Zalehlé uši od rýmy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
512
22.2.14 12:52

Zalehlé uši od rýmy

Ahoj, chtěla bych požádat o rady. Před měsícem jsem začala obyčejně kašlat. Během následujícího týdne se to zhouplo v akutní bronchitidu, která ani po antibioticích příliš neustoupila, už se v tom plácám čtvrtým týdnem a aby toho nebylo málo, druhým týdnem mám ošklivou rýmu, díky které mi zalehly uši a jsou citlivé a bolí. Už mě to donutilo jít na ORL, kde jsem si teda užila. Nejprve drátkování, 20 minut čekání a přemýšlení, co se bude dít dál, šup a doktorka mi píchla obě uši, v obou zánět a ještě profoukla zvukovody. Opravdu mi to stačilo. Bohužel, po tom drátkování mi přijde, že mám rýmu ještě horší a stále se mi ucpává nos, minimální úleva jen v jednom uchu a v tom druhém žádná, co mám dělat. Jsem v nové práci a už mě po druhé poslali domů. :-( Musím poslouchat, ale nic neslyším. :-( Mám jet na pohotovost, ať udělají cokoliv, aby mi ty uši povolily a já už konečně slyšela? Od doktorky mám antibiotika v kapkách do uší, nějaké prášky, mám uši vyplachovat peroxidem a dělat horké lázně předloktí. To je sice hezké, ale v práci tohle bohužel dělat všechno nemůžu a pokud to nebudu dodržovat, asi těžko se i něco změní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11700
22.2.14 12:56

@Pampelinka
A to s tímhle chodíš do práce??! 8o To se pak nediv, že se neuzdravíš ani za 4 týdny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.2.14 13:00

@Pampelinka nějak Tě nechápu. normální postup je, že musíš zalehnout do tepla, většinou vyfásneš i atb a chvíli si poležíš. Jestliže chodíš do práce, tak nedivím, že se to nelepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
22.2.14 13:06

...

@anairda píše:
@Pampelinka
A to s tímhle chodíš do práce??! 8o To se pak nediv, že se neuzdravíš ani za 4 týdny…

Jsem v novém zaměstnání od začátku února. Co mi jiného zbyde. :-( Nehledě na to, že jsem po roce a půl před nástupem do této práce ukončila neschopenku. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
22.2.14 13:11
@Pampelinka píše:
Jsem v novém zaměstnání od začátku února. Co mi jiného zbyde. :-( Nehledě na to, že jsem po roce a půl před nástupem do této práce ukončila neschopenku. :-(

Já tě chápu, ale zdraví je přeci na prvním místě, není to sranda… Musíš si ujasnit priority.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
22.2.14 13:19
@anairda píše:
Já tě chápu, ale zdraví je přeci na prvním místě, není to sranda… Musíš si ujasnit priority.

To sice ano, ale co když o tu práci přijdu. Co budu dělat pak. To jsme ale odbočily. Co myslíš, mám jet na tu pohotovost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
22.2.14 17:03

@Pampelinka
a co budeš dělat pak, až se ti nedejbože dá neléčený zánět třeba na srdce? :nevim: Na pohotovost bych jela, ale pak musíš v klidu pár dní ležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
22.2.14 21:24

No byla jsem tam, nastesti mi nic bolestivého nedelali, ale mam zanet dutin, takze opet antibiotika… :-/ a s tim zalehnutim se ted neda nic delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí