to jen přes zimu ,už třetím rokem a fakt malý nebývá nemocný a to chodí každý den do školky.
Co třeba rakytníkvý sirup nebo čaj? Dá se taky koupit čaj z nějaké kůry stromu a je výborný, ale teď si nemůžu vzpomenout, jak se jmenuje ![]()
my zkoušeli kde co, Imunoglukan, Echin. kapky, chodili jsme na Pendepon, ale až co pomohlo, byla Alfa. Pokud budeš chtít vědět víc, písni SZ
Tak nám se ovědčil Echinaceový sirup, k tomu dáváme sirup z cibule (1 lžička ráno a 1 večer) a 1/2 lžičky medu (když jsme dávali víc medu, tak nutil k neustálému pokašlávání, i když dceři nic nebylo).
BERUSKA O1 tu štávu z cibule dáváš i když nejsou nemocní jako prevenci?