Imunologie brno

3040
23.11.10 14:15

Imunologie brno

Ahoj holky, jak už jsem psala, tak v CARu nepokládají za důležité mi udělat imunologii. Dnes jsem byla za svou obvoďačkou (mimochodem prodloužila mi neschopenku :mrgreen: ) a ptala se, kam si mám zajít. Také nevěděla. můžete mi, prosím, říct, kde jste na tom byly vy? Díky moooc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2415
27.11.10 17:38

Ahoj Lemaz, já jsem byla ve Viamedě v Brně u paní doktorky Láníkové. CAR mě tam odmítl poslat, prý je to zbytečné ( Unica Brno :pocitac: ), tak jsem si to domluvila telefonicky sama bez doporučení. Není to ideální, ale paní doktorka Láníková byla velice vstřícná. Vždycky je lepší mít imuno i genetiku udělanou, aspoň člověk ví, na čem je, v čem by případně mohl být zádrhel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.17 21:35

Zdravím holky, prosím kam chodíte na imunologii, alergologii do Brna? Můžete doporučit schopnou doktorku? Potřebuji řešit, proč sem pořád nemocná..

• Citovat
  • Upravit
678
21.10.17 00:46

Svatá Anna - primář Kuklínek. Opravdu pomůže, jen netuším, jestli ještě přibírá nové pacienty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.17 13:54
@Poštolka J píše:
Svatá Anna - primář Kuklínek. Opravdu pomůže, jen netuším, jestli ještě přibírá nové pacienty.

Díky moc, moje imunoložka je úplně o ničem. Ikdyž mám prokazatelně udělané testy na protilátky v krvi a na papíře černé na bílém, že mám problémy, ona nedělá nic.

• Citovat
  • Upravit
686
21.10.17 22:55

My chodíme do Akimedu, paní doktorka Medková, výborná, velice pečlivá a s obrovským rozhledem po oboru, ale má dost plno, nevím, jak bere pacienty a taky se dýl čeká v čekárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.17 12:46
@zzpet píše:
My chodíme do Akimedu, paní doktorka Medková, výborná, velice pečlivá a s obrovským rozhledem po oboru, ale má dost plno, nevím, jak bere pacienty a taky se dýl čeká v čekárně.

Tato? https://www.emimino.cz/…osti-163069/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí