Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já myslím, že toi nedělá schválně ani pro srandu, tipla bych si, že zapoměla přihlašovací jméno a heslo, nebo zakládá diskusi na všech miminovských serverech a zapoměla že tady už to udělala.....
To je ale divný, už v tý minulý diskuzi jsme jí radily, ať si udělá test, tak psala že druhý den si pro něj zajde… Proč by si ho neudělala
, pokud si teda nedělá srandu.
vypadá to jako sranda
Nevím,jsem nestraná,ale co tu tak čtu,tak mi to příde
třeba s epletu ![]()
Holky já nikoho odsuzovat nechci,ale ukažte mi neplodnou ženskou,která je po IUI,IVF,nebo KET a nemá doma test,či jí ani nenapadne si ho koupit…myslím,že takových moc není…hledáme na testech i ty nejnemožnější duchy a ona se ptá co dělat?
ano přectav te si že ja se ptam to je co přectav te si že ja žadny test nemam a nemam ani peníze a duchy to je staromodní tak baj baj
![]()
Taky bych řekla,že si někdo dělá srandu.Už ten název diskuze
co na to napsat.Ne,nemůžeš být těhotná,protože inseminace se přece nedělá proto,aby žena otěhotněla ![]()
amilie píše:![]()
ano přectav te si že ja se ptam to je co přectav te si že ja žadny test nemam a nemam ani peníze a duchy to je staromodní tak baj baj
![]()
to je úroveň
![]()
Nedokážu si přeCtavit, že někdo pořád dokola zakládá jedny a ty samé diskuze ![]()
A taky si nedokážu přeCtavit, že jinak než z TT (30,– Kč/2ks), odběru krve nebo návštěvy dr. zjistíš, že jsi těhotná!
A za co chodíš do CARu, když nemáš peníze na TT
- pokud vím tak tam zaplatíš i za to, že ti otevřou dveře
(nic proti CARům) ![]()
ja tam neplatím ja to mam gratis mam tam milence a doma manžela ale manžel o tom neví tak že vše mam zdarma
Holky tak tady k tomu není co dodat. Už sem nic nepište, protože se budete jen rozčilovat. V tomhle případě platí. ZA DOBROTU, NAŽEBROTU.
Amilie nezlob se, ale tohle tvé chování je opravdu ubohé!!!
Příspěvek upraven 16.03.10 v 14:25
amilie píše:![]()
ja tam neplatím ja to mam gratis mam tam milence a doma manžela ale manžel o tom neví tak že vše mam zdarma
Tak to je pěkný škrt
- to ti mohli zrovna udělat IVF a zdarma odběr krve na potvrzení/vyloučení těhu, když ty nemáš ani na TT ![]()
Ani bych nebyla daleko od pravdy kdyby tato slečna nebyla žena,ale někdo hodně mladinkej,to nemá cenu
![]()
že je to baví!! nechápu