Po operaci žlučníku

4
21.2.14 10:05

po operaci zlucníku

Dobrý den, mám takový dotaz. Jsem po operaci žlučníku, dietu stále držím. Jenom jsem měla taky zvětšená játra. Mám jenom tak málo chuť na pivko, ne že by jsem vypila třeba celou basu :)). Máte s tím někdo nějakou zkušenost??? Ne že já bych byla třeba závislá na to m alkoholu, ale jde mi o ti že když jsem měla žlučník a játra zvětšená, tak zda si to můžu dát nebo ne :nevim: :nevim:. Díky moc za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
21.2.14 10:08

@misulka20 jestliže máš zvětšený játra, tak určitě ne. Byť je tam alkoholu málo, tak tam je a pro játra to není dobrý :think: vím, že kámoši, co mají problémy, tak 100 % abstinence. Ani pivo po obědě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.2.14 10:20

Když jsem byla naposled na kontrole tak jaterní vysledky vyšly parádně… já jsem dřív pila tvrdší alkohol. každopádně díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
21.2.14 10:55

A co třeba nealko pivo? Když ti nejde o alkohol, ale jen o tu chuť, tak by to mohlo stačit, ne? Jinak jak píše martina.se, alkohol určitě ne, když jednou byly zvětšený játra… Zbytečně si nezahrávej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.2.14 11:00

To nevím, tak každopádn mi nejde se opít, jenom tak do nálady, to se snad nic nestane :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
21.2.14 11:04

Tak záleží na tom co považuješ za to, dostat se do nálady… Jestli ti na to stačí trojka piva, tak bych to móóóžná (a rozhodně ne často) riskla… Jestli musíš vypít aspoň dvě, tak ani náhodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.2.14 11:14
@misulka20 píše:
To nevím, tak každopádn mi nejde se opít, jenom tak do nálady, to se snad nic nestane :D

tak bych zvážila léčbu závislosti. Sorry, ale jestliže máš takové problémy, a chceš pít, tak to není ok a problém bude. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
21.2.14 11:14

Neriskovala bych a dala si birella.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.2.14 15:19

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zavislost?? každej má rád pivko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Safrane
22.2.14 08:00
@misulka20 píše:
Dobrý den, mám takový dotaz. Jsem po operaci žlučníku, dietu stále držím. Jenom jsem měla taky zvětšená játra. Mám jenom tak málo chuť na pivko, ne že by jsem vypila třeba celou basu :)). Máte s tím někdo nějakou zkušenost??? Ne že já bych byla třeba závislá na to m alkoholu, ale jde mi o ti že když jsem měla žlučník a játra zvětšená, tak zda si to můžu dát nebo ne :nevim: :nevim:. Díky moc za odpovědi :)

Nespletla ses? Tohle není protialkoholické oddělení. Tam směřuj svůj dotaz.Po operaci žlučníku jsem měl úplně jiné starosti, než přemýšlet nad chlastem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.15 00:03

@misulka20 My ne.

• Citovat
  • Upravit
29
23.5.16 07:08

Zdravim! Mam 4dny po operaci zlucniku..cely ty 4dny lezim na zadech. Na boku mi to dela jeste problem…ale mravenci mi obe stehna a boli me v krizi..je mozny, ze mam skripnuty nejaky nerv? Mam je i trosku necitlivy…Delalo to i nekomu z vas? Moc diky za odpovedi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.16 07:11

@Ducaty Ahoj, né nedělalo. Já ležela 2 týdny na zádech, než jsem se mohla otočit trochu na bok. Ta ranka na hrudi bolela nejvíce, než se trochu zhojila.
To chce lepší matraci na to mravenčení a kříže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
23.5.16 07:16
@Ducaty píše:
Zdravim! Mam 4dny po operaci zlucniku..cely ty 4dny lezim na zadech. Na boku mi to dela jeste problem…ale mravenci mi obe stehna a boli me v krizi..je mozny, ze mam skripnuty nejaky nerv? Mam je i trosku necitlivy…Delalo to i nekomu z vas? Moc diky za odpovedi ;)

Naprosto normální, nemocniční postele. :lol: to neznáš? Skřípnuté nic, to povolí, neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
23.5.16 07:21

@araw no neznám páč jsem v ni nikdy tak dlouho nelezela a na operaci jsem byla taky uplne poprve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí