Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahojky, prosím Vás jaké máte zkušenosti s probiotickými kapičkami? A jak dlouho jste je užívali? Díky
My jsme kupovali BioGaia a dávali jsme je prckovi od 4 týdnů. Měl hrozitánské bolení bříška. Potom se to opravdu o hodně zklidnilo, bylo to jako zázrak. Dávali jsme do 4 měsíců, pak jsme zkusili vysadit a bolení už se nevrátilo!
Taky jsem ze začátku dávala Sab-simplex-ten vůbec nepomohl, potom Biogaia-první jsem koupila malému byly myslím 2 měsíce (dají se sehnat na MMB za 350,–! na Slovensku totiž nejsou tak drahé jako u nás), pomohly! Ale tak na týden, pak se buď změnil důvod pláče nebo si na ně tělíčko zvyklo nebo nevím. Pak jsem kupovala ještě Babycalm-čistě přírodní a může se jich dávat teoreticky kolikrát za den chceš.
Ahoj alzbetah,
davam BioGaia,zabiraji nam dobre..zatim davam stale,mimco ma 2,5mes.
Jinak zkus si je zadat tady do vyhledavace,diskusi je tu na ne dost,urcite tam nejake zajimave info najdes ![]()
Právě se obávám je vysadit, aby se bolení nevrátilo. Tak ještě vydržíme aspoň do toho 4.měsíce. Díky
koukni tady se o tom mamky bavily https://www.emimino.cz/…kapky-30490/
jinak nechapu proc je porad vsichni chteji kupovat na slovensku nebo v polsku.. cena je stejna, v cr 10ml kolem 520-600kc na slovensku cca 10euro ale je to jenom 5ml takze polovicni mnozstvi.. takze rozdil je tak max 100kc, kdyz si vypocitas kolik projedes a nebo postovny tak myslim ze je lepsi koupit je tady, jinak my je davame jenom kdyz ja mamnadymavou stravu, tedka jsme meli napr fazolkove lusky a čočkovou polivku tak jsem malimu rano dala 5kapiček a vklidu, jinak nam zabira baby calm ![]()
nenechavala bych si je nikdy od nikoho poslat max z lekarny ktera ti zajisti prevoz v chladu, jinak nevis kde byli uskladneny!
Malá na prdíky trpěla hodně, proto jsem už od 2 týdnů dávala kapky Bio Gaia. Po týdnu bylo bolení bříška neporovnatelně lepší. Někdy po druhém měsíci jsem místo kapek začala dávat Laktobacilíky Baby od Swissu. Účinek je úplně stejný jako u kapek, ale balení na měsíc stojí jen 130,– korun. Jsou to kapsličky a musí se rozpustit buď v mléku nebo v kojenecké vodě. Občas jsem na ně zapomněla a nakonec zjistila, že už potřeba nejsou
Teď je malé 5 měsíců, nedávám nic a bříško jí vůbec netrápí i když si dám třeba kynuté buchty ![]()