Pavučinky od mola v jídle

244
8.2.16 22:51

pavučinky od mola v jídle

Hezký večer, zrovna vařím svému mužíčkovi slíbený guláš. Vytáhla jsem si ze spíže gulášové koření a jak jsem jej z pytlíčku sypala do toho guláše vypadla místo sypkého prášku taková smotanina, no prostě chuchvalec. tak jsem zbytek pytlíčku roztřihla a ve zbytku byly takové ty pavučinky. Na netu jsem našla, že je to od mola. Tak se chci zeptat nevadí to, že je to v tom jídle, sice se to tím teplem atd. v tom rozpustí, ale nemám to radši vylít? Nemám teď odvahu to ani ochutnat. Díky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
49159
8.2.16 22:54
@mertas píše:
Hezký večer, zrovna vařím svému mužíčkovi slíbený guláš. Vytáhla jsem si ze spíže gulášové koření a jak jsem jej z pytlíčku sypala do toho guláše vypadla místo sypkého prášku taková smotanina, no prostě chuchvalec. tak jsem zbytek pytlíčku roztřihla a ve zbytku byly takové ty pavučinky. Na netu jsem našla, že je to od mola. Tak se chci zeptat nevadí to, že je to v tom jídle, sice se to tím teplem atd. v tom rozpustí, ale nemám to radši vylít? Nemám teď odvahu to ani ochutnat. Díky za rady :kytka:

no maximálně jsi v tom smotaném uvařila larvy mola.. no zdraví to neuškodí ale jestli to budete jíst je na vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
8.2.16 22:54

Nevadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
8.2.16 23:01

Takže nemusím se bát to manželovi dát jo? protože by mi bylo líto vylít plný hrnec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.2.16 23:02
@mertas píše:
Takže nemusím se bát to manželovi dát jo? protože by mi bylo líto vylít plný hrnec

tak zdraví škodlivé to není.. a když to pořádně provaříš tak se chuchvalec rozpadne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
8.2.16 23:05
@jdukolem píše:
tak zdraví škodlivé to není.. a když to pořádně provaříš tak se chuchvalec rozpadne :think:

tak jako pořád do toho teď koukám a žádný chuchvalec už tam není, housenky žádné nikde neplavou a nenašla jsem je ani v tom pytlíku, tam byly jen ty pavučinky. A vařím to už s tím dobrou půlhodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
8.2.16 23:07

Zatloukat, zatloukat a zatloukat… :lol:

• Citovat
  • Upravit
244
8.2.16 23:08
@mrs.gendy píše:
Zatloukat, zatloukat a zatloukat… :lol:

nemůžu byl u toho :mrgreen: :mrgreen: to on mě donutil se sem jít zeptat když viděl, že se to bojím i ochutnat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.2.16 23:10
@mertas píše:
tak jako pořád do toho teď koukám a žádný chuchvalec už tam není, housenky žádné nikde neplavou a nenašla jsem je ani v tom pytlíku, tam byly jen ty pavučinky. A vařím to už s tím dobrou půlhodinu

tak to bude dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
8.2.16 23:12
@jdukolem píše:
tak to bude dobrý

teď mu říkám, že to tedy nic nebude, že za chvíli mu naložím a on mi frnknul do hospody, že má chuť na pivo :mrgreen: no tak uvidíme jestli to bude jíst :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.2.16 23:13
@mertas píše:
teď mu říkám, že to tedy nic nebude, že za chvíli mu naložím a on mi frnknul do hospody, že má chuť na pivo :mrgreen: no tak uvidíme jestli to bude jíst :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: v pudu sebezáchovy jo? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
8.2.16 23:14

@mertas to je blbý, že to viděl :mrgreen: já ted naší čubě vařim těstoviny s masem a ta můra tuhle vyžrala jen maso a těstoviny nechala, jen je pěkně olízala, tak jsem jí to strčila do lednice na druhý den…no neměla to, manžel to sežral s rajskou :mrgreen: neměla jsem odvahu mu to říct, poblil by nám gauč :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
8.2.16 23:25
@jdukolem píše: :mrgreen: v pudu sebezáchovy jo? :lol:

nejspíš :mrgreen: :mrgreen: a určitě si tam ničeho nezobne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
8.2.16 23:26
@latunka01 píše:
@mertas to je blbý, že to viděl :mrgreen: já ted naší čubě vařim těstoviny s masem a ta můra tuhle vyžrala jen maso a těstoviny nechala, jen je pěkně olízala, tak jsem jí to strčila do lednice na druhý den…no neměla to, manžel to sežral s rajskou :mrgreen: neměla jsem odvahu mu to říct, poblil by nám gauč :jazyk: :mrgreen:

Nene :mrgreen: :lol: :pankac: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
8.2.16 23:26

Tak at si da aspon tri pivicka a pak mu bude jedno co ji :mrgreen: i kdyby tam mel ty housenky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová