Imunoglukan

586
7.10.10 07:17

Imunoglukan

Ahoj,
prosím, používáte a máte někdo doma Sirup Imunoglucan, potřebovala bych vědět složení. Na netu se dá najít jen jaké jsou tam účinné látky, ale už ne, jaký konzervant.
Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
7.10.10 07:55

ahojky mám, bereme - na krabičce je - účinná látka, přídavná látka - fruktoza, regulátor kyselosti - kyselina citronová, chemická konzervační látka (což je asi to co chceš) - kyselina benzoová 0,5 mg. Snad takto stačí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
7.10.10 07:56

Yriel, konzervant je tam kyselina benzoová 0,5mg, přídavná látka je fruktoza 100mg a regulátor kyselosti je kyselina citronová 2mg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
7.10.10 07:57

Panuška byla rychlejší… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
7.10.10 08:56

Moc děkuju holky, to jsem potřebovala vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
7.10.10 09:01

Holky prosím vás, kolik tak cca stojí, jak starý dítě ho může a může to i můj chlap?
Hele a dáváte to preventivně nebo jenom když se začne objevovat nějaký bacil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
7.10.10 09:44

Ahoj já dávám ted ,když je takové počasí každý den.A při viroze větší dávku.Mylím,že to může i tvůj muž ,ale jsou i nějaký kapsle pro dospěláky.
Je tam napsáno od tří,ale mě to doktorka poradila už,když malému byl rok a půl :wink: a stál nás,jak kde v jedné lékárně 204kč, v jiné 176kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
7.10.10 12:27

jojo mě ho doporučila doktorka na můj dotaz co pro posílení imunity takhle malého prcka (16 měsíců) dělají se i tablety. No a jestli zabírá nebo ne to uvidím. Malá je rýmová a s tím hned kašel. měla 14 dní pak klid a pak znovu.Teď po týdnu to vypadá na dobré cestě. Dávám preventivně plus při viroze zvýšenou dávku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
7.10.10 12:42

Taky uzivame cca od zacatku zari.Loni mala promarodila celou zimu,tak jsem sama zvedava na vysledek..hlavne by se to melo uzivat nepretrzite alespon dva mesice.My budem urcite davat minimalne do unora-brezna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
7.10.10 13:55

Ahojky,
my jedeme v imunoglukanu už druhý rok. začalajsem ho dávat loni, kdy už jsme na jaře nevěděli s Dr. jak děti zbavit nemocí a musím přiznat, že nám moc pomohl. Když už nějaký bacil skočil, tak jsem začala dávat dvojitou dávku a skončilo to jen rýmou. a já si loni na podzim koupila tablety a takyjsem zimu i jaro přečkala jen s rýmama.
takže za nás můžu jen doporučit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková