Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, ráda bych se zeptala na zkušenost s kočárkem bebecar versus inglesina. Ráda bych houpací, odpružený kočárek, který po zimě ( mimi budu mít v prosinci) půjde na chalupu jako teréňák a doma potom bude již jen druhý kočárek sporťák.
Máte zkušenost? Který je dle vás lepší? Na inglesině se mi líbí možnost nacpat sedačku i na golfky zippy, je něco takového i u bebecaru?
Máte zkušenost s Inglesina Magnum?
Přidejte zkušenost s Inglesina MagnumMeli jsme Bebecar stylo AT- maxim. spokojenost zejmena s hlub. korbou. Inglesina nema cekou korbu, jen jakasi platena vystuz. BEbecar navic otaci kola-super. TAky jsme vybirali mezi temito 2-ma, BEBEcar vyhral. Sedacka na podvozek jde, golfky ale myslim nemaji…Ela
Inglesinu mám od 2008, pořád jako nová, teď už je tedy taky chalupová. Ale super kočár, nedám na ní dopustit. Kdyby nám nepředělali výtah, tak že se tam nevejde, mám jí i tady. To že nemá jakoby pevnou korbu vůbec nevadí, naopak, vidím jako přednost, že jde polohovat a může z ní být první sporťák.
TAky máme Inglesinu a nedám na ni dopustit. Pochybovala jsem chvíli, že se do ní nevejde v zimě fusak, ale v pohodě. Dcera bude mít 14 měsíců a používáme stále, teď jako sporťák, když je chladněji, tak hodím nánožník a je v „hlubokém“. Je hlavně sklvělá do terénu, nemáme problém. Neznám teda Bebecar.
Ahojky, nevím odkud jsi, ale u nás na horách je zima pořádná a sněhu dost. Měli jsme Bebecar Racer AT, plastová konstrukce, absolutně nekvalitní. Jezdilo se s ním strašně. Potom jsme ho vyměnili za Jané a ten rozdíl byl opravdu markantní. Zkušenosti s Inglesinou nemám, ale Bebecar doporučit nemůžu. Možná tak do Prahy nebo Pardubic
, kde se jezdí po rovině a sníh mají málokdy ![]()
Hodně štěstí při výběru ![]()
s Bebecar zkušenost nemám, ale na chalupu jsem pořídila ojetou Inlgesinu Magnum a byla to dobrá volba. Terénem (rozbahněné a nerovnoměrně ztvrdlé polňačky, lesní cesta s kořenama, atd) projede na jedničku. Určitě s ní budeš spokojená.
Ale domů bych si ji nekoupila, to by mi naopak chyběly ty otočné kola a jiné vychytávky. Nejlepší kombinace pro mě je domů, na dovolenou, na cestování Teutonia Mistral S a na chalupu ta I. Magnum. Každý kočár mé své pro i proti a takto mi to vyhovuje.
P. S. Souhlasím s tím, aby ti šla nacvaknout autosedačka na podvozek, já to dost využila.
ještě edit: pod „domů bych si ji nekoupila“ myslím to, že teď už mám větší dítko, které jezdí ve sporťáku. Ty ten kočár ale potom chceš dát na chalupu a koupit jiný sporťák, za těchto okolností bych do Magnum šla. Pokud bude hodně sněhu, bude se ti s ní v zimě dobře jezdit i ve městě.
ještě k autosedačkám - dívala jsem se na kompatibilitu sedaček Maxi Cosi a jdou na dost kočárků, určitě na Maxi Cosi, Teutonii, x-lander, Mutsy a možná i další. Jen je potřeba dokoupit adaptéry, které mají všude.
Abych pravdu řekla, měla jsem na mysli Bebecar stylo AT
takže jsem chtěla vědět zkušenosti s tímto typem podvozku. Díky
Mám zkušenost s Inglesinou magnum, do terénu a do sněhu ideální kočárek, jezdili jsme s ním hodně na chatě na polních cestách. fakt velká spokojenost. Výhodou je taky velikost korby, větší než u většiny kočárků.
tak já měla Inglesinu a byla jsem spokojená… hlavně co se týče terénu, což se ti na chatě bude hodit… projela jsem s ní každej terén…
Budu akorát prodávat i s autosedačkou a bází, tak kdybys měla zájem, napiš mi vzkaz ![]()
ahojky, tak já měla na obě dětičky Bebecar Stylo AT (klasickej houpavej kočárek s nenatáčecími kolečky) a na korbu a podvozek nemám žádná negativa. Bydlíme na vesnici, jezdím jen po nezpěvněných cestách a nikdy jsem neměla žádný problém. Dokonce jsem s ním drandila i ve 20 cm závějích. Korba je super veliká i široká, vůbec do ní nefouká. Jediná její nevýhoda je v tom, že mi přijde celkem neprodyšná - tudíž v létě, když byly opravdu vedra, jsem měla dost často sundanou stříšku a jezdila jen se slunečníkem. Ale jestli budeš mít zimní dítko, tak můžeš být v klidu, děti jsem měla venku i v mrazech a byly vždycky teploučký (a to oblíkám dost málo - jen bodýčko, kombinézka a fusak). Super na hluboké korbě je i to, že jí můžeš „polohovat“ - dát dítko do polosedu. Na podvozek nacvakneš pouze jejich autosedačku, která mi taky přišla OK. Musím ale říct, že jejich sporťák mi moc nevyhovoval - Kamču jsem s ním odvozila, ale na Rostíka jsem koupila sporťák nový. Takže jestli budeš Bebecar používat hlubokou korbu a sporťák jen na chalupě, tak bych to něj jednoznačně šla.