Infekce a horzné kreče

364
24.8.15 09:52

Infekce a horzné kreče

Hezký den, už se na vas opet obracim a prosim o radu. V patek me teprve pustili z nemocnice, kde mi zjistili dalsi infekci v moci, ktera by mela byt prelecena atb. Mne tedy prijde, ze neni. Jsem 21tt, v lekarne jsem si zakoupila i Brusinky uroval akut. Ale ted k veci. Od nedele od rana mam krece v podbrisku a vystreluje mi ta bolest az jakoby do spod. Ta bolest je nekdy docela nesnesitelna. Je to hlavne pri pohybu. Pri skrceni nohou, nebo pohnuti nohou. Kdyz lezim na boku, tak se to za chvili uklidni a je to lepsi. Nekrvacim ani nespinim. Jsem 3 tydny po cerklazi. Steh je ale v poradku a neprorezava se, rikal doktor pri propousteni. Nevim zda je to infekci a treba se zhorsila :nevim: Je to nejspis hloupa otazka. Mam volat svemu doktorovi na gynekologii. Nebo lezet, byt v teple a hodne pit? Jsem uz zoufala, kazdy tyden lezim v nemocnici :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27874
24.8.15 09:55

@JulieFl já bych asi zavolala doktorovi a poradila se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
24.8.15 09:59

@JulieFl zavolej urcite Dr. Drzim pesti, at je vse dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15447
24.8.15 10:03

@JulieFl K zánětu močových cest jsem měla maximálně bolesti v podbřišku, ale určitě ne křeče. Vzhledem k týdnu těhotenství a předchozím potížím bych jela k doktorovi. Lepší ležet v nemocnici, než si něco vyčítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
24.8.15 10:30

Toto bych také řešila - záněty močáku nejsou sranda a bolí to jak čert. Ale že by kvůli tomu bolely nohy, to neznám… Být tebou, jdu k dr. a nečekám… PS - loni jsem měla zánět močáku dobře 5× a i na začátku těhotenství, které skončilo ZT. Letos neznám, co je to nemoc. A to dík tomu, že jsem začla brát preventivně Oscillococcinum:) Je to homeopatikum, takže se může i v těhotenství, tak můžeš pak taky brát preventivně, až pořešíš s dr. nynější potíže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
24.8.15 16:48
@loves píše:
Toto bych také řešila - záněty močáku nejsou sranda a bolí to jak čert. Ale že by kvůli tomu bolely nohy, to neznám… Být tebou, jdu k dr. a nečekám… PS - loni jsem měla zánět močáku dobře 5× a i na začátku těhotenství, které skončilo ZT. Letos neznám, co je to nemoc. A to dík tomu, že jsem začla brát preventivně Oscillococcinum:) Je to homeopatikum, takže se může i v těhotenství, tak můžeš pak taky brát preventivně, až pořešíš s dr. nynější potíže :palec:

Ja si koupila lichorerisnicove kapky a brusinky uroval manosa akut.
No nicmene jsem jela do nemocnice, protoze muj gynekolog ordinuje az zitra.
Doktor me prohlidl a dival se na cipek zrcadlama i pohmatem a vse v poradku. Ale na ultrazvuku bylo videt, jak se otviram. Jakoby zevnitr. Ze zvenku je vse v poradku. A cipek je i dost dlouhy. Nechali si me v nemocnici a budou mi davat infuze s magnesiem..
Tak snad to bude vse v poradku a malej si tam jeste nejaky ten tyden pobude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15447
24.8.15 16:52

@JulieFl Držím palce, ať jste OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
24.8.15 16:53

@JulieFl lichořeřišnice by se ale nejspíš taky neměla v těhotenství, aspoň to píšou na obalu… Každopádně držím pěsti, aby vše dobře dopadlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
24.8.15 16:59
@loves píše:
@JulieFl lichořeřišnice by se ale nejspíš taky neměla v těhotenství, aspoň to píšou na obalu… Každopádně držím pěsti, aby vše dobře dopadlo :kytka:

Ty kapky to maji, ano, napsane na obalu a v lekarne mi rekla, ze se mam nejprve poradit se svym gyn. Tam jsem mela jit v planu ve stredu. Takze je zatim neberu.
Dekuji, snad to bude vse v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
24.8.15 18:23

@JulieFl at je vse ok. Drzim moc pesticky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
25.8.15 07:20