Inseminace

1008
31.1.09 07:59

inseminace

Ahoj holky, tak jsem si dneska dělala test a jen 1 čárka :cry: jsem s toho uplně zdrcená myslela jsem si že se to už povedlo protože MS jsem pořád nedostala tak ted nevim jestli si mam test udělat ještě jednou nebo jestli mam vy:,–(it ten utogestan zavádim si ho už od 10.1.dr.říkal že při negativním testu mam léčbu ukončit ale on asi myslel když dostanu MS CO MYSLÍTE?Já mám totiš brát od 3 dne MS CLOSTILBEGYT jednu ráno a večer.Holky je mi do breku tak až se vám bude chtít tak písněte.Papa :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12332
31.1.09 09:34

ahoj, a dělalas test v termínu MS, nebo jak ti řekli,nedělala jsi ho brzy? :wink:
někdy se stane, že čárky na testu se ukážou později, než v termínu, ale každá to má fakt jinak :roll: . Pokud chceš mít jistotu, doporučuju jít jako samoplátce na krev - zjištění hcg :wink: , jen nevím,jestli ti ho udělají v sobotu.
tfu tfuj, ať to dobře dopadne. B

ps máš OK vejcovody, když ti dělali IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
31.1.09 11:15

Kolik bereš toho utrouše? Většina holek dostane MS i přes utrouš, když se nezadaří. Dělala bych testy dál, nebo šla na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3212
31.1.09 12:19

Reny… já bych určitě pokračovala v braní ultrogestanu. Když jsem ho brala já dostala jsem MS jako vždy, přesně na den. V pondělí zkus znovu test nebo si zavolej dr a on ti udělá test z krve.
Držím palečky ke //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová