Nekonečný koloběh s infekcí v pochvě. Zkušenosti, co pomohlo

Anonymní
18.8.25 17:57

Infekce v pochvě-nekonečný koloběh

Ahoj, ráda bych znala vaši zkušenost pokud se s tím někdo setkal. :nevim: Už půl roku mám problémy s infekcemi v pochvě a to opakovaně každý měsíc, vlastně spíš neustále.
Můj lékař když mi děla kultivaci ze stěru, snad vzdy mam jinou bakterii nebo kvasinky..a vždycky mi napíše Polygynax, někdy i bez kultivace a hned píše tento lék, jednou před 2 měsíci jsem mela i streptokoka a antb na polykání. Můj problém ale je ten že mě to pálí i při močení ale jen na začátku mi přijde, jeste před pár měsíci jsem ho požádala o Pcr test a zjistil mi ureaplasmu, mela jsem doxybene, a tvrdil mi ze přítel na toto byt přeléčen nemusí (věřila jsem mu, protože sem o ureaplasmě nikdy neslyšela) až ted když uz jsem opravdu zoufala a snažím se na neco přijít sama, jsem zjistila ze musi byt přeléčen i partner a kdyz sem žádala znovu o tyto testy tak me lékař odmítl ze to mam urcite zaléčene po tom doxybene, (i přesto kdyz sem mu sdělila ze sme s přítelem spaly pak bez ochrany a on zaleceny nebyl) a ze mi tento test znovu neudělá, ale je mi zase divné ze kdybych mela ureaplasmu tak i nějaké další pokaždé jiné bakterie? Nemuze to byt i tim ze bych mela ureaplasmu a tim to vsechno tam oslabené a ze by se mi tam vzdy mohly vyskytnou i jiné bakterie z klasické kultivace? Nemate prosím někdo zkušenost? :nevim: Uz jsem opravdu zoufala a můj partner také vzhledem k tomu že nemůžeme mít sex kvůli mým problémům. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24748
18.8.25 18:22

Šla bych k jinému gynekologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.25 19:12
@lucad77 píše: Více

Ano, už jsem objednaná na jinou kliniku, ale bohužel až skoro v půlce září, když jsem se objednávala měla jsem ms, pak oni dovolenou..tak mě napadlo že zkusím zítra zajít na urologii, protože k tomuto doktorovi se mi opravdu už nechce, když mi i přes mé prosby nikdy nevyhoví a vždy napíše Polygynax který mi ani už neúčinkuje a neuleví. Ale nevim zda na urologii například z moči tu ureuplasmu dokáží zjistit a zda to tento lékař ke kterému půjdu dělá. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5735
18.8.25 19:54

Hlavně spolu nemáte spát bez ochrany, takhle si to předáváte dál. Když máš ale pokaždé něco jiného, problém bude jinde. Asi to nechceš slyšet, ale kamarádka měla takové problémy, když jí chlap zahýbal. Taky by za něj dala ruku do ohně, že on by nikdy… Až přišel za rok s tím, že se rozvedou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1889
18.8.25 20:12
@Lil Kitkatt píše: Více

Přesně to sem chtěla napsat… ureaplasma je sexuálně přenosný… spíš než špatnej doktor je špatnej partner… takhle se může léčit pořád dokola..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.25 23:38
@Lil Kitkatt píše: Více

Spaly jsme spolu až dlouho po dobrání léku na tu ureaplasmu (spaly sme spolu vždy až po zaléčení a mým “doufáním” že je to už ok, vždycky po zaleceni jsem byla bez příznaku až pak vždy po sexu většinou, ted už ale ani zaleceni nepomuze a uz i po dobrání toho polygynaxu mam furt stejne problémy, (někdy i při braní celých 12 kapslí) partnera sem poslala na vyšetření taky, tam ale jemu nic nenašly, jendriv ho u 2 doktoru odmítly ze kdyz nemá příznaky tak mu testy na nic brat nebudou, az u 3 lékaře uspěl, kdy řekl že mam opakující problémy a nemůže sehnat lékaře který mu ty testy udělá i bez příznaku, tam mu vzaly stěr z močové trubice, a údajně vše ok, s tim že prý i když by něco měl tak se to u mužů málokdy najde, až kdyby měl příznaky tak je větší šance na odhalení(slova lékaře)..taky mě to napadlo zda mi nezahýbá, ne že ne, a kor když spolu nemuzeme věcně spát, ale ukáže se mi to vždy i s kondomem,(vím ze ten neochrání taky vzdy uplne) ale stačí jen chvilka sexu a cítím to hned, kdybych něco měla chytat od něho furt dokola tak nevim zda by to mělo hned u mě tak rychle příznaky jeste hned při tom sexu. Tenkrát mi to začalo kvasinkami po silných antibiotikách na zánět v zubu. Dostala sem masivní kvasinky ty sem zalecila a od té doby se mi střídají kvasinky nebo bakterie, někdy mám dokonce i obojí, ale jak říkám můj lékař se bohužel nezajímá, a po přečtení co vše způsobí Ureaplasma, mě zajímalo zda pokud je kvůli ni oslabené ph například, zda se mi kvůli tomu nemohou množit dokola i ty jiné bakterie. A byla by to příčina toho všeho ta Ureaplasma, a pokud nemá někdo takovéto zkušenosti. Jeste k tomu partnerovi, mame dost otevřený vztah, říkáme si i věci i o jiných ženách/muzich, kdyz sme například někde samy a bavíme se s opačným pohlavím, a prostě tak nějak vše si říkáme (snad mě chápete),nemáme problém si i říct “hele tahle holka je hezká, tenhle chlap je hezký”, a nežárlíme na sebe. Prostě nejlepší kamarádi a partneři v jednom. Normálně nám to ve všem funguje, a problémy řešíme hned, ale to si mohu myslet jen já, a realita je treba někde jinde. Momentálně jsem chtěla vedet zkušenosti od jiných jak se z toho například vyléčily a kde byl problém. A jestli nějaké zkušenosti s tou ureaplasmou někdo má. Teď plánujeme i projekt domu a Úplně nemám podezření a důvod zatím ukončovat kvůli tomu vztah. :nevim: Snad. Tak budu rada jen za ty rady které se tykaji toho kdo se s podobným problémem setkal. Ureaplasma se dá prý bohužel chytit i ve vířivkách a nebo teplých vodách kde je někdo líný si dojít na záchod a močí do vody například, bohužel takové místa jsme měly za oblíbené.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa