Angína a těhotenství 29. tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
73
22.2.14 05:26

angina a tehotenstvi 29tt

Dobry den, jsem ve 29tt a dostala jsem angínu. Do včera mi nic moc nebylo, ale do rana mě začalo vsechno bolet, nemuzu mluvit, když kašlu chce se mi zvrcet. Mam strach, aby to neublížilo male. Kdyz nemohu k OL nemela bych si dojet do nemocnice? Jeste do toho blby sny mobi ségry o tom jak jsem umřela, v těhotenství, mi moc jistoty nedodali a mam fakt strach. Dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16744
22.2.14 06:02

Ted se na sny ségry vykašli dojed si do nemocnice, já měla angínu na začátku těhotenství a dostala jsem klasický penicilín, ještě doktorka řekla, že to musím do 3.měsíce vydržet, takže nepřecházej, to by pak mohlo miminku ublížit, ale zajed radši na pohotovost, do pondělí daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
22.2.14 06:22

Nejsem doktor, ale myslím, že to angína nebude. Řádí teď všelijaké virózy, mohla jsi chytit cokoliv. Každopádně si sama nic nedávej a raději zajeď na pohotovost, ať se pro jistotu na tebe podívají. Na sestru se vykašli, určitě na bolest v krku neumřeš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
22.2.14 07:21

Určitě s tím někam zajeď!!! To není sranda. Já dostala Rovamycin (či jak tam jsou ty íčka), atb - slabší vhodná v době těhu i kojení taky na podezření angíny a v pohodě. A to jsem byla 33 týden těhotenství. Raději to přeléčit, než aby se to rozjelo v něco horšího. A sny ségry - neboj, byl to jen pitomej sen, uklidni se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.2.14 07:25

@karamela88 sny jsou v těhotenství vždycky naprd, toho si nevšímej. Zajeď si na pohotovost, vyfásneš kdyžtak atb - mimču to neublíží, neboj :hug: ale řeš to, ať se Ti to nějak brutal nerozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
22.2.14 07:30

Právě ze par dni mi nebylo dobre, ale tey prez noc se to rozjelo. Vim ze jsou to jen sny, ale v poslední době je mívám taky, tak jsem mela strach aby se mimcu nic nestalo. Dekuji za rady a hned se vydáme na pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.2.14 07:35

@karamela88 těch snů si fakt nevšímej - já už takhle hledala dítko po kontejnerech, rodila jsem v autě a pod.. prostě divné a divoké sny k těhotenství patří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
22.2.14 07:37

Jo to mas pravdu. Při prvním tehu jsem taky všude viděla bubáky a teď mam doma krásnou a zdravou predskolacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.2.14 07:38
@karamela88 píše:
Jo to mas pravdu. Při prvním tehu jsem taky všude viděla bubáky a teď mam doma krásnou a zdravou predskolacku.
:mrgreen: tak vidíš.. sny jsou blbý, ale patří to k tomu.. Hlavně, ať se dáš brzy dokupy ;) :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
22.2.14 07:45

Na pohotovost si zajeď, ať ti nasadí případné léky včas, v těhotenství se ty nemoci hůř snáší, tak ať se ti to moc nerozjede. O miminko mít strach nemusíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí