Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den já bych potřebovala poradit před týdnem sem byla u gynekologa nechala sem se vyšetřit jestli nejsem těhotná doktor mi řekl že tam nic není tak mi pichnul vyvolávačku na Ms čekala sem týden a nic pak sem si udělala dva testy a byly pozitivní ale další den sem to dostala tak bych chtěla zjistit jestli toje normální a nebo sem Oto přišla děkuji všem za odpovědi
Příspěvek upraven 21.05.25 v 21:01
Jaká infekce? Před návštěvou doktora jsi si test dělala? Měla jsi zpoždění? Asi snad jo, když píchat vyvolávačku, ale to neřešil test? V raném stádiu tam nic neuvidi, to je normální. Pokud máš ale pozitivní test, tak tam něco probíhalo, buď to odchází, nebo jsi jedna z těch, co krvácí i v tehu. Těžko říct. Nicméně potrat v rannem stádiu je vlastně taky poměrně normální, stává se to dost často, kolikrát než to žena vůbec zjistí.
Nějak tomu nerozumím jestli jsi měla infekci a šla na injekci, nebo zpoždění, tak šla na na injekci. Nebo kvůli pár dní zpoždění na injekci jako vyvolávačku, proč? Pokud těhotná být chceš, nejde ti tedy o čas, tak na co do sebe necháš prát nějaké vyvolávačky, tak prostě počkej ne, buď to dostaneš nebo ne, komu se to kdy nezpozdilo.
@alun-ka
Prosím vás nebuďte hned nepříjemní jen sem se překlikla a upravilo se mi to na infekce nevím ják to opravit sem tady nová jen sem chtěla poradit
A ano chci být těhotná a z menstruaci sem měla problém půl roku a pořád sem si dělala testy a nic tak sem nakonec šla k lékaři udělal mi ultrazvuk a nic tam nebylo tak mi prostě pichnul tu vyvolavacku na Ms nedostala sem to týden tak sem si udělala znovu test a vyšly pozitivní tak sem se pak chtěla zeptat jestli to neměl někdo podobný nebo je to tou inekci…
@Misel17 Ne tou injekcí to neni, ta těhotenství nevadi, proste se neco hned na začátku nepovedlo, končí tak cca 40% rannych těhotenství, jen to ženy nevědí, pokud furt netestuji.