Jak zlepšit imunitu u dospělého?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2507
25.2.14 10:45

Imunita u dospělého

Zdravím maminky, chtěla bych se zeptat, co se vám osvědčilo na imunitu u vás. V posledním roce jsem měla 5krát angínu, teď mě bolí v krku zase. Chytnu kdejakou rýmu. Koupila jsem si hlívu ústřičnou, beru jí od prosince a účinky nějak nepozoruju. Máte nějakou radu? Klidně i bylinky, nemusí to být jen léky… Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1695
25.2.14 10:48

Zinek - mě kdysi dost pomohl :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
25.2.14 10:50

@TerezkaW Kojíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
25.2.14 10:53

@BaMaK Nekojím. Už mám velkýho 4leťáka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
25.2.14 10:55

Zkusila bych nejaka homeopatika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
25.2.14 10:56

Zdravá strava + bylinky

• Citovat
  • Upravit
2479
25.2.14 11:00

Ahoj, loni jsem měla 3× angínu a tak 8× zánět horních cest dýchacích :zed: :pocitac:. Obvoďačka mne poslala na imunologii, kde mi byl nasazen Luivac a za mne super :mrgreen: :lol:. Jinak podle rozboru krve mám imunitu v pořádku, ale z důvodu častého onemocnění, mi doktorka Luivac nasadila. Buď se mi nemoc neprojeví vůbec :dance:, je mi jeden den divně nebo mi to zkrátí dobu nemoci na pár dní s lehčím průběhem. Doporučuji za mne návštěvu imunologa nebo pak, když máš časté angíny možná ORL. :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
25.2.14 11:08
@TerezkaW píše:
@BaMaK Nekojím. Už mám velkýho 4leťáka ;)

A nemáš to od té doby po malý začal chodit doškolky? A čemu říkáš angína? Čepy na mandlích a vysoké CRP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
25.2.14 11:09

Zdravou stravu bych řekla, že mám. Jím hodně ovoce, zeleniny, v létě máme hodně zeleniny na své zahrádce. Zkusím se zeptat své doktorky, jestli mi napíše doporučení někam na imunologii. Už jsem z toho zoufalá, hlavně proto, že chodím do práce a vždycky mi to na pár dní vyřadí z provozu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
25.2.14 11:10
@BaMaK píše:
A nemáš to od té doby po malý začal chodit doškolky? A čemu říkáš angína? Čepy na mandlích a vysoké CRP?

Nene, začala jsem marodit i předtím. Angína říkám tomu, co mi diagnostikuje doktorka. Bolest v krku, čepy na madlích, obtížné polykání, teplota a vysoké CRP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
25.2.14 11:12
@TerezkaW
@BaMaK píše:
A nemáš to od té doby po malý začal chodit doškolky?

Presne. Netaha Ti ditko nemoce ze skolky? Hlavne nemoce neprechazej, ale klid, odlecit a rekonvalescence, to je zaklad. Zejmena u tech recidivujicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
25.2.14 11:13
@TerezkaW píše:
Zdravou stravu bych řekla, že mám. Jím hodně ovoce, zeleniny, v létě máme hodně zeleniny na své zahrádce. Zkusím se zeptat své doktorky, jestli mi napíše doporučení někam na imunologii. Už jsem z toho zoufalá, hlavně proto, že chodím do práce a vždycky mi to na pár dní vyřadí z provozu :(

možná jíš něco co ti nesedí.

• Citovat
  • Upravit
1910
25.2.14 11:22

Ráda si také přečtu rady, mívám to podobné. Moje dr. mi maximálně dá atb a jinak to neřeší. Přitom prý podle výsledků krve mám sníženou imunitu. Jinak ovoce a zeleninu jím, vitamíny taky a dokonce i sportuji. Teď mám grepofit od firmy Energy a jsem zatím spokojená. Od doby co ho užívám, jsem nebyla zatím nemocná. Ale jsou to jen 2 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
25.2.14 11:23

Od malýho jsem to chytila snad jednou. Jinak s tím vždycky začnu já. Napadlo mě nechat si vyndat krční mandli, ale nevím, zda by to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
25.2.14 11:32
@TerezkaW píše:
Nene, začala jsem marodit i předtím. Angína říkám tomu, co mi diagnostikuje doktorka. Bolest v krku, čepy na madlích, obtížné polykání, teplota a vysoké CRP.

A bylajsi na ORL? Pokud ne, začala bych tam, a říct doktorce ať ti zkusí vzít železo v krvi a test na štítnou žlázu. Pokud to bude OK tak alergo-imunol. vyšetření. žiješ zdravě, umělé vitamíny nefungují…zkus zobat slunečnicová seminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí