Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, používáte/používala jste na aniball ochranu vaginální sondy místo kondomů?
Tady jsem našla odkaz, ale nevím jestli je to vhodné.
http://www.polymedshop.cz/…hrana-vagina…
Používala by jsem i kokosový olej.
A můžu vědět odkud máš třeba doloženo, že to je stejně bezpečené a spolehlivé jako kondom?
Ze sondy obvykle nic nestříká, takže si nedovedu představit že to bude fungovat stejně ![]()
Zakladatelka to myslí spíš tak, že toto je levnější varianta toho, co natáhnout z hygienického hlediska na aniball, né že by tím nahradila kondom pro sex.
Aniball není nutné obalovat kondomy ani jnými ochrannými prostředky. Balonek lze sundat a vyvařit- v návodu je to uvedeno
@Františka85 píše:
Zakladatelka to myslí spíš tak, že toto je levnější varianta toho, co natáhnout z hygienického hlediska na aniball, né že by tím nahradila kondom pro sex.
jo aha, já jsem lopata
nějak se mi tam při přečtení ztratila předložka a myslela jsem že píše „aniball ochrana vaginální sondy“ a to jsem to četla dvakrát
tak pardon ![]()
No ja bych se spis bala jestli ta ochrana sondy bude dost pruzna ja jsem na balonek nic nedavala po pouziti jsem to vymachala ve vrouci vode a obcas vysterelizovala tabletamy