Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj,
prosím, používáte a máte někdo doma Sirup Imunoglucan, potřebovala bych vědět složení. Na netu se dá najít jen jaké jsou tam účinné látky, ale už ne, jaký konzervant.
Děkuji za odpověď
ahojky mám, bereme - na krabičce je - účinná látka, přídavná látka - fruktoza, regulátor kyselosti - kyselina citronová, chemická konzervační látka (což je asi to co chceš) - kyselina benzoová 0,5 mg. Snad takto stačí ![]()
Yriel, konzervant je tam kyselina benzoová 0,5mg, přídavná látka je fruktoza 100mg a regulátor kyselosti je kyselina citronová 2mg…
Holky prosím vás, kolik tak cca stojí, jak starý dítě ho může a může to i můj chlap?
Hele a dáváte to preventivně nebo jenom když se začne objevovat nějaký bacil?
Ahoj já dávám ted ,když je takové počasí každý den.A při viroze větší dávku.Mylím,že to může i tvůj muž ,ale jsou i nějaký kapsle pro dospěláky.
Je tam napsáno od tří,ale mě to doktorka poradila už,když malému byl rok a půl
a stál nás,jak kde v jedné lékárně 204kč, v jiné 176kč.
jojo mě ho doporučila doktorka na můj dotaz co pro posílení imunity takhle malého prcka (16 měsíců) dělají se i tablety. No a jestli zabírá nebo ne to uvidím. Malá je rýmová a s tím hned kašel. měla 14 dní pak klid a pak znovu.Teď po týdnu to vypadá na dobré cestě. Dávám preventivně plus při viroze zvýšenou dávku. ![]()
Taky uzivame cca od zacatku zari.Loni mala promarodila celou zimu,tak jsem sama zvedava na vysledek..hlavne by se to melo uzivat nepretrzite alespon dva mesice.My budem urcite davat minimalne do unora-brezna.
Ahojky,
my jedeme v imunoglukanu už druhý rok. začalajsem ho dávat loni, kdy už jsme na jaře nevěděli s Dr. jak děti zbavit nemocí a musím přiznat, že nám moc pomohl. Když už nějaký bacil skočil, tak jsem začala dávat dvojitou dávku a skončilo to jen rýmou. a já si loni na podzim koupila tablety a takyjsem zimu i jaro přečkala jen s rýmama.
takže za nás můžu jen doporučit ![]()