Mám podezření na Hamiltona, kdo má zkušenost?

338
15.10.15 16:09

Mam podezreni na Hamiltona, kdo ma zkusenost?

Ahoj, kdo ma prosim zkusenosti s Hamiltonem, prosim o radu. Dnes jsem byla v porodce, jsem 38+1 a od minuleho ctvrtka me trapi velke tvrdnuti bricha. Vcera jsem sla na zatezovy monitor, oxytocin nezabral ( nevim kolik ho bylo) a dnes jsem sla na klasicky kontrolni monitor. Doktorovi jsem rekla ze me v noci hrozne tvrdlo bricho. Tak me prohledl. Strcil do me prst, zatlacil na bricho a mam pocit ze ve me jak kdyby tim prstem nebo prstama machal ze strany na stranu, mozna nahoru dolu. Uz nevim. Trochu to bolelo, ale nic extra. Takovy neprijemny vysetreni rekla bych. A nic nerekl, jen ze to chce jeste par kontrakci. Doma cucim do zpravy a mam tam napsano hrdlo 2,5cm pro prst tesne. Hlavicka nalehe u VB. Jinak nic. Potom jsem mela pocit male bolesti jak kdyby me dole napr. poskrabal nebo tak. Trochu neprijemny. Myslite ze to byl Hamilton? Kdy budu rodit mi neni schopen nikdo rict, coz chapu ale ani priblizne. Jo jinak muj druhy porod. Mam tehu cukrovku tak to chci mit uz za sebou. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
brko
15.10.15 16:15

@Gambo ne,to fakt hamilton nebyl.

• Citovat
  • Upravit
1703
15.10.15 16:15

Jako je to možné, měl by tě na to ale upozornit. Mě se pokaždé ptali, od jedné doktorky to strašně bolelo, od doktora v pohodě. porod mi to ale ani jednou nerozjelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
15.10.15 16:16

@Gambo
Tak přesně to jsem dnes také zažila v poradně :nevim: od té doby mi tvrdne břicho a mam slabé bolesti. Ráda se připojím do diskuze, zda se takto vyznačuje Hamilton nebo to bylo pouze standardní vyšetření a trochu se to rozdráždilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.10.15 16:20

Hamiltona jsem zažila a byla to bolest chvilková, jakhrom, žádné trochu to zabolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
15.10.15 16:21

@bubulina @Denness holky, ale co já vím, tak hamilton docela bolí. :nevim: možná se pletu a byla jsme unáhlená v posouzení situace, ale podle mě to proste bylo standradní vyšetření..

• Citovat
  • Upravit
6499
15.10.15 16:22

Tak mě tedy Hamilton strašně bolel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
15.10.15 16:24

@brko
Mě to dnes bolelo celkem dost a to nejsem žádná cimprlína. Bolí mě od toho celý spodek. Tak opravdu nevím. V prvním těhotenství jsem nic takového nezažila, rodila jsem moc brzy, tak proto jsem na vážkách. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
15.10.15 16:29

Ja tedy mam snizeny prah bolesti. Takze kdyz reknu trochu, nekdo ma pocit je bolest je silena :-) me by Hamilton nevadil asi bych byla i rada. Jen me prislo divny ze by u Apolinare mlceli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
15.10.15 16:35

@Gambo nebyl. Nikdo ti Hamiltona neudělá jen tak a bezdůvodně. Pokud by ho chtěl udělat a bylo to potřeba, určitě by se tě zeptal!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
15.10.15 16:35

No mě ten druhej Hamilton fakt nebolel, kdyby se mě neptal, jestli ho může udělat, nepoznala bych to snad ani. Mám pocit, že tak nějak kroužili prstem a pak „trhli“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
15.10.15 16:39

Mě Hamilton nebolel. Já celkově tyto a i všechny bolesti kolem porodu zvladam dobře. Ale běda, jak se třeba riznu do prstu.. To je řev :mrgreen: takže nemusí Hamilton vždy bolet. Ale zas dělat ho jen tak dva týdny před termínem, bez schválení maminky? To je divné… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
15.10.15 16:39

A vite co znamena hrdlo 2,5cm pro prst tesne. Hlavicka nalehe u VB. Jako ze uz se to blizi? Nebo jestr de nic nedeje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
15.10.15 16:40

@LennaZS ja nevim, me to jen napadlo. Protoze jindy strci prst a hned je hotov. Zadny cary mary nedela az dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
15.10.15 16:41

Já měla Hamiltona třikrát a nijak extra to nebolelo, taky bych to posoudila jako nepříjemné vyšetření :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100