Zázrak,nebo chyba doktorů?

86
21.11.10 18:25

Zázrak,nebo chyba doktorů?

Ahoj holky,
koncem roku 2008 mi byla diagnostikována neplodnost tubárního původu.Levý vejcovod neprůchozí a pravý také a navíc se měnil v malý sactosalpinx(zánět ve vejcovodu)Na doporučení v CAR jsem předevčírem opět podstoupila laparku s opětovnou zkouškou na průchodnost s tím,že mi vejcovody odstraní.A ouha zánět nikde a pravý vejcovod je průchodný.Doktorka v CAR říkala,že léčit se to nijak nedá a že kvůli uhnízdění embrya je lepší si nechat vejcovod odstranit.Jsem z toho dost zmatená a doktorka bude asi taky koukat.Máte někdo taky takovou zkušenost,nebo někoho takového znáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
116
21.11.10 21:06

Já tomu věřím, že se to může srovnat samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43060
22.11.10 07:37

no rekla bych, ze u laparky k zamene pacientu asi jen tak nedojde (ze by si jako operater posleze nepamatoval, co u koho videl), tak spis hlasuji pro zazrak a gratuluji, je to nadeje pro podobne postizene - je ale otazka, jestli je rozumne se k takove nadeji upinat (mysleno pro druhe, ze by jako nesli na IVF, ze se jim to taky opravi samo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
22.11.10 13:07

Nevím ani jestli to tu mám psát aby mě někdo nenapadl,že tady dělám reklamu,ale pořád na to musím myslet,tak to zkusím napsat a uvidíme.Rozhodně bych nechtěla aby se na to někdo upnul,ale napíšu tu svou zkušenost a zbytek je na ostatních jak to vezmou.Při první návštěvě v CAR,což bylo někdy v září,mi doktorka na ultrazvuku ukazovala ty poškozené vejcovody,byly docela dost vidět.Vytiskla si obrázek a založila ho do mé karty.Na Babinetu jsem se dočetla o anionových vložkách,a protože občás mám problém s nějakým tím zánětem,nosila jsem je každý den.Po asi měsíci a půl jsem šla opět do CAR kde jsem měla konzultaci kvůli všem různým výsledkům krve a tak.Doktorka řekla,že se na mě znova podívá,protože tam minule viděla nějakou cystu.Vrtala se ve mě docela dlouha a chtěla se znovu podívat na ty vejcovody,ale ouha,nemohla je tam najít.Na příjmu v nemocnici je ani tam doktrorka nemohla najít.No a po laparce bylo vše vpořádku.Doktor po operaci mi řekl "zdravá žena "Opravdu nevím jestli to bylo těma anionovýma vložkama,ale podle mě to s tím možná má něco společného.Pokud to budete chtít zkusit,zkuste to,pokud ne,tak ne.Jen se k tomu prosím nikdo neupínejte,co pomohlo možná mě,nemusí pomoct jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí