Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím.. Holky ve středu jdu rodit a zajímalo by mě jestli budu muset platit za epidural.. Na stránkách mají ze to stojí 2.000,– l…diky za všechny zkušenosti
Ahoj, já za něj neplatila, ale dopředu jsem ho neplánovala, vyplynulo to až ze situace a nabídla mi ho sama PA
Jojo, pokud budeš ty a dítě OK, držet tě tam rozhodně nebudou ![]()
Já jen ze když mám nastoupit ve středu tak abych nečekala až do pondělka než mě pusti… Po normálním porodu propouští po 3 dnech ne? Rodit budu poprvé tak jsem nezkušená
a za doprovod u porodu se taktéž platí ze? Děkuji za info ![]()
Ještě nerodíš a ptáš se na platbu epiduralu?
A proč nastupuješ?
Pouští se 72 hodin od porodu. Pokud porodíš po 14 té hodině, tak počítej s dnem navíc. Ano, za všechno se platí. I za někoho u porodu.
@MatesKozderuj ve tředu jdeš na vyvolůání, nebo na sísaře? vyvolání může trvat xy dní… a hlavně, středa ještě daleko, do tý doby můžeš porodit 10 krát…
Jdu na vyvolání.. Spis ani to ne…tuto středu jsem byla na kontrole a paní Ťápalova říkala ze možná ani nebude třeba vyvolavat.. Ze se sama pěkně chystám na porod.. Tak uvidíme
je mi jasný že můžu porodit dřív či později.. Šlo mi jen o tech par věci které jsem nevěděla..A hlavně o vaše zkušenosti…
@MatesKozderuj a proč by měla vyvolávat? Ty máš nějaké zdravotní problémy?
@berry4 já ne, ale miminko má menší problém, ale to rozebírat nechci.. ![]()
Epidural jsem neplatila a za tatinka u porodu se normalne plati, my neplatili, tatinek prisel asi za 10 vterin co se mala narodila
, tak po nas nic nechteli.
Pokud jsou v Bohunicích potřebni porodit, tak prvně volí Hamiltona. Píšu z vlastní zkušenosti. 100 x lepší podpořit přirozený porod, než pak zasahovat chemicky a možná to po*rat až do sekce.
@MatesKozderuj
Taky jsem neplatila, a dopředu ho neplánovala.
@MatesKozderuj píše:
Já jen ze když mám nastoupit ve středu tak abych nečekala až do pondělka než mě pusti… Po normálním porodu propouští po 3 dnech ne? Rodit budu poprvé tak jsem nezkušenáa za doprovod u porodu se taktéž platí ze? Děkuji za info
Jo, za doprovod se platí ještĕ ten den hotovĕ.
Pošlou ho to zaplatit do vedlejší budovy.
No jsem zvědavá jestli porodim už ve středu nebo se to protáhne…snad půjde vše hladce ![]()