Indukce po předchozím císaři

Anonymní
21.10.15 03:14

indukce po predchozim cisari

Holky jsem 17 měsíců po předchozím porodu císařským řezem a chtějí mi porod indukovat, že bych byla Proti sobě abych nezkusila indukci šly byste do toho?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
394
21.10.15 09:38

Mam za sebou indukci ale ne cisar a mozna druha indukce hodne brzy. Indukce je fajn, jen to pry vic boli a kontrakce jsou hodne rychle za sebou, pak mas prave vetsi sanci koncit na klestich nebo pri dalsim cisari.

Co se ale tyka predesleho cisare at ti poradi doktor jak moc je to dobry napad. Nekdy nic jineho stejne nezbyva pokud jsi po terminu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
23.10.15 12:45

Za mě rozhodně NE! Pokud k tomu nejsou vážné důvody! Po prvním císaři, druhý porod indukcí a rozervaná až do střev, neb dítě ještě nechtělo a vytlačili ho ze mě brzo! U třetího prcka jsem odmítla i císaře a vše umělé a šlo to samo a pohodovej porod BEZ šití. Ale samozřejmě, pokud pro to jsou zdravotní důvody dítěte nebo tebe, tak to je jiná. Lékaři mají za císaře a indukci více penízek, než když to tam odmakáš sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
28.10.15 07:42

Holky tak váhový odhad je 3900g a pořad trvají na té indukci já už nevím čím argumentovat, že jsem sama proti sobě že to nexci zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
28.10.15 07:49

A po termínu nejsem a do konce těhotenství mě nenechají ani přenášet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
28.10.15 12:23

@Monjie Ja bych do indukce po cisari v zadnem pripade nesla a to jsem zastance prirozenych porodu po cisari.Zkus jinou porodnici. U nas treba indukce po cs nedelaji.Bud se rozbehne porod sam nebo rez. Nevim ale jak to mas treba daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
31.12.15 10:56

Holky taky mam dotaz. Mela jsem prvniho cisare maaly byl koncem panevnim rok 2013 ted jsem znova tehotna termin porodu leden a mam tehu cukrovku jen dieta nekde jsem cetla, ze se nesmi s cukrovkou prenaset maly je o 8 dnu vetsi nez, by mel byt. Ale moje gynekolozka mi rekla, ze budu rodit prirozene. Pry se po cisari, nema vyvolavat porod, ale. nesmim prenaset co ted?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí