Těhotenství a náhlé brnění a nevolnost

467
18.7.14 18:21

infarkt nebo co?

Zdravím děvčata dnes me v poledne brněla pravá ruka a pravá pulka pusy, bylo mi nevolno, bolest a mtání hlavy, dvojité vidění, mluvila jsem z cesty ted už mi je lépe co to bylo? jsem těhotná do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
18.7.14 18:24

Řeknu to velice jemně, seber se a mazej na pohotovost. Byl někdo tomuto stavu přítomen? Pokud ano, nechápu, že nezavolal sanitku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
18.7.14 18:24

Mrtvicka?

• Citovat
  • Upravit
4200
18.7.14 18:25

To by ti měl říct snad lékař, u kterého si určitě byla, ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
18.7.14 18:26

To co popisujes mohou byt priznaky mozkove prihody. Pisu mohou, me s tim take strasili a nakonec to bylo od patere… ale nemluvila jsem z cesty. To opravdu svedci spis o te prihode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
18.7.14 18:30

Tady konci sranda, mazej na pohotovost, a to do nemocnice, kde je k dispozici neurolog, CT. Popsalas ucebnicove priznaky postizeni leve mozkove hemisfery, nejcasteji mrtvicky, ale vzhledem k veku a tehotenstvi to muze byt i neco jineho, nebudu rozepisovat a desit te, kazdopadne vsechny moznosti jsou indikovane k urgentnimu vysetreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
18.7.14 18:33

@anti17 priznaky mrtvice! muze byt lehka, ale jiste bez lecby bude mit nasldky,,,to jsi tehotna? ze jsi hned nekam neletela? :zed:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
18.7.14 18:34
@Samamama píše:
Tady konci sranda, mazej na pohotovost, a to do nemocnice, kde je k dispozici neurolog, CT. Popsalas ucebnicove priznaky postizeni leve mozkove hemisfery, nejcasteji mrtvicky, ale vzhledem k veku a tehotenstvi to muze byt i neco jineho, nebudu rozepisovat a desit te, kazdopadne vsechny moznosti jsou indikovane k urgentnimu vysetreni.

mrtvici muze mit i dite…tak tomu neverili lekari ze holcicka zustala castecne ochrnuta na levou stranu :zed:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
18.7.14 18:34

Nedela si z nas nekdo jen srandu?

• Citovat
  • Upravit
6578
18.7.14 18:35

Opravdu mazej k doktorovi. Může to být banalita, ale rozhodně bys neměla nic zanedbat, obzvlášť v těhotenství. :nevim: Držím palce a dej nám vědět, co to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
18.7.14 18:35

Už mi je lépe jen mě bolí hlava jinak odpočívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
18.7.14 18:36

Ahoj. pracuju na zachrance.po tehle priznacich by te do 24h nejpozdeji mel vysetrit neurolog. mozkova mrtvice by neodeznela, ale existuje tzv. tranzitorni ischemicka ataka, prechodny stav nedokrveni mozku a je potreba hned vyloucit problem.. nevim odkud jsi, ale v kazde nemocnici kde je neurologie, tak te tam kdykoli vysetri.mela bys jet rovnou tam, na pohotovosti te bud odbydou nebo na tu neurologii stejne poslou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
18.7.14 18:37
@KackaDoup píše:
Nedela si z nas nekdo jen srandu?

Dneska je vedro, asi blbě chápu, co je na tom legračního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
18.7.14 18:37

Pokud te boli hlava, tak tim spis vyraz hned!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
18.7.14 18:40

Třeba je to jen z vedra, unava, vyčerpání..na pohotovosti nebudou o moc chytřejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí