Infekční nemocnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
994
9.7.14 11:14

infekční nemocnice

Ahoj ženy,
Jak jsem psala včera máme infekční průjem - střevní chřípku. Mudr mě straší(protože malá už pije minimálně), že pokud nedojde k zlepšení, tak nám hrozí nemocnice - infekční oddělení. Tak se chci zeptat, pustí mě tam s ní?? já doufám, že jo..jinak bych to teda nedala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
9.7.14 11:17

@veeeraf kolik jí je? pokud je malá, tak ano, pustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
9.7.14 11:20

@veeeraf Ahoj, já na infekčním s prťouskem byla, když mu bylo 6 týdnů. Ale byla tam i maminka se starším dítětem, tipla bych cca dvouletým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
9.7.14 11:23

Uff, to je dobře!! Elišce je 15 měsíců..oni prý davají přednost kojícím matkám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
9.7.14 11:23

Je dobré se poptat, jestli mohou být matky s dítětem i přes noc, v některých nemocnicích to mají úplně blbě, že matky chodí na noc na ubytovnu. Pokud by zrovna ta „vaše“ nemocnice byla tohoto druhu, zkusila bych obvolat vzdálenější a zeptat se a případně jet jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
9.7.14 11:25

@veeeraf není jednodušší, než plánovat nemocnici, vymyslet způsob, jak do ní dostat tekutiny? Když měl syn v 5 měsících norovirovou infekci, hodně nám pomohl rýžový odvar (dávala jsem 1:1 s UM). Kolik dceři je? Víte, co je to konkrétně za infekci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
9.7.14 11:26

Tohle jsme řešili minulý týden… prolívala jsem syna jak se dalo a nakonec jsme mohli zůstat doma. Když nechtěl čaj tak jsem dělala roztok kulíšek, když nechtěl ani to, přidala jsme do toho odměrku mlíčka, a to vypil, podařilo se mně do něj dostat za den 900 ml, Dr. říkal, že to stačí. Samotného bych ho v nemocnici nenechala…hledala bych takovou, kde mě nechají s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
9.7.14 11:28

Bydlím v CB - nemocnice má lůžka i pro maminky, ale je to hodně omezené. Píšou tam, že mají přednost jak jsem psala kojící maminky, pečovatelky a nebo maminky, který se starají o dítě postižené rakovinou. A možnost ubytování tam samozřejmě je, ubytovna je hned vedle..ale to pro mě je uplně bezpředmětný :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
9.7.14 11:30

@krakatice ano, dělám všechno, aby jsme tam nemuseli, ale jsem realista a připravuju se i na připadnou druhou variantu, tu horší..sedím u ní co půl hodiny a po lžičkach do ní liju čaj, mlíčko(které by stejně neměla), polevky..ona to do pusy dá, ale půlku vyplive. V noci jí dávám když je rozespalá čaj, to pije lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
9.7.14 11:31

Ale tuhle noc nespala skoro vůbec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13709
9.7.14 11:32

@veeeraf do 6 let máš právo být s dítětem nepřetržitě. Jen si ho musíš prosadit (pokud to nebude automatické). Takže i kdyby nebyla pro tebe postel, můžeš spát třeba v křesle nebo na karimatce ve spacáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
9.7.14 11:34

@veeeraf Mlíčko znamená kravský? To jí může způsobit nebo zhoršit zánět, co má ve střevech.
V případě hospitalizace bych šla klidně na ubytovnu. Byla jsem takhle se synem týden, když byl na JIP (bylo mu 5 a půl měsíce), ráno jsem za ním chodila na 6 a odcházela jsem v 9 večer, jakmile usnul. Takže jsem se o něj celou dobu starala a ani si nevšimnul, že s ním nejsem celou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27552
9.7.14 11:37

Kolik toho vypije? My měli v nemocnici domluveno, že budeme jezdit každý den na kontrolu jestli syn není dehydratovaný jinak nás nechali doma s tím, že pokud se zhorší nastoupíme do nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
9.7.14 12:15

@veeeraf
Zkus ledove vychlazeny kulisek nebo enhydrol banan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
9.7.14 13:39

@krakatice
Nene, ona je strasná na sunar, ještě ho pije i 4× denně a k tomu nejedlík, ale doktorka mi poradila bebu bez laktozy, to je přímo určený na průjmy, ještě jsem ho nezkoušela..
@ka2ka
vypije zhruba 700ml, no vypije, dávám jí to po lžíčkách. Ona hlavně nechce nic jíst, vím, že to k téhle chřipce patří, ale ona je hroznej hubeňour, nemá z čeho brát malinká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty