Imunoglukan do pití?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1446
8.9.12 12:35

Imunoglukan do pití?

Ahoj, syn teď začal chodit do školky tak chci nasadit nějaké vitamíny, protože ovoci a zelenině moc nedá. Zkusila jsem hlíváčka a teď jsem slyšela že je výborný imunoglukan, ale nevím jestli se může dávat do pití, protože na lžičku to syn nechce. Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
emocuc.polymorf
8.9.12 12:52

Já míchám do jogurtu. :palec: Na lžičku je to nic moc, chuťově totiž fakt děs. :roll: Ale účinkama pecka :potlesk: Nebetyčný rozdíl. :palec:
Do pití, pokud ti to vypije celý, to klidně dej. Ale do sladkýho nebo ochucenýho, no.. ;)

• Citovat
  • Upravit
9.9.12 21:53

Já myslela, že se to musí dávat nalačno…
Zatím jsem tedy nezkoušela, ale už mám koupený a během září začnu dávat. Takže určitě každá zkušenost a rada se hodí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
9.9.12 22:11
@emocuc.polymorf píše:
Já míchám do jogurtu. :palec: Na lžičku je to nic moc, chuťově totiž fakt děs. :roll: Ale účinkama pecka :potlesk: Nebetyčný rozdíl. :palec:
Do pití, pokud ti to vypije celý, to klidně dej. Ale do sladkýho nebo ochucenýho, no.. ;)

Ja to budu muset davat do mlika, nic ze lzicky mi nepozre a pije jen holou vodu nic jineho nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
9.9.12 23:58
@Kirsten_2010 píše:
Já myslela, že se to musí dávat nalačno…
Zatím jsem tedy nezkoušela, ale už mám koupený a během září začnu dávat. Takže určitě každá zkušenost a rada se hodí :-)

Jo, má se to dávat nejlépe nalačno, ale jak jí dám nalačno lžičku jen s tím, navaluje a vyblije to :?.. Zkusila jsem to ochutnat a žaludek se mi otočil taky :poblion: :mrgreen: Čili dávám do snídaně a funguje to rovněž :palec: Nemocnost v roce s Imunáčem a bez něj- nebe a dudy! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10.9.12 08:56

Aha, díky. no, tak to netuším, jak to vyřešit, dcerka ´´nesnídá´´. Ráno pije sunar (jedině přimíchat do něj, jestli by to pila), pak si občas kousne do rohlíku nebo piškotu, ale jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
10.9.12 11:20

@Kirsten_2010 třeba ti to z tý lžičky dá :think: Buď jen tak nebo to dej do nějaký přesnídávky, dopoledne. Je už ve věku příkrmu nebo svačin, resp. jiných jídel než mlíko? ;) Někam to foukni, ať to má rychle za sebou. Je to fakt chuťově hnus, čili bych jí tím nekazila celou dávku mlíka. Ale třeba jí ta chuť vadit nebude ;)

• Citovat
  • Upravit
10.9.12 13:14

@emocuc.polymorf (snad jsem to upozornění okoukala správně :mrgreen: ). jsou ji necelé 3 roky, nastoupila do školky a 4tý den přišla, zatím ´´jen´´ s rýmou.
takže musím dát hned ráno, před odchodem do školky. a protože mléčné téměř nejí, tak jsem ráda, že pořád pije trochu toho sunaru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.12 13:15

Ještě mě napadlo, jak dlouho dáváte ´´školkovým´´ dětem?? jen přes zimu nebo celý školní rok??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
10.9.12 17:02

@Kirsten_2010 Naše do školky ještě nechodí, ale dávám de facto celý školní rok. Ono taky měsíc dva, než to zabere. I když nám to zabralo poměrně hned, ale možná jsme měli kliku ;) Když se náhodou něco vyskytne, dávku zvednu, jinak dávám tu udržovací. Vysazuje se pak na ty teplý měsíce, tj. od června do září. To jsem vyčetla tady i naše mudra to tak vidí :palec:

• Citovat
  • Upravit
15.9.12 08:21

Tak jsem zjistila, že se sirup může dávat ráno na lačno nebo večer před spaním. Takže jsem se nakonec rozhodla to zkusit večer - dát sirup a pak teprve nechat vypít mléko. Dcerka to z toho kalíšku nechtěla, tak jsem to přelila na lžičku a modlila se, aby to spolkla. Vzala to do pusiny, polkla, řekla mňam a chtěla ještě :roll: :mrgreen: Tak doufám, že ji to vydrží i nadále…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
17.9.12 14:11

@Kirsten_2010 Mňam, jo? :mrgreen: :mrgreen: Tak to gratulace veliká :pankac: Já taky už dávno neměřím kalíškem, jen liju na lžičku, tak po roce už vím, jak to na té lžičce má vypadat, to správné množství :palec:

• Citovat
  • Upravit
3115
17.9.12 15:20

Holky a dáváte i dětem mladším než 3 roky? Syn má skoro dva a půl, bude chodit na dva dny do školičky a doma máme miminko tak bych ráda dávala něco na prevenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.12 15:36

@emocuc.polymorf - jo jo, mňam :mrgreen: také jsem byla překvapená.

@Mišela1 - na krabičce je ´´od roku na doporučení lékaře´´ nebo tak nějak. Tak se asi radši zeptej dr. Také jsem se ptala a dovolila až teď, tj. asi 14 dní před 3tími narozeninami ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
17.9.12 16:32

@Mišela1 Tak ve dvou a půl bych se nebála vůůůbec :palec: My to bereme rok, tj. od jednoho roku a 8 měs. :palec: Ta nemocnost předtím byla děsná. Stačilo se na nemocnýho podívat v televizi a už to malá chytla :roll: Od tý doby minimum a když, tak „lehký“ průběh :palec: Doktorka mi to doporučila sama :palec: Nech si to radši posvětit, ale podle mě nemůže být problém :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML