Infarkt u mladé holky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140233
9.2.16 23:26
@Anonymní píše:
Sla jsem spat a uz jsem citila jak me poliva studeny pot ale usnula jsem, asi za hodinu jsem se vzbudila a musela sem bezet na zachod… mela jsem prujem.. pritom se mi silene spatne dychalo a za chvili jsem se sotva nadechla, studeny pot ze me tekl proudem, klepala jsem se ale zadnou bolest jsem nezaznamenala (na hrudi).. motala se mi hlava a myslela sem ze omdlim… jednalo se o infarkt?

to může být začátek migrény

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
9.2.16 23:28

Psychika? Stres? Strevni chripka? Mas na mysli srdecni infarkt? Tak ten je pry u menstruujicich zen temer vylouceny (co jsem slysela). Pokud mas obavy o svuj zdravotni stav, zajdi na kontrolu k lekari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
9.2.16 23:29

Pravděpodobně ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.2.16 23:41

Infarkt asi ne…netrpíš nízkým tlakem nebo jeho kolísáním? Taky můžeš mít střevní chřipku a projevy dehydratace k tomu.
Srdce máš zdravé, nemáš srdeční vadu? Jinak mladé holky a ženy ted, spíš než infarkt, mohou mít embolii. Mívá různý průběh, podle toho, jak je sraženina velká a jakou cévu a kde ucpe. Nebereš HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
10.2.16 06:30
@Anonymní píše:
Sla jsem spat a uz jsem citila jak me poliva studeny pot ale usnula jsem, asi za hodinu jsem se vzbudila a musela sem bezet na zachod… mela jsem prujem.. pritom se mi silene spatne dychalo a za chvili jsem se sotva nadechla, studeny pot ze me tekl proudem, klepala jsem se ale zadnou bolest jsem nezaznamenala (na hrudi).. motala se mi hlava a myslela sem ze omdlim… jednalo se o infarkt?

Tohle se mi jednou stalo, šíleně mě to vyděsilo. Neměla jsem žádný stres ani nic úzkostného jsem neprožívala. Měla jsem šílený průjem u toho teda. Jak to rychle začalo tak to i skončilo a už se to nikdy neopakovalo - prozatím tedy. Ale co to bylo to taky nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
10.2.16 06:41

Na 100% ti to nikdo neřekne, ale infarkt s hodně velkou pravděpodobností nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140233
10.2.16 07:00

Zakladatelko, zajdi k doktorovi a budeš vědět co s tebou je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.2.16 07:03

Zase Karol? :mrgreen: :lol: :lol: to tu dlouho nebylo.. ještě žiješ? To se divim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21539
10.2.16 07:31
@martina.se píše:
Zase Karol? :mrgreen: :lol: :lol: to tu dlouho nebylo.. ještě žiješ? To se divim :think:

Jojo. Napadlo me to jako prvni. Uvidime, jak se bude diskuse dal vyvijet. Ten namet na embolii z HA by se mohl propracovat…

Zakladatelko, pokud je ti i ted rano zle, bez k lekari. My ti diagnozu pres web neurcime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
10.2.16 09:07
@martina.se píše:
Zase Karol? :mrgreen: :lol: :lol: to tu dlouho nebylo..ještě žiješ? To se divim :think:
:lol: A až umře, na náhrobku bude stát- Já vám to říkala!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.2.16 09:18
@zuzouš píše: :lol: A až umře, na náhrobku bude stát- Já vám to říkala!

nezmar prostě :think: a myslí si, že to zakreje anonymem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
10.2.16 12:47
@Pomka píše:
Psychika? Stres? Strevni chripka? Mas na mysli srdecni infarkt? Tak ten je pry u menstruujicich zen temer vylouceny (co jsem slysela). Pokud mas obavy o svuj zdravotni stav, zajdi na kontrolu k lekari.

Já jsem tedy zřejmě ta výjimka, co potvrzuje pravidlo. Prodělala jsem infarkt ve 33 letech, je to skoro pět let, s menstruací to asi nesouvisí.

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
10.2.16 13:11

@Chupita nic neni najisto… pry na to maji vliv hormony a po prechodu se u zen tiziko infarktu dost zvysuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
10.2.16 13:37

Holky kdo to je Karol?

• Citovat
  • Upravit
zmrzlik
10.2.16 14:24

Holky díky. :kytka: Aneurysma a výdut aorty jo? Teda to je chudák takový dg. a obě najednou. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová