Mohu být po inseminaci těhotná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kimila
15.3.10 14:42

že je to baví!! nechápu :roll:

• Citovat
  • Upravit
43028
15.3.10 15:07

já myslím, že toi nedělá schválně ani pro srandu, tipla bych si, že zapoměla přihlašovací jméno a heslo, nebo zakládá diskusi na všech miminovských serverech a zapoměla že tady už to udělala.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13748
15.3.10 15:21

To je ale divný, už v tý minulý diskuzi jsme jí radily, ať si udělá test, tak psala že druhý den si pro něj zajde… Proč by si ho neudělala :nevim: , pokud si teda nedělá srandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
15.3.10 16:41

vypadá to jako sranda :nevim: Nevím,jsem nestraná,ale co tu tak čtu,tak mi to příde :nevim: třeba s epletu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
16.3.10 10:22

Holky já nikoho odsuzovat nechci,ale ukažte mi neplodnou ženskou,která je po IUI,IVF,nebo KET a nemá doma test,či jí ani nenapadne si ho koupit…myslím,že takových moc není…hledáme na testech i ty nejnemožnější duchy a ona se ptá co dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
16.3.10 12:33

:cert: :cert: ano přectav te si že ja se ptam to je co přectav te si že ja žadny test nemam a nemam ani peníze a duchy to je staromodní tak baj baj :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.10 12:48

Taky bych řekla,že si někdo dělá srandu.Už ten název diskuze :cert: co na to napsat.Ne,nemůžeš být těhotná,protože inseminace se přece nedělá proto,aby žena otěhotněla :twisted:

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
16.3.10 13:02
amilie píše: :cert: :cert: ano přectav te si že ja se ptam to je co přectav te si že ja žadny test nemam a nemam ani peníze a duchy to je staromodní tak baj baj :cert: :cert:

to je úroveň :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Nedokážu si přeCtavit, že někdo pořád dokola zakládá jedny a ty samé diskuze :roll:
A taky si nedokážu přeCtavit, že jinak než z TT (30,– Kč/2ks), odběru krve nebo návštěvy dr. zjistíš, že jsi těhotná!
A za co chodíš do CARu, když nemáš peníze na TT 8-o - pokud vím tak tam zaplatíš i za to, že ti otevřou dveře :mrgreen: (nic proti CARům) :wink:

• Citovat
  • Upravit
143
16.3.10 14:02

:mrgreen: :mrgreen: ja tam neplatím ja to mam gratis mam tam milence a doma manžela ale manžel o tom neví tak že vše mam zdarma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
16.3.10 14:12

tak tohle už je moc!!! mít milence v Caru :lol:

• Citovat
  • Upravit
16492
16.3.10 14:14

Holky tak tady k tomu není co dodat. Už sem nic nepište, protože se budete jen rozčilovat. V tomhle případě platí. ZA DOBROTU, NAŽEBROTU.
Amilie nezlob se, ale tohle tvé chování je opravdu ubohé!!!

Příspěvek upraven 16.03.10 v 14:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
16.3.10 14:22
amilie píše: :mrgreen: :mrgreen: ja tam neplatím ja to mam gratis mam tam milence a doma manžela ale manžel o tom neví tak že vše mam zdarma

Tak to je pěkný škrt :roll: - to ti mohli zrovna udělat IVF a zdarma odběr krve na potvrzení/vyloučení těhu, když ty nemáš ani na TT :roll:

• Citovat
  • Upravit
14075
16.3.10 14:26

Ani bych nebyla daleko od pravdy kdyby tato slečna nebyla žena,ale někdo hodně mladinkej,to nemá cenu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kimila
16.3.10 14:34

taky bych řekla že je to nějaké děcko co se nudí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14075
16.3.10 14:55

přesně :mrgreen:

• načítám...