Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Chodi nekdo z vas nekdo ambulantne na infuze? ja jo a na plicni chtel by si nekdo o tom povykladat? a snaseli jste to dobre?
Snasis ty infuze dobre? ja mam po nich zvyseni tep a je mi to nich dost horko, nevim zda to je normalni chodim tam ted denne.mam astma a alergii a k tomu tedka ten zanet prudusek takze zadna sranda.
@hanka1120
je to normální ale řekla bych to sestře
nechodím nikam jen jsem tam léta pracovala
Aha. takze to ze se tak potim je normalni jo? ano reknu ji to. a na jakym oddeleni jsi pracovala?
No dělala jsem na béčku a pak na jipu dlouho a právě že dříve se vlastně na ty infuze přes víkendy a svátky chodilo právě na oddělení
a co máš za infuze jen solu-medrol a syntáky
@banánice medrol a syntak a magnezium.mam pocit proste ze mi to dela to magnezko
@hanka1120
no tak to určitě horko které se pomalu rozšiřuje do celého těla ten tep ti m§že zvedlout i synták řekla bych jim to bud at ti to pustí pomaleji nebo nevíš kolik máš toho syntáku jestli jednu nebo dvě ampule v infuzi
Jednu ampulku toho symtaku v infuzi, a pak do ampulky strikne injkci ten medrol.pak teda magnezko.
@hanka1120
hm tak to hned řekni možná by pomohlo dát to magnezko taky do infuze samostatně a pomalu
kolik ti jich ještě chybí
Ne, po, ut, streda mam kontrolu kontrolni sper. jinak magnezko mam taky v infuzi. zitra se se setrickou poradim