Imunologické vyšetření po potratech

10486
21.9.11 16:32

Imunologické vyšetření po potratech

Ahoj chtěla bych se zeptat jak probíhá imunologické vyšetření po potratech a co vše se vyšetřuje popřípadě co vše se z něj dá zjistit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6292
21.9.11 16:54
mě brali hodně moc ampulek krve/13) a posílali to dál,naše nemocnice nemá tak specializované pracoviště,takže jsem na veškeré výsledky čekala skoro 2 měsíce,bylo toho fakt hodně,ale už nevím co přesně se vyšetřuje,je to už 2 roky
marinka5 píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat jak probíhá imunologické vyšetření po potratech a co vše se vyšetřuje popřípadě co vše se z něj dá zjistit??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
21.9.11 16:59

A vyšetřovali i partnera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
21.9.11 17:11
jo ale to jsme byli na genetice,to je něco jiného,na genetice zkoumali naše chromozomy oni jsou očíslované,vím že 17 a asi 23
marinka5 píše:
A vyšetřovali i partnera?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
21.9.11 17:16

na genetice jsme také byli zjistili jen MTHFR jinak nic, tak jsem si teď v těhu píchala fraxiparine a stejně to nepomohlo takže je problém asi jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
21.9.11 17:28

já taky píchám ale Clexane,a mě to tedy asi pomohlo,jsem ve 29tt,ale dneska mi zvýšili dávky v injekcích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
22.9.11 06:46

Mě asi zřejmě nepomohli kvůli tomu, že problém je jinde, hematologická vyšetření jsem měla všechny v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
6.11.14 14:12

Ahoj holky obnovuji diskuzi, jsme z CARu poslány na imunologické vyšetření (ja i partner). Chtěla jsem se zeptat co na imunologii jde všechno zjistit (opakově potrácím). Dělá se na imunologii i spermiogram? Není potřeba jít na odběr v době ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.18 10:36

Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, zda nekomu z vas zjistili imunologickou pricinu opakovanych potratu. A pokud ano, co. Mam za sebou 2 SP 6/7 tyden a jedno ZT se srdecni akci. (10.tyden). Dekuju. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
351
18.4.18 10:41

Byla jsem na testech v Praze v Karline v Immunii, kvuli opakovanym potratum v 5.-7. tt. Zjistili mi nejake protilatky, nasadili stacyl (na redeni krve) a bylo po problemu. Ted tu kojim nas 14ti denni poklad :srdce: Drzim palce!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
11.8.20 11:57

Ahoj holky, obnovuji diskuzi - chtěla bych se zeptat, jestli z CAR poslali na imuno vyšetření po opakovaných potratech jen vás, nebo i partnera? Já dostala žádanku jen pro mě a uvažuji, zda je to dostačující :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí