Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jak už jsem psala, tak v CARu nepokládají za důležité mi udělat imunologii. Dnes jsem byla za svou obvoďačkou (mimochodem prodloužila mi neschopenku
) a ptala se, kam si mám zajít. Také nevěděla. můžete mi, prosím, říct, kde jste na tom byly vy? Díky moooc.
Ahoj Lemaz, já jsem byla ve Viamedě v Brně u paní doktorky Láníkové. CAR mě tam odmítl poslat, prý je to zbytečné ( Unica Brno
), tak jsem si to domluvila telefonicky sama bez doporučení. Není to ideální, ale paní doktorka Láníková byla velice vstřícná. Vždycky je lepší mít imuno i genetiku udělanou, aspoň člověk ví, na čem je, v čem by případně mohl být zádrhel.
Zdravím holky, prosím kam chodíte na imunologii, alergologii do Brna? Můžete doporučit schopnou doktorku? Potřebuji řešit, proč sem pořád nemocná..
Svatá Anna - primář Kuklínek. Opravdu pomůže, jen netuším, jestli ještě přibírá nové pacienty.
@Poštolka J píše:
Svatá Anna - primář Kuklínek. Opravdu pomůže, jen netuším, jestli ještě přibírá nové pacienty.
Díky moc, moje imunoložka je úplně o ničem. Ikdyž mám prokazatelně udělané testy na protilátky v krvi a na papíře černé na bílém, že mám problémy, ona nedělá nic.
My chodíme do Akimedu, paní doktorka Medková, výborná, velice pečlivá a s obrovským rozhledem po oboru, ale má dost plno, nevím, jak bere pacienty a taky se dýl čeká v čekárně.
@zzpet píše:
My chodíme do Akimedu, paní doktorka Medková, výborná, velice pečlivá a s obrovským rozhledem po oboru, ale má dost plno, nevím, jak bere pacienty a taky se dýl čeká v čekárně.