Nemocná po třech dnech ve školce

9556
6.9.12 09:57

nemocna po třech dnech ve školce

Tak nam dcera zacala chodit do skolky a dnes uz je doma s horeckou :zed:
Davaly jste detem neco na posileni imunity?
Jak deti zvladaly po nemoci opetovny nastup do skolky? Dcera je mamanek a ve stredu si 2× poplakala, ale pricitam to i tomu, ze uz ji asi nebylo dobre…

To, ze do skolky vcera vedla babicka kluka, ktery kaslal jak tuberak radeji nebudu komentovat :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21910
6.9.12 10:00

Dcera uziva Broncho - vaxom, ten je ale na predpis..

Jinak si myslim, ze z volne prodejnych produktu, maji vyznam akorat probiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.9.12 10:00

Vítej do klubu, první rok byl děsný, ukrutný, nám celkem zabral imunoglukan, jenže mu to trvá až dva měsíce, než udělá hladinu, ale celkem spokojensot a i všichni okolo, kterým jsem ho doporučila.
Ale připrav se na tuhý boj s neporazitelnýmí školkovými bacily.

Mně to loni starší tahala k novorozeněti, to bylo žrádlo, když ve třech měsících skončilo mrně na antibiotikách.

Fuj, jdu koupit imunoglukan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
6.9.12 10:01

Chudinka malá, to ji to skolilo rychle.Ono to může být i z nervů, to hned oslabí imunitu a všechno se rychleji chytne.My jsme na tom stejně, malej šel taky v pondělí poprvé, zatím je zdráv, ale pláče a pláče. Je to hodně těžké pro nás oba.Tak ať je malá brzy fit a zvykne si.To je právě na houby, jak zůstane doma, že pak zas nebude chtít, ale prostě se musí. Mému synovi je už 4,5 roku, od 3.let jsme ho nedali, ptž absolutně nebyl zralej, ale teď už kolektiv potřebuje, chodíme oba do práce, chtěli jsme ho tam nechat i přes poledne, ale nakonec jsme se rozhodli, že než si zvykne, tak si ho budeme brát po obědě, máme zlatou babičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
6.9.12 10:02
@terinka4444 píše:
Vítej do klubu, první rok byl děsný, ukrutný, nám celkem zabral imunoglukan, jenže mu to trvá až dva měsíce, než udělá hladinu, ale celkem spokojensot a i všichni okolo, kterým jsem ho doporučila.
Ale připrav se na tuhý boj s neporazitelnýmí školkovými bacily.

Mně to loni starší tahala k novorozeněti, to bylo žrádlo, když ve třech měsících skončilo mrně na antibiotikách.

Fuj, jdu koupit imunoglukan.

Terinko, co to stojí taková sranda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
6.9.12 10:05

Ten imunoglukan jsem dnes koupila, snad pomuze…
v listopadu se ma narodit druha dcera a vubec nevim, jak to resit, jestli skolku prerusit…zase mam strach, ze uz tam pak nebude chtit, nebo ze uz se nezapoji do kolektivu, je takova introvertni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.9.12 10:06

Hele, není to extra hrůza, 250ml stojí kolem 300,–, dávkuje se ml na 5kg váhy dítěte, takže nám to vystačílo tak na měsíc plus minus, ale fakt to zabralo, ne, že by jako byla zdravá, ale rýma odeznívala rychle, nechytala takové ty moribundy s horečkama, prostě do listopadu to byl děs, nakonec chytla infekční bradavičky někde v bazénu, až kožní říkala, že to má z toho, jak má děsně oslabenou imunitu a že mám dát imunogukan, po měsící zlepšení. A tak jsem to houfně doporučila všem okolo a tak nějak míň nemocněly a rychleji se z toho dostávaly. Normálně to nasazuju už 1.srpna, aby v září už měla hladinku, letos jsem to prase zanedbala :zed: musí to být Imunoglukan, žádný hlíváček a podobné, co prý mají stejné složení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.9.12 10:11
No to mi povídej, já to řešila v lednu, jenže malá vyváděla a do školky chtěla, nemohla jsem jí nechat tři měsíce doma, to by byl pro ni trest jak hrom, ale co to dělalo s miminem, to ti ani nebudu popisovat, starší trochu smrkla, mimino nemohlo dýchat ještě týden, nakonec se zánětem prlůduček skončila na antibiotilách, to jí byly tři měsíce. Ale pak kolem toho dubna se zlomilo, už začalo být líp, už ty děto tak celkově nebyly nemocné, tak to netahala domů, ale rodit na podzim, tak si to jdu hodit, mát tříleťáka, který školku nevyžaduje normálně bych ho nedala. Ale to je jen můj čistě osobní názor, nikomu ho nevnucuju, to vůbec, jen byl děs to miminko, tomu stačila ráma a už se ani nenajedlo, v noci nespalo a stále dokola :zed: :zed: :zed: vždycky ráno, když jsem v šatně viděla ty unudlance se skleněnýma očíčkama, cok kašlali jak tuberáci, tak bych ty jejich rodiče profackovala. Jo a naše malá byla týden z porodnice, když ve školce proběhla vlna neštovic :zed: naštěstí starší je očkovaná, tak se nám to vyhlo.
@Hanulka82 píše:
Ten imunoglukan jsem dnes koupila, snad pomuze…
v listopadu se ma narodit druha dcera a vubec nevim, jak to resit, jestli skolku prerusit…zase mam strach, ze uz tam pak nebude chtit, nebo ze uz se nezapoji do kolektivu, je takova introvertni :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
6.9.12 10:11

Syn byl první rok nemocný co týden..3 dny ok a pak zase :nevim: byli jsme na imunologii a ok, prostě se setkla s něčím novým :nevim: :nevim: vydrž a neodhlašuj ji, za prvé ona získá imunitu takto a za druhé špatně se pak školky hledají :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
6.9.12 10:15

FactorBase Kids, v případě náznaků nachlazení přidat i OK Alfa plus a nemoc se zpravidla ani nerozjede. Dcera užívá pravidelně a už minimálně dva roky nebyla nemocná. Syn za celý rok „marodil“ týden (dva dny teplota a po zbytek týdne u bazénu :oops: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
6.9.12 10:18

Jsme na tom stejně, včera ještě ve školce, dnes s rýmou a horečkou doma :,( Řekla bych, že ten stres tomu dost pomohl. Imunoglukan zkusím koupit, snad pomůže. Díky za radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
6.9.12 10:19

Holky hruza je, kdyz je dite takhle casto nemocny a k tomu chodite do prace, to je pravy zradylko :zed:. Kdyz jste doma, vsechno se da vyresit.

My zacali taky v pondeli se skolkou, tak jsem na to zvedava, zatim o. k., ale ja jsem tedy teprv ve fazi hledani prace (do puvodni jsem se nemohla bohuzel vratit) a reknu Vam, ze po zkusenostech se starsim - ted uz 16letym synem, ktery byl doma kazdy mesic a ja mela kazdy mesic osetrovacku atd., si rikam, ze by snad bylo lepsi, kdybych ted nic nenasla a byla dal doma a v klidu jsme se mohli prat pres zimu s nemocema. Protoze to je pak opravdu sila, vecne se v praci omlouvat a byt porad za „tu, co ma porad to nemocny dite“ :roll:

Neodhlasovala bych, musite se tim promorit, pak se to o hodne zlepsi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
6.9.12 10:21
@terinka4444 píše:
vždycky ráno, když jsem v šatně viděla ty unudlance se skleněnýma očíčkama, cok kašlali jak tuberáci, tak bych ty jejich rodiče profackovala. Jo a naše malá byla týden z porodnice, když ve školce proběhla vlna neštovic :zed: naštěstí starší je očkovaná, tak se nám to vyhlo.

Mam stejny nazor. Zrovna pred par dny tu v nejake diskusi nekdo psal, ze se u nich ve skolce ryma a kasel proste neresi a maminky tam deti davaji a dotycna, co to psala, ho tam taky dava (jeste se smajlikem), to je proste na ránu :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
6.9.12 10:23

Imunoglukan jsem dávala loni a letos už jsem na něj opět najela. Holka chytla většinou ve školce průdušky, ale jinak nic a vše vyléčeno bez atb.Dr. říkala, že je to tím imunoglukanem. A letos to snad bude lepší :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
6.9.12 10:24

Ja to snad taky koupim, kdyz to tak chvalite.

Takze doporucujete to ted hned nasadit zdravymu diteti a davat celou zimu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí