Imunoglukan x colostrum

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3175
19.3.15 23:46

@Doctus a co by jsi tedy doporučil? :think: Já jsem dávala imunoglukan a účinek nic moc. Spis nic. Dr. mi předepsal rybomunil a ted i singulair pro mladšího. Ale ráda bych něco pro staršího syna (4,5roku), volně prodejne a účinne…
Edit…jinak ovoce, zeleninu, maso…vse jí, stravu má pestrou, takže tam nějak vitamíny asi už nenazenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9728
20.3.15 05:30

@jakuve
Tak kromě imunoglukanu existují i jiné bakteriální lyzáty. Ty mají alespoň účinek imunologicky podmíněný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
20.3.15 07:53
@Doctus píše:
@jakuve
Tak kromě imunoglukanu existují i jiné bakteriální lyzáty. Ty mají alespoň účinek imunologicky podmíněný.

Ty si tajemný jak hrad v Karpatech :lol: Bud konkrétní…ráda bych slyšela přímo název výrobku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
20.3.15 08:33

@Doctus A nejsou ty bakteriální lyzáty velkou zátěží pro játra a pro ledviny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
20.3.15 10:30

@Doctus Taky by mne zajímalo co je nejlepší. Ale snad to nebude rada jak od mého lékaře „nedávejte ji do školky, nebude nemocná“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
20.3.15 10:35

Dceři Imunoglukan moc pomohl. Colostrum jsme zkoušeli taky ale to mi nechtěla pozřít, takže jeho účinky nedokážu posoudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9728
20.3.15 11:56

@jakuve
Tak třeba existuje BronchoVaxom™, s tím mám zkušenost i já. BV™ je na trhu nejdéle, a tak si můžete dohledat mnoho studií o jeho účinnosti. Novější preparáty pak jsou Ribomunyl™ nebo Luivac™, ty jsem však ještě nezkoušel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
20.3.15 12:09

@Doctus Tak bronchovaxom máme taky, 100% taky není. Teďka budeme mít poslední třetí kůru. Jen mám pocit, že jako vedlejší účinek má, že vždy když ho bere tak dostane kašel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9728
20.3.15 12:16

@Mefag-r
Tak BronchoVaxom™ je jen substrát, na jehož podkladě by měl imunitní systém vytvořit silnější obranyschopnost. Samospásné tyto preparáty nejsou. Když dítě dostane virózu, která poškodí výstelku dýchacích cest, tak můžete brát i 10 různých lyzátů a stejně dojde (v případě absence ATB clony) k bakteriální superinfekci (bakterie nasednou na příhodný terén). Příčinu kašle vám od stolu bohužel nesdělím, je možné, že je více podpořena tvorba bradykininu, leukotrienů,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
7.4.15 14:37
@kacusa15 píše:
@Doctus tak vzhledem k tomu, ze nejsem doktor, tak sve doktorce verim. Prece k ni chodi me dite. A kdyz mi pro dceru doporucila oscillococcinum, tak k tomu mela duvod… A nevidim duvod pokud sam/a nejste dr.,Tak delat z toho nejakou drogu neni hezky. A sama vim, ze v kazdem leku vcetne jidla je nejaka sr…a :think:

Jediný důvod, který pro to měla je ten, že si nevidí na špičku vlastního nosu.
Abych to řekl přesněji, jsou lékaři, co doporučí jen to, co jim nakuká dealer té či oné farmaceutické firmy a potom jsou lékaři, kteří se ve svém oboru permanentně vzdělávají a jdou třeba cestou celostní medicíny a ti doporučují zcela jiný přístup. Tedy v prvé řadě prevence formou přírodních produktů a ověřeným postupům jak posílit imunitu přirozeným způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí