Inglesina Magnum

461
1.4.08 08:33

Inglesina Magnum

Jaké máte zkušenosti s kočárkem Inglesina Magnum? Moc se mi líbí, je opravdu hodně lehký, skladný i prostorný. Jen mě trochu mrzí,že nemá přehazovatelnou rukojeť a vložené lůžko.
Budu ráda za vaše názory a hlavně osobní zkušenosti. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4270
1.4.08 09:27

Ahoj já mám Inglesinu Magnum, kupovala jsem ji na inzerát a byla super. Teď už má dcera 3 roky takže chodí pěšky. Ta přehazovací rukověď nevadí, aspoň mě to nevadilo, otočila jsem si kočárek jak bylo potřeba. To vložené lůžko ano, ale koupila jsem si do toho přenosnou tašku, takže to jsem taky vyřešila. Blbá je pumpička k tomu, špatně se s ní pumpují kola. Musíš to kolo sundat a napumpovat, nejde to přímo na kočárku, teda mě to aspoň nešlo. Ale jinak super a hlavně vydrží. Paní přede mnou v něm odvozila 2 děti a já zatím 1 na druhé teď čeká. Má pratelný, dobře sundatelný potah, což se hodí. Do terénu paráda, dostala jsem se s ním všude. Toť asi vše, na co jsem si vzpomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
1.4.08 12:22

Supr kocarek, lehonky :! , uzasne ovladani. Kolecka nevim, nafukuje manzel - asi na kocarku, nepredpokladam, ze by se mu chtely sundavat. :D Prehazovaci rukojet mi navadi, ted, kdyz uz je Kuba velky vozime po smeru, jako maly byl proti a dalo se to taky zvladnout. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
1.4.08 12:28

Také jsem měla Inglesinu magnum, jezdily v ní obě děti. Tak do 1 - 1,5 roku je to výborný kočárek - dobře odpružený, do jakéhokoli terénu, do košíku lze naložit i dost velký a těžký nákup. To že není přehazovací rukojeť jsme vyřešili slunečníkem. Na větší dítě už podle mně není tolik praktický - čím je dítě těžší, tím hůř se s ním zatáčí, příliš velký do MHD, když dítě už sedí a začne pršet, tak boudička je hodně nízko - dítě jí má těsně nad hlavou.
Ze své zkušenosti bych doporučila koupit, ale nechat si peníze ještě i na nějaký lepší sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
1.4.08 13:43

Bonanzo,

myslím, že s tímto kočárem neprohloupíte.

řekla bych, že je ideální na letní miminka..v zimě jako půl roční se krásně vejdou a další rok v zimě poslouží ještě do sněhu. ;-)

Ke kočáru - je opravdu výborný, měla jsem ho po dvou dětech na synka(rozhodně bych se nebála jej koupit z druhé ruky) a jezdí i vypadá v pohodě. Přehazovací rukojeť nevadí, stačí otočit boudu, když by se šlo opravdu dlouho po sluníčku…Vložná taška není třeba, prodává se k tomu nebo s tím taková látková vložka…jejej..jak to nazvat no prostě látka co se připne ke kočáru a je to jako lůžko ;-).

Kočár nemá zbytečně široký rozchod kol, takže v pohodě všude projede, je lehký, snadno ovladatelný. košík bezvadný.

Myslím, že ideálně se pak sportovní verze hodí na překlenovací dobu mezi hlubokým kočárem a golfkama. tj. někdy před rokem dítěte a pak právě kdyby napadlo hodně sněhu.

Kdybych kdy ještě potřebovala kočár, tak jdu znovu do tohoto. měla jsem verzi z roku 2003 a ještě letos jezdila..permanentně 5let…takže tak. ;-)

hodně štěstí při výběru.

Zdenik

ps. kolečka jsme teda nafukovali vždy na kočáru pumpičkou na kolo. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.4.08 13:30

Ingl.Magnum jsem mela na prvniho syna, cili v r. 2004. Nevim, jak moc kocarek pozmenili, ci ne…Byal jsem moc spokojena, prostorny, sikovna uprava na sportak, do terenu vyborny. Ale uplne souhlasim s Doubravkou, prestoze je na svuj typ relat. lehky, brzy mne zacal docela stvat, tak nejak s vetsim ditetem nemotorny…v pul roce jsme vymenili za PP Pliko a byla jsem na vetvi -v dobrem slova smyslu- z ovladatelnosti. Ale nelze pochopitelne porovnavat, jsou to proste jine kocarky. Ale s Magnum jsem byla jinak spokojena, napada mne, jestli nejsou postupem casu lehci? Jen cestovani v MHD docela neprijemne, no ale jako s kazdym jinym vetsim kocarkem. Andrea.

• Citovat
  • Upravit
31
16.4.08 13:38

Ahoj,
my také máme Ingl. Magnum. Koupili jsme ji z druhé ruky, ale není na něm nic poznat. Látka nebledne, konstrukce se neodírá. Potah jde krásně sundat i z boudičky a celé vyprat. Mě šla kola nafukovat originální pumpičkou i při nasazených kolečkách velmi dobře. Občas bylo nutné promazat kolečka. Dcerce se v něm velmi líbilo, byla spokojená. Na cestování MHD je skutečně nepraktický, to je lepší je s golfkama. Přehazovací rukojeť jsem nepostrádala. Celkově musím říct, že Magnum je velmi dobrý kočárek, prostorný, pěkný, praktický košík. H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
19.4.08 20:27

Taky mám Magnum, jezdíme s ním více než rok. Přehazovací rukojeť jsem nepotřebovala, mám slunečník v barvě kočáru a v případě protivného sluníčka jsem použila slunečník.
Kočárek je krásně lehounký, barvy nešisují, konstrukce se neodírá… My máme kočárek nový, ale naši kamarádi ho koupili jetý po 2 dětech a vypadá jako ten náš nový.
Určitě neváhejte a Inglesinu magnum kupte. Nemám mu co vytrknout, je skvělý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.1.09 11:28

Prosim o radu

Ahoj, jsem téměř rozhodnutá pro Inglesinu, ale ještě jsme s manželem viděli trojkombinaci Dakar Nurse. Neznáte ho někdo? Nenašla jsem na něj žádné slušné recenze. U Inglesiny se totiž bojím toho sporťáku, přijde mi hrozně vysoko a vratký. Ještě bych ráda věděla, jak jste která spokojená s přenášením dítěte v korbě po sundání z konstrukce. Zkoušeli jsme to s manželem v krámě, sundat šla dobře, ale když jsme vyháhli uši za které se přenáší, tak se nám zdála korba dost nevyvážená, klonila se neustále na stranu k boudičce… co až tam bude dítko? To mi přijde, že se už musí převrátit. Prosím o vaše zkušenosti. dík

• Citovat
  • Upravit
denisinka :)
3.5.11 09:45

inglesina magnum

Jsem s kočárkem velice spokojená, oproti mému původnímu je lehoučký, krásné péruje, miminko v něm usne raz dva :-D . Korba je prostorná, dokonce bych řekla, že jsem na trhu nenašla takhle velkou (s ostatními výhodami). Co se týče rukojeti, ta mi nevadí, přendavala bych ji asi jen kvůli sluníčku, ale koupila jsem si úžasnou věc, stínítko proti sluníčku, je to takový kšilt, který se lehce nasadí na boudičku, miminko vidí ven a já vidím na něj a jsme oba spokojeni :dance: , našla jsem ho na mimibazaru, nový cca 150 kč (nevím přesně, objednávala ho kamarádka ve větším množství), určitě doporučuji :-)

• Citovat
  • Upravit
ahooooooooj
6.6.12 11:45

Inglesina

Moc mě neužije psát do diskusí, ale vnitřně jsem si slíbila, že tyto diskuse mi kdysi pomohly najít bezva kočárek a že bych měla přispět i já. Inglesina byla jedním ze dvou favoritů. V jednom větším obchodě jsem si pro srovnání oba kočárky vyzkoušela a o vítězi bylo rozhodnuto okamžitě. Už 15 měsíců v něm vozím dceru a nedám na něj dopustit. Nemusím nosit žádné batohy na nákupy, košík je opravdu velký pomocník a snadné převedení hluboké korby na sporťák je moc fajn. Brzda je spolehlivá, kočárek prostorný, prostě supr. Je pravda, že teď už je těžší s ním jezdit do kopce, ale mám v plánu koupit golfky, bez kterých to ve městě stejně nejde. Takže Inglesinu opravdu moc doporučuji :mavam: !!

• Citovat
  • Upravit
363
16.1.13 13:54

Ahojky,

chtěla jsem se zeptat, zda-li jde na podvozek ergo bike nacvaknout i jiné vajíčko než inglesina.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
16.1.13 14:38

Myslím, že nejde. Taky jsem se na to různě ptala, ale žádné vajíčko, které by na to šlo, jsem nenašla. Koupila jsem na tu Huggy, ale pro malé miminko mi nepřijde moc dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
16.1.13 22:15

Na malvikovi maji adapter na maxi cosi myslim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
6.11.13 16:39

Uz jste slyseli, ze Inglesina s vyrobou kocarku Inglesina Magnum konci? :-( V kolekci 2014 uz neni :-( Takovy skvely kocarek :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí