Jsem simulant? Sama nevím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
72725
23.2.14 19:28

Rozhodně to doktorovi popiš. Ale asi to nebude nic nenormálního, taky jsou chvíle, kdy si prostě musím rychle sednout, ideálně i lehnout, jinak by to se mnou asi švihlo :think: Simulace to určitě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8814
23.2.14 19:33

Mozna tlak kvuli tomu tehotenstvi? Urcite to zmin, ale urcite to nebude nic
hrozneho. Dej vedet jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
23.2.14 19:33

To pocituji i kdyz tehotna nejsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
23.2.14 19:37

Zajdi si. Osobne si myslim, ze to ma co delat s tehotenstvim a taky zkus az to na tebe prijde vzit si kostku cukru, lzicku medu nebo kousek coko. Mozna jsi hyperglikemicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
23.2.14 19:39

Není to taková jakoby vyčerpanost? Takový hrozně nepříjemný pocit, trochu podobný tomu, že sebou sekneš, ale mdloby to nejsou? To by mohl být nedostatek železa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
23.2.14 19:45

Tohle mam, kdyz mam hlad

• Citovat
  • Upravit
14895
23.2.14 19:50

A nemáš pocit takového tlaku že na tebe přichází..divně, studeně se potíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
23.2.14 20:00
@Anonymní píše:
První části nerozumím. Nepotím se při tom, prakticky vůbec, spíš je mi poslední dny hodně zima. Skoro pořád.

Tak to opravdu vypada na tu anemii. Ber vitaminy pro tehotne, tam je i zelezo. Zacni hned, potrebujes zelezo i pro dite, aby se tam neco nepokazilo.
Zapijej je pomerancovym dzusem aby se zelezo lepe vstrebavalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
23.2.14 20:06
@Anonymní píše:
Tak jo, ještě mám doplňující dotaz. Čtu si o tom železe a ty příznaky nedostatku mám skoro všechny 8o (i když ostatní jsem přikládala jiným věcem). K lékaři jdu až ve středu (plánovaně), nechám se poslat na krev. Můžu si do tý doby třeba zítra ráno zobnout tabletku železa (mám je tady) bez porady s lékařem? Nevadí v těhotenství (snad ne, ale raději se ptám)? No a neovlivní to odběry, které by se dělaly teda nejspíš ve čtvrtek?

To odbery urcite ovlivni. Zavolej zitra rano hned na gyndu, bud at te veme hbpned a na krev, nebo zda to zelezo muzes brat

• Citovat
  • Upravit
8814
23.2.14 20:18

Ja brala pregnacare, tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
23.2.14 20:21

Tlak, pater, psychika..nebo to mas hold k tehu, ale dr bych to rekla, uz z duvodu aby to ve me nehlodalo.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
23.2.14 21:40

Ty jsi „v tom“…??? 8o 8o 8o Gratuluju… :mrgreen: :hug:

• Citovat
  • Upravit
7398
24.2.14 08:08

Zakladatelko pokud chces doplnit zelezo, tak doporucuju Superzelezo, ja ho brala v 1.tehotenstvi, kdyz jsem byla na spodni hranici. Dr mi ho doporucila, ze je nej..je sice trosku drazsi, ale nejsou po nem problemy typu zacpa.. brat klidne muzes i pred odberem krve, to neovlivni, jen to rekni Dr.,at to vi, ze ho beres

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí