Zvyšování imunity

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.2.11 08:42

Imunita

Pěkný den. Prosím o radu. Nemáte někdo zkušenost s nějakým preparátem na zvýšení imunity u dětí. Mám dva hošíky ve věku 6 let a 3roky,a jsou pořád na hromádce :nevim: Existuje něco co opravdu zabírá? Díky za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
21.2.11 08:49

Tohle téma je pro mě taky aktuální. Na netu i u kamarádek jsem vyčetla/slyšela dobré ohlasy na Preventan, sama ho dávám staršímu teprve asi týden. Každopádně jsem zvědavá, co ti holky poradí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
21.2.11 08:56

Já kupuju Imunoglukan,je to od 3 let,řekla bych že pomáhá.Rozhodně není kluk tak často nemocný jak byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.11 09:01

Ten mi taky poradila doktorka,říkala,že si ho maminky chválí. Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
21.2.11 09:03

Akorát je opravdu hnusnej,dávám to klukovi do trochu pití a vypije to ani to nepozná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
21.2.11 09:06

Imunoglukan, že je hnusnej? Trochu nasládlej až bez chuti. My ho ani nezapíjíme. :nevim: :-)
Teď u nás v diskusi mluvíme o „Spirulině“ Zkus si o ní něco pohledat na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
21.2.11 09:08

Imunoglukan u nás nezabral, bohužel… (přestože nám ho dporučila MUDra). Po 2 měsících pravidelného užívání mi malá onemocněla tak, že jsme měli 2× ATB. Mám (zatím) dobrou zkušenost s Colostrem, konkrétně s tímto preparátem http://www.pilulky24.cz/…-ig-cps-120/. U Colostra totiž záleží na tom, kolik obsahuje účinných látek. Koupíš i levnější preparáty Colostrum, ale mají méně účinných látek. Tolik moje zkušenost s preparáty na zvyšování imunity :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
21.2.11 09:11

Aladina:Mě přijde hnusnej :-D A kluk by to jinak nevypil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
21.2.11 09:12

Já chci zkusit Colostrum a adrink Aloe Vera. Zatím váhám zda od LR, nebo NWA…studuju to pořád dokola a nerozhodla jsem se:-( Nemáte někdo zkušenost s těmi to přípravky od těchto firem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
21.2.11 09:34

Já bych taky zkusila colostrum a osobně mám dobrou zkušenost s preventanem, hodně mi pomáhal se i doléčit, ale příjde mi, že po nějaké době přestane účinkovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
21.2.11 09:58

Tak já dávám Multi-tabs immuno kid,je to na posílení imunity,jsou to malinové tablety a zy se cucají a mají vybornou chut,mě to doporučila dr. a dávám to jen přes zimu ,už třetím rokem a fakt malý nebývá nemocný a to chodí každý den do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
21.2.11 10:56

Co třeba rakytníkvý sirup nebo čaj? Dá se taky koupit čaj z nějaké kůry stromu a je výborný, ale teď si nemůžu vzpomenout, jak se jmenuje :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
21.2.11 11:52

my zkoušeli kde co, Imunoglukan, Echin. kapky, chodili jsme na Pendepon, ale až co pomohlo, byla Alfa. Pokud budeš chtít vědět víc, písni SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
22.2.11 10:57

Tak nám se ovědčil Echinaceový sirup, k tomu dáváme sirup z cibule (1 lžička ráno a 1 večer) a 1/2 lžičky medu (když jsme dávali víc medu, tak nutil k neustálému pokašlávání, i když dceři nic nebylo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
22.2.11 14:12

BERUSKA O1 tu štávu z cibule dáváš i když nejsou nemocní jako prevenci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí