Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký večer, zrovna vařím svému mužíčkovi slíbený guláš. Vytáhla jsem si ze spíže gulášové koření a jak jsem jej z pytlíčku sypala do toho guláše vypadla místo sypkého prášku taková smotanina, no prostě chuchvalec. tak jsem zbytek pytlíčku roztřihla a ve zbytku byly takové ty pavučinky. Na netu jsem našla, že je to od mola. Tak se chci zeptat nevadí to, že je to v tom jídle, sice se to tím teplem atd. v tom rozpustí, ale nemám to radši vylít? Nemám teď odvahu to ani ochutnat. Díky za rady ![]()
@mertas píše:
Hezký večer, zrovna vařím svému mužíčkovi slíbený guláš. Vytáhla jsem si ze spíže gulášové koření a jak jsem jej z pytlíčku sypala do toho guláše vypadla místo sypkého prášku taková smotanina, no prostě chuchvalec. tak jsem zbytek pytlíčku roztřihla a ve zbytku byly takové ty pavučinky. Na netu jsem našla, že je to od mola. Tak se chci zeptat nevadí to, že je to v tom jídle, sice se to tím teplem atd. v tom rozpustí, ale nemám to radši vylít? Nemám teď odvahu to ani ochutnat. Díky za rady
no maximálně jsi v tom smotaném uvařila larvy mola.. no zdraví to neuškodí ale jestli to budete jíst je na vás
Takže nemusím se bát to manželovi dát jo? protože by mi bylo líto vylít plný hrnec
@mertas píše:
Takže nemusím se bát to manželovi dát jo? protože by mi bylo líto vylít plný hrnec
tak zdraví škodlivé to není.. a když to pořádně provaříš tak se chuchvalec rozpadne ![]()
@jdukolem píše:
tak zdraví škodlivé to není.. a když to pořádně provaříš tak se chuchvalec rozpadne
tak jako pořád do toho teď koukám a žádný chuchvalec už tam není, housenky žádné nikde neplavou a nenašla jsem je ani v tom pytlíku, tam byly jen ty pavučinky. A vařím to už s tím dobrou půlhodinu
@mrs.gendy píše:
Zatloukat, zatloukat a zatloukat…
nemůžu byl u toho
to on mě donutil se sem jít zeptat když viděl, že se to bojím i ochutnat
![]()
@mertas píše:
tak jako pořád do toho teď koukám a žádný chuchvalec už tam není, housenky žádné nikde neplavou a nenašla jsem je ani v tom pytlíku, tam byly jen ty pavučinky. A vařím to už s tím dobrou půlhodinu
tak to bude dobrý
@jdukolem píše:
tak to bude dobrý
teď mu říkám, že to tedy nic nebude, že za chvíli mu naložím a on mi frnknul do hospody, že má chuť na pivo
no tak uvidíme jestli to bude jíst
![]()
@mertas píše:
teď mu říkám, že to tedy nic nebude, že za chvíli mu naložím a on mi frnknul do hospody, že má chuť na pivono tak uvidíme jestli to bude jíst
![]()
![]()
@mertas to je blbý, že to viděl
já ted naší čubě vařim těstoviny s masem a ta můra tuhle vyžrala jen maso a těstoviny nechala, jen je pěkně olízala, tak jsem jí to strčila do lednice na druhý den…no neměla to, manžel to sežral s rajskou
neměla jsem odvahu mu to říct, poblil by nám gauč
![]()
@jdukolem píše:v pudu sebezáchovy jo?
nejspíš
a určitě si tam ničeho nezobne
![]()
@latunka01 píše:
@mertas to je blbý, že to viděljá ted naší čubě vařim těstoviny s masem a ta můra tuhle vyžrala jen maso a těstoviny nechala, jen je pěkně olízala, tak jsem jí to strčila do lednice na druhý den…no neměla to, manžel to sežral s rajskou
neměla jsem odvahu mu to říct, poblil by nám gauč
![]()
Nene
![]()
Tak at si da aspon tri pivicka a pak mu bude jedno co ji
i kdyby tam mel ty housenky