Inglesina Trip - skutečná váha a zkušenosti

210
24.8.08 21:51

Inglesina Trip

Ahoj! Prosím, nemáte někdo doma golfky Inglesina Trip? Mohli byste mi prosím zvážit, kolik SKUTEČNĚ váží. Váha je pro mě důležitá a mám bohužel špatnou zkušenost s tím, že váha uváděná na netových obchodech se často až o několik kg liší od té skutečné. A prosím, mohli byste mi změřit průměr koleček a jejich šířku. MOOOOCKRÁT DĚKUJU!!!!
Taky budu vděčná za jakékoli zkušenosti. Chtěla bych lehké golfky (teď mám sporťák asi 12kg), ale aby to nebyl úplný „viklan“ = aby se s nima dobře jezdilo a neviklali se rukojeti. Všimla jsem si, že některé golfky mají tyč vzadu svisle nahoru vlastně od koleček skoro až k rukojeti madlům. Nevíte, není tenhle typ lepší než ty, co tuhle tyč mají třeba jen do půlky konstrukce - cca do vyšky poloviny opěrky zad. Zrovna Trip ji má až nahoru k rukojeti. (Nevím, jestli jsem to dost jasně popsala). Ještě jednou děkuju za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Inglesina Trip?

Přidejte zkušenost s Inglesina Trip
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
25.8.08 11:23

Ahoj Petan,
my máme Trip, ale teď ho má manžel v autě, takže bych ho mohla zvážit a změřit až večer.
Doma mám Inglesinu Zippy a jsem s ní hrozně spokojená, ale na dovolenou a prostě do auta na nákupy jsme chtěli něco lehčího a menšího. Váhala jsem mezi Tripem a Chicco Liteway, ale nakonec jsem zvolila osvědčenou značku, protože ten Chicco má vepředu jen jedno kolečko a to se prý časem ohýbá pod táhou dítěte a náš Ondra je docela obr.
Tak Trip máme asi tři měsíce a zatím jsem spokojená. Je opravdu lehký, jde s ním jet kupodivu i v terénu a je v pohodě. Jednoduše se skládá a rukojeť je dostatečně vysoko, abych se nemusela ohýbat jako u jiných golfek.
Na boudě má super clonítko, polohování je taky jednoduché a dost do lehu.
Jediná trochu nevýhoda - v obchoďáku na těch lesklých podlahách trochu hůř zatáčí kolečka, protože se ta guma na tu podlahu jakoby lepí. Venku na chodníku nebo na hlíně a tak to vůbec nedělají. Zippy tohle nedělá ani v obchoďáku, jelikož guma na kolečkách je tvrdší.
Tak pokud kočárek do večera nikdo nezváží, tak Ti míry ráda večer pošlu. Můžu poslat na mail i fotky v reálu, pokud bys chtěla.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
25.8.08 19:59

Tak mám změřeno.
Výrobce uvádí, že váha je 6,6 kg. Já jsem zvážila, že kočár má včetně boudy a pláštěnky v kapse necelých 7kg, což by tedy celkem odpovídalo.
Dále průměr koleček je 16cm, šířka jednoho kolečka je 3cm a obou 13cm. Pro zajímavost Zippy má průměr koleček 18cm, což je ale na golfky extrémně široký, takže těch 16 cm je fajn.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
28.8.08 13:14

Meduzo, MOC děkuju za informace! Popravdě zvažuju, jestli si koupit trošku „bytelnější“ golfky - jako jsou např. právě ty Trip - nebo nějaké super lehké, některé mají i necelých 5 kg, ale zase možná tolik nevydrží nebo se s nima nebude tak dobře jezdit. Mám 18 měsíčního hodně živýho ďáblíka, který se mi v kočárku pořád staví, pětibodové pásy pro něj nejsou problém, takže bez kšír nevyjíždím, aby mi za jízdy „nevystoupil“. Nebo jestli to nechat až na jaro, protože v zimě nejspíš stejně budu jezdit se sporťákem a nánožníkem nebo teplým pytlem. A na jaře mu budou 2roky a už bude třeba klidnější… Každopádně ti děkuju za změření a zvážení, jsi hodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
28.8.08 13:42

Není zač, Ondrovi bude 15 měsíců a na zimu si ještě nechám ten Zippy právě kvůli nánožníku a případnému sněhu, i když tady v Praze to nikdy není hrozné. Na jaře už si nechám jen ten Trip, bude bohatě stačit a na další zimu už bude hezky Ondra chodit po svých, doufám :lol:
Tak příjemné rozhodování!"
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
26.3.12 14:47

Inglesina Trip 2011/12

Zdravím :mavam: Obnovuji téma…, máte některá tyto golfky? Vaše názory? Moc se mi líbí a budu muset nějaké golfky pořídit, tak sháním informace. Mnohokrát děkuji :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
7.4.12 12:00

Ahoj, mám je sice jen krátkou dobu…ale co bys chtěla vědět? Mám ještě kolekci 2011 bez madla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
10.4.12 11:14

taky inglesinu trip zvažuju, jen se bojím toho, že mi bude „velká“. Měřím 158cm a všude se píše, že madla jsou pro vyšší rodiče. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
10.4.12 12:11

tak to chce nejspíš vyzkoušet v obchodě… já mám 170 a manžel 180 a je nám, myslím, akorát. já jsem hlavně nadšená z té stříšky, dá se krásně překlopit, už se těším na léto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
10.4.12 13:22

Néé madla ale berany, jsem trubka :lol: , ale bylo mě pochopeno ;) . No manžel má taky 180cm, takže by to chtělo asi kompromis, aby se chudák u malého kočárku nehrbil :think: . Jsem z těch golfek úplně znechucená. Všechny levné modely v obchodech vypadají, že nedojedou ani k autobusu. Já potřebuju něco pořádného, nepotřebuju k tomu nánožník a kdoví co ještě, jen aby vydržely a nerozpadly se než dojedu k prvnímu cíli. Ty ing :think: lesiny se mi zdají super, hlavně ta bouda, ale ve skutečnosti jsem je ještě neviděla, u nás je nikde nemají :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
10.4.12 13:24

Viktorinko a jak se skládají? Já potřebuju taky golfky, které jsou lehoučké, pěkně je složím a naložím do busu nebo s nima případně nastoupím sama. úplně nesnáším se někoho doprošovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
10.4.12 14:28
@viktorinka píše:
Ahoj, mám je sice jen krátkou dobu…ale co bys chtěla vědět? Mám ještě kolekci 2011 bez madla.

Ahojky, děkuji za reakci. :) Hlavně mě zajímá jak jsou šikovné co se týče přenášení, vynášení i s prckem. A taky jak to zvládají na kostkách. Taky by mě zajímalo jak jsou pohodlné pro mimčo, jestli nejsou moc těsné. Nikdy jsem je zatím neviděla :roll: Potřebuju aby byl pořádně skladné, protože je chceme hlavně kvůli dovolené a tedy aby nebyli i po složení zbytečně velké.
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
20.4.12 14:03

Janikk: trip mi přijde v pohodě, žádné chrastítko. Přesně, jak píšeš, taky nepotřebuju žádné doplňky a serepetičky okolo. Skládájí se do deštníku, sešlápneš jednu páčku uprostřed mezi kolečkama a pak ještě jednu na pravé straně, u toho tlačíš rukama řídítka dopředu a dolů. Jak jsou složené, automaticky se zaklapne pojistka, bys je mohla přenést. Jsem spokojená, ale ještě víc bych ocenila, kdyby po složení samy stály.
Duppe: s prcekm se přenášejí dobře, jsou úzké a lehké, běžně s nima chodím do druhého patra a jde to. Kostky zvládají, ale plastová kolečka nejsou nafukovací, tak to musíš brát. Pro mého prcka těsné nejsou, ale je štíhlý, pro nějakého buřtíka bych volila širší sedák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.7.12 13:21

golfky skutecna vaha

Inglesina trip vazi 7,3kg…nikoliv 6,3, jak uvadi. Jizdni vlastnosti vyborne, jedou samy, jen sklon rukojeti by mohl byt lepsi, abych nekopala do kolecek, musim mit ruce temer natazene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.8.12 21:38

A mohla bych poprosit o vnitřní rozměry-vím, že jsou super dlouhé, ale nevím tu šířku, budu je mít i na zimu, tak abychom se vešly s fusakem a nemáte je odzkoušené v zimě jak se s nimi jezdí. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí