Probiotické kapičky

145
5.10.10 10:16

probiotické kapičky

Ahojky, prosím Vás jaké máte zkušenosti s probiotickými kapičkami? A jak dlouho jste je užívali? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3960
5.10.10 10:31

My jsme kupovali BioGaia a dávali jsme je prckovi od 4 týdnů. Měl hrozitánské bolení bříška. Potom se to opravdu o hodně zklidnilo, bylo to jako zázrak. Dávali jsme do 4 měsíců, pak jsme zkusili vysadit a bolení už se nevrátilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
5.10.10 10:35

Taky jsem ze začátku dávala Sab-simplex-ten vůbec nepomohl, potom Biogaia-první jsem koupila malému byly myslím 2 měsíce (dají se sehnat na MMB za 350,–! na Slovensku totiž nejsou tak drahé jako u nás), pomohly! Ale tak na týden, pak se buď změnil důvod pláče nebo si na ně tělíčko zvyklo nebo nevím. Pak jsem kupovala ještě Babycalm-čistě přírodní a může se jich dávat teoreticky kolikrát za den chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
5.10.10 10:36

Ahoj alzbetah,

davam BioGaia,zabiraji nam dobre..zatim davam stale,mimco ma 2,5mes.
Jinak zkus si je zadat tady do vyhledavace,diskusi je tu na ne dost,urcite tam nejake zajimave info najdes :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
5.10.10 10:36

Právě se obávám je vysadit, aby se bolení nevrátilo. Tak ještě vydržíme aspoň do toho 4.měsíce. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.10 10:38

koukni tady se o tom mamky bavily https://www.emimino.cz/…kapky-30490/
jinak nechapu proc je porad vsichni chteji kupovat na slovensku nebo v polsku.. cena je stejna, v cr 10ml kolem 520-600kc na slovensku cca 10euro ale je to jenom 5ml takze polovicni mnozstvi.. takze rozdil je tak max 100kc, kdyz si vypocitas kolik projedes a nebo postovny tak myslim ze je lepsi koupit je tady, jinak my je davame jenom kdyz ja mamnadymavou stravu, tedka jsme meli napr fazolkove lusky a čočkovou polivku tak jsem malimu rano dala 5kapiček a vklidu, jinak nam zabira baby calm :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.10 10:40

nenechavala bych si je nikdy od nikoho poslat max z lekarny ktera ti zajisti prevoz v chladu, jinak nevis kde byli uskladneny!

• Citovat
  • Upravit
165
5.10.10 11:22

Malá na prdíky trpěla hodně, proto jsem už od 2 týdnů dávala kapky Bio Gaia. Po týdnu bylo bolení bříška neporovnatelně lepší. Někdy po druhém měsíci jsem místo kapek začala dávat Laktobacilíky Baby od Swissu. Účinek je úplně stejný jako u kapek, ale balení na měsíc stojí jen 130,– korun. Jsou to kapsličky a musí se rozpustit buď v mléku nebo v kojenecké vodě. Občas jsem na ně zapomněla a nakonec zjistila, že už potřeba nejsou :dance: Teď je malé 5 měsíců, nedávám nic a bříško jí vůbec netrápí i když si dám třeba kynuté buchty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
5.10.10 12:10

Nám úžasně pomohly laktobacily Infants Dophilus Plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková