Infekce v pochvě a žádné léky nezabírají

Anonymní
19.8.25 23:51

Infekce v pochvě-která?

Dobrý den, chtěla by znát vaše příběhy, a zkušenosti. Mám dlouhodobě problémy s opakujícími infekcemi pochvy (bakterie, kvasinky) můj lékař mi pokaždé předepisuje stejný lék, i když mam pokaždé jiné nalezené bakterie například.
Mam pálení při močení, hlavně začátek močení, a pálení vchodu do pochvy občasné svědění. Předepsané léky nepomáhají, a lékař už to vic neřeší a píše furt to stejné. A tak moje otázka zní, zda tu není některá, která měla stejné příznaky, a co to způsobilo? Lékař vždy udělá jen klasickou kultivaci a někdy už ani to ne, a hned píše stejné léky. Že mam podezření zda to není nějaká jiná mrcha bakterie která mi to furt způsobuje, která se dá zjistit nějak jinak než jen klasickou kultivaci. Mockrát děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
305
20.8.25 00:14

Napadá mě lactobaciloza. Čas od času ji mívám taky, řeším rosalginem nic jinýho mi na to nezabírá. U me je to hlavně problém v imunitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.25 03:08
@-Blanch- píše: Více

A myslíte ze kdybych ji měla tak by mi lékař skoro vždy nasel i nějakou bakterii?
Je pravda ze po poslední léčbě jsem si zaváděla gynocaps, tak netuším :nevim: to by mě asi opravdu už hráblo z toho všeho, řeším to skoro rok furt dokola, 2× za měsíc u doktora a ten už se ani nezajímá, semtam udělá stěr a hned píše Polygynax stále dokola, měla jsem tak měsíc zpět i penicilin na polykání. Jak se vůbec pozná že by to bylo z té loctobacilozy a ne bakterie?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa