Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Sla jsem spat a uz jsem citila jak me poliva studeny pot ale usnula jsem, asi za hodinu jsem se vzbudila a musela sem bezet na zachod… mela jsem prujem.. pritom se mi silene spatne dychalo a za chvili jsem se sotva nadechla, studeny pot ze me tekl proudem, klepala jsem se ale zadnou bolest jsem nezaznamenala (na hrudi).. motala se mi hlava a myslela sem ze omdlim… jednalo se o infarkt?
to může být začátek migrény
Psychika? Stres? Strevni chripka? Mas na mysli srdecni infarkt? Tak ten je pry u menstruujicich zen temer vylouceny (co jsem slysela). Pokud mas obavy o svuj zdravotni stav, zajdi na kontrolu k lekari.
Infarkt asi ne…netrpíš nízkým tlakem nebo jeho kolísáním? Taky můžeš mít střevní chřipku a projevy dehydratace k tomu.
Srdce máš zdravé, nemáš srdeční vadu? Jinak mladé holky a ženy ted, spíš než infarkt, mohou mít embolii. Mívá různý průběh, podle toho, jak je sraženina velká a jakou cévu a kde ucpe. Nebereš HA?
@Anonymní píše:
Sla jsem spat a uz jsem citila jak me poliva studeny pot ale usnula jsem, asi za hodinu jsem se vzbudila a musela sem bezet na zachod… mela jsem prujem.. pritom se mi silene spatne dychalo a za chvili jsem se sotva nadechla, studeny pot ze me tekl proudem, klepala jsem se ale zadnou bolest jsem nezaznamenala (na hrudi).. motala se mi hlava a myslela sem ze omdlim… jednalo se o infarkt?
Tohle se mi jednou stalo, šíleně mě to vyděsilo. Neměla jsem žádný stres ani nic úzkostného jsem neprožívala. Měla jsem šílený průjem u toho teda. Jak to rychle začalo tak to i skončilo a už se to nikdy neopakovalo - prozatím tedy. Ale co to bylo to taky nevím ![]()
Na 100% ti to nikdo neřekne, ale infarkt s hodně velkou pravděpodobností nebude.
@martina.se píše:
Zase Karol?![]()
![]()
to tu dlouho nebylo.. ještě žiješ? To se divim
Jojo. Napadlo me to jako prvni. Uvidime, jak se bude diskuse dal vyvijet. Ten namet na embolii z HA by se mohl propracovat…
Zakladatelko, pokud je ti i ted rano zle, bez k lekari. My ti diagnozu pres web neurcime.
@martina.se píše:
Zase Karol?![]()
![]()
to tu dlouho nebylo..ještě žiješ? To se divim
@zuzouš píše:A až umře, na náhrobku bude stát- Já vám to říkala!
nezmar prostě
a myslí si, že to zakreje anonymem.
@Pomka píše:
Psychika? Stres? Strevni chripka? Mas na mysli srdecni infarkt? Tak ten je pry u menstruujicich zen temer vylouceny (co jsem slysela). Pokud mas obavy o svuj zdravotni stav, zajdi na kontrolu k lekari.
Já jsem tedy zřejmě ta výjimka, co potvrzuje pravidlo. Prodělala jsem infarkt ve 33 letech, je to skoro pět let, s menstruací to asi nesouvisí.
@Chupita nic neni najisto… pry na to maji vliv hormony a po prechodu se u zen tiziko infarktu dost zvysuje.
Holky díky.
Aneurysma a výdut aorty jo? Teda to je chudák takový dg. a obě najednou. ![]()