Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, chtěla bych koupit inhalátor. Zaujala mne značka Omron. Má krásný design pro děti. Malý má necelé 2 roky a u něj bych to chtěla preventivně to inhalování. My s manželem trpime často na dýchací potíže, takže by se to hodilo i pro nás. Máte některá doma inhalátor a jakou značku.? Vydrží u toho 2 leté dítě? A co inhalujete. Údajně je nejlepší Vincentka. Děkuji za rady
![]()
@saphir od Dr mám napsaný Omron a spokojenost. Inhaluji vincentkou případně jde i mucosolvan. A jestli udržíte dítě, záleží na každém
Máme Omron, ne dětský motiv
Náš syn inhaloval od nějakých 3 měsíců, trpěl na laryngitidy a pak bronchitidy
Takže to znal a vydržel u toho v pohodě
Ja ted objednala omron a hned po zapnuti zase vracela, byl to ten kompresorovy a strasne hlasity, takze nejenom ze u toho dcera (2r) nevydrzela, nenechala si to ani nasadit a kdyz jsem ji to chtela ukazat na sobe, tak se vzdy rozbrecela ptz z toho mela strach jak to bylo hlasite (vic jak vysavac), takze mrkni jak hlasity je ten co mas vyhlidnuty, ja znam omron detsky jen kompresorovy a ten mel 46db takze nebrat. Nakonec jsme ne doporuceni koupili beuer ultrazvukovy, ten je uplne tichoucky a naprosta spokojenost. Sice si to dcera na hlave moc dlouho nenecha, ale tak treba u videa ji drzim tu hadicku u obliceje at aspon neco vdechne. U omronu by se na nic divat nemohla, tam mi malem odesly usni bubinky, vubec jsem nepochopila jak toto nekdo muze pouzivat, ale tak treba ma omron i nejaky ultrazvukovy, ty jsou pry vsechny tiche. ![]()